- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
selam kizlar siz sevine durun p.tese kar firtina geliyo ist gerçi havalar nasil olursa olsun sizin havaniz iyi olsun herkez iyimi doktor işleriniz nasil hamişler nasil her zaman giremiyorum dualarim sizinle ;-)
Haklisin valla kimseye güven olmuyor ama sen korkma hic bisey olmaz .Allah yardimcin olsun.ispanakli boregi de cok severimafiyet olsun canimmm.
7 nisan cnm dün sinsice geldi kırmızılarrr
attas olmusuz kuzum 7 ugurlu sayım benim insallah ugur getiri bize güzel bir nisan günü
inşallah hamiş olmayan kalmaz canımmm
sen tanışma hikayeni yazacak mısın cnm
nasıl canım esimlemi kuzuminsallah canım listemiz hamiş dolsun tassın insallah göbüşü bebekli olmayan kalmasın
nasıl canım esimlemi kuzuminsallah canım listemiz hamiş dolsun tassın insallah göbüşü bebekli olmayan kalmasın
kocacıka kahve yaptım kızlarrrr :) aslında kızgınım uyuza ama malum calısma var hahaha
gel meleğim dağıt evimi
Eki Görüntüle 1013883 Eki Görüntüle 1013884 Eki Görüntüle 1013885
türk kahwesi cook severim ben banada yap
az önce içtik ama kociş uyuyor cnm yorgun
canım evin cok güzelmiş güle güle otur gecmişe az göz attım
benımkıde uyucam yapma ded yarın pazar amaan bosver deım hahahaha uyusada uyandırırım ben onu .yapıım bacım karsılıklı ıcek ohhkk
benim kociş horul horul uyuyo yorulmuş kıyamamm
ay ben mecbur uyandırıcam bacım bu gunlerı degerlendırmemız lazım . benim eşim doktor gun falan verdıya kendını bı tuhaf hıssedıyo adamcagız bı saflastı ben onu bı hızaya getırecem bı uyusun dalsında uyandırırım benhahahahaha
birseeeeen kahveyı ıcırdım adama kız uyusunda gıdcem yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?