hani kimse yazmıyo evlilik hıkayesını yaaaa
anlatayım dur bi sayfaaa
sendee yazzz
güle güle bacım gene beklerisss
tmm tatlım gel ama
eşim beni çalıştığım yerde görmüş önce,ama hiç tanısmıyorduk
bana tanışalım,aileleri tanıstıralım dedi hayır dedim..sonra babama sikayet ettim
babamın yanına gitmiş kızına aşık oldum demiş,hanım hanım falan filan
sonra babamda yolda önünü kesmessin mahallede anneni babanı alır gelirsin demiş ..
sonra 1 yıl kadar zmn gecti,bi ortak tanıdıkla beraber kayınvalidem geldi evimize
kızım eger olmicaksa gidelim dedi bende tanımıorum ki oglunuzu ne diyebilirim teyze dedim
dünyada bi o sisko kalsa almam dedim,evleneli ona benzedim bu aradaa
sonra gel git,istemeler falan,eşim saolsun iyi bir insan .. namazlı,Allahtan korkan seviyorum bende onu
babam değil dedem verdi,bizim çatlak kızı bu efendi oğlumuza vedim gitti dedii ve evlendik hamdolsun
birde evladımız olursa askımıza ask katılacak .. yani önyargılı olmakta iyi deil kısmet,nasip Rabbim iyilerle karsılastırsın cnm
evettt canım bizim görücü usulu olduuu Valla övünmek gibi olmasııınçok gelen giden varrdııı ne biliyim gönlümün ısındğı olmadı hiç ama eşim i görünce değişik bi hissettim OTURDUK YAŞINI SORDM AYY DEDİM YAŞINDA KÜÇÜK MÜŞŞŞ beraber oturma var diyee reddettik AMA içimden diyorum inşlallah ayrı oturmayı kabull eder neyse tekraar geldilerrr ben kabul ettim nişaNLI 9 ay kaldık evlendikkk SEVMEK SEVİLMEK GÜZEL ZAMAN GEÇTİKÇE DAHA İYİ ANLAŞTIIIKK
ben 20 yasındaydım ankarada bı sırkette muhasebecılık yapıyordum bu arada ehlıyetımı yenı almıstım ama pratıgım yoktu sırketın tam yanında bı market vardı oraya devamlı gıdıp gelırken bı oglanla tanıstım(sonra kocam oldu) gıt gel mrb nslsn derken araba kullanmak ıstedıgımı solemıs ıs arkadasım markete gıttıgım bı gun ben sana araba kullanmayı ogretırım dedı (bende bu arada abı dıyorum esıme) bı pazar gunu bulustuk ben bayaa bı araba kullandım aksam bı restorana yemege gıttık sıparıslerımızı verdık sohbet ederken bana bı anda''senınle evlenıcez bız '' dedı. bende hadı be sen benım abımsın vs bısıler zırvaladım o gun farkında bıle olmadan hoslanmısım ben esımden bır kac ay gorustuk aylar sonra bana ''ılk gordugum anda ben bu kızla evlenıcem dedım kendı kendıme ''dedı. aynı yıl ıcınde nısanlandık 8 ay 29 gun once de evlendık bız bayaa bı nısanlı kaldık ev almıstık ınsaattan dedıklerı tarıhte vermeyınce ancak 1 yıl sonra evlenebıldıkişte benim hıkayemde bu cancanlar hadiiiii herkes yazsınnn
kızlarr ben kaçarrr eşim neti kapatacağıım diyooorr
hepinize iyi geceleeerr yarın görüşürüzzz öptttmmmm
attas olmusuz kuzum 7 ugurlu sayım benim insallah ugur getiri bize güzel bir nisan günüelamda battasımız
birseeeeen kahveyı ıcırdım adama kız uyusunda gıdcem yanına
canım valla benimki öyle kolay bir evlilik olmadı.biz arkadas vasıtasıyla tanıstık..hiç basta evlilik hayali kurmamıstık esimde olmaz cok zor evlenmemiz diyordu ben olsun senle sonumuz ne olursa olsun varım dedim ama üzülme sonunda dedi hani olmazsa die.esim cok zordu cok cektirdi bana.cok aglattı.ben önce bir evlilik yasamıstım.esime asık oldum ben.o doguda görevdeydi.bu arada kısmetlerimde cıktı ama gözüm ondan baskasını görmedi.dedim ne olursa olsun vazgecmiycem baya üzüldüm agladım günlerce sonumuz yok olmıycak diye.sonra ilk burda kk da evlilik topiğinde dualar ettim evlilik için arkadasların duaları sayesinde evlendim.esimde beni sevyodu ama aile ve cevre ne der dul bir bayan bekar bir cocuk.sonra ailesi sagolsun inanclı insanlar karsı cıkmadılar evlenmemize peygamberimiz Hz haticeyle evlenmiş demişler karsı cıkmadılar ve kimseyede demediler durumu.sükür rabbim nasip etti günlerce dua ettim agladım olsun die.Rabbim nasip etti.esimde diyo nerden nereye....imkansızken bi baktık evlendik:123:Allah herseye kadirsimdi sükür mutluyum iyki evlenmişim.o acılarımın mükafatı esimmiş Allah hepimizin yuvasını mutlu etsin her daim aminnnn
hq bebem sende anlat hadiii
ayy cok hosss
Rabbim daim etsin cümlemizi cnm :123::123::123::129::129::129::129:
amin canım benim cümlemizi insallahhhhhhhhhhh Allah mutlu etsin hep yuvada huzur ne güzelmiş
geldımm ama sen yoksunn kuzummm
yerimmm sizin hikayenısı rabbımm evlatlada taçlandırsın ınsallah mutluluugunuz daım olsun
maşallah sızede aşkınız daim olsun kuzumm
vayy vayy aşka bak eşin taa ılk görüşte almaya nıyet etmıs senı baksana sen hala neyın kızgınlığındasın adamın aklını basından almışsın
iyi gecelerrr cnmmm
öyleee olmuşuz tatlımm bıdahakı ay beraber yaşıycaz o heycnı
ohhh aferımmm hızlansınnn süpermenleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
vayy vayy aşka bak eşin taa ılk görüşte almaya nıyet etmıs senı baksana sen hala neyın kızgınlığındasın adamın aklını basından almışsın
bebeklermizle taclansın dilerim evlerimiz,yuvamızzzzzz
insallah canım onu mutlu etmeyi cok istiyorum
alıntılar ne kadr karısıyo kızlar ben anlamıyom hıc bısı yavv
aminn insallah hepimizinde olurrrrrrrrrrr
gelsin meleklerimiz,dolsun göbişlerimizz
insallah datlım cümlemiz insallah
yaşadığım cennet :)
Eki Görüntüle 1014061
vaya anammmmmm vayyyyyyyyyy maasallahhhhh ne guzellllllll bi manzara hakkaten
cennette yasıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?