kız bende 9 aylık evlıyım9 hazıranda evlendım. şimdi sen bana daha erken degılmı dıcen demı haha benım adetler hep gecıkıyordu ama bebek yoktu bıde kasık agrılarım vardı doktora gıttım daha yenısın bekle dedı agrılar devam edınce yıne gıttım adet gecıkmelerıme baktı bı takıbe alalım senı dedı takıptete yumosların gebelık ıcın yeterlı buyumedıgını gordu klomen verdı ıctım catlatma ıgnemı yaptı ılışki gunu verdı ılışkişyede gırdım beklemedeyım bı tane yumoş buyudu 19 mm oldu gebelık ıcın tıbben hersey olustu ama tabıı rabbım ol derse olacak bakalım bakalım hakkımızda hayırlısı
bende ilk çağla siftahı yaptım geldim yaylaya gittik kayınpederimle kayınwalidemle harikaydııı
eniştemizde zevkliy mişşş tatlım güzel günleer geçirevinde ben kiradayıım malesef gönlün gibi olmuyooo
deryadenizi aleyna sizde yazın tanısma hıkayelerınız hadııı
benim düğün tarihim 9 haziranda bazı nedenlerden dolayı 26 şubata almak zorunda kaldık davetiyeler bile basılmıştı . . ayy kardeşim biran önce bebişlerimizi allım kucağımıza ALLAH ın izni ile . .
napayım bacım yaaa
oyy bacım gez tabii gezecen tabiii benim yerimede gez . . bende yarın gezecem bakalım :)
halen aynı evde oturmak varmı ya :26:
nasıldı 1 yıl canım ya zor olmadı mı?
burda yakınına bileee oturmuolar
bakma ben kabul etmek zorunda kaldım ev kendimin
kira ödeememek için mecburen oturuyorum cnm yaa
oyy bacım gez tabii gezecen tabiii benim yerimede gez . . bende yarın gezecem bakalım :)
ben 10/10/2010 geliniyim bi deee
inşallah canım inşallaahhhhh
ohhh maşallah sen gez hep :)
en iyisi olmuş canım evinde çok güzel hele mutfağa bayıldııım tam istedğim gibiiii
eniştemizde zevkliy mişşş tatlım güzel günleer geçirevinde ben kiradayıım malesef gönlün gibi olmuyooo
dloo dloo dlooo
neler yaptın bu akşamki menünde neler vardı ?
evet tatlım zor oluyo ya gerçekten en güzeli ayrıı ama sevdik idare ettik şimdi eşimde diyoo keşke ilk günmden ayrı olsaydık evet canım kira kolay değil ev alır çıkarsın biraz uzağa birikim yapın
dloo dloo dlooo
neler yaptın bu akşamki menünde neler vardı ?
kızlarr ben kaçarrr eşim neti kapatacağıım diyooorr
hepinize iyi geceleeerr yarın görüşürüzzz öptttmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?