infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aynen ya Millet 5 sene çıkıyo 5 ay anlaşamıyoooo
Tavsiyeeeee bekarlar eski usül iyidrrr

kesinlikle bende görücü usulü tavsiye ederim ..
vıcık vıcık olup sonra evlilikten sıkıldım diyenlere kızıyorumm
birşeyin ömrünü hemen tüketmemek lazımm

woowwwwwwwwwwww
ayrı oturmak derken :44:
aynı evin içine değil demi :26:
ee simdi nerde oturuosun
daim etsin rabbim hepimizi cnm

AYNI EVDE hep beraber kaynanamlarla AMA Bİ SENE OTURDUUKK SONRA KENDİMİZ EV TUTTUUK GERÇEKTEN NASİP BU İŞLERRR rabbim herkese güzel yazılaar yazsııın inşalllaaahh

AYNI EVDE hep beraber kaynanamlarla AMA Bİ SENE OTURDUUKK SONRA KENDİMİZ EV TUTTUUK GERÇEKTEN NASİP BU İŞLERRR rabbim herkese güzel yazılaar yazsııın inşalllaaahh

halen aynı evde oturmak varmı ya :26:
nasıldı 1 yıl canım ya zor olmadı mı?
burda yakınına bileee oturmuolar
bakma ben kabul etmek zorunda kaldım ev kendimin

kira ödeememek için mecburen oturuyorum cnm yaa

sende yaz haydi herkesten bekliorum

ben 20 yasındaydım ankarada bı sırkette muhasebecılık yapıyordum bu arada ehlıyetımı yenı almıstım ama pratıgım yoktu sırketın tam yanında bı market vardı oraya devamlı gıdıp gelırken bı oglanla tanıstım(sonra kocam oldu) gıt gel mrb nslsn derken araba kullanmak ıstedıgımı solemıs ıs arkadasım markete gıttıgım bı gun ben sana araba kullanmayı ogretırım dedı (bende bu arada abı dıyorum esıme) bı pazar gunu bulustuk ben bayaa bı araba kullandım aksam bı restorana yemege gıttık sıparıslerımızı verdık sohbet ederken bana bı anda''senınle evlenıcez bız '' dedı. bende hadı be sen benım abımsın vs bısıler zırvaladım o gun farkında bıle olmadan hoslanmısım ben esımden bır kac ay gorustuk aylar sonra bana ''ılk gordugum anda ben bu kızla evlenıcem dedım kendı kendıme ''dedı. aynı yıl ıcınde nısanlandık 8 ay 29 gun once de evlendık bız bayaa bı nısanlı kaldık ev almıstık ınsaattan dedıklerı tarıhte vermeyınce ancak 1 yıl sonra evlenebıldık işte benim hıkayemde bu cancanlar hadiiiii herkes yazsınnn

kesinlikle bende görücü usulü tavsiye ederim ..
vıcık vıcık olup sonra evlilikten sıkıldım diyenlere kızıyorumm
birşeyin ömrünü hemen tüketmemek lazımm

eses tatlım benim 2 kalp vaarr senin bir sürüüü nedeeenn bide beğeni ne işe yarıyoooo:44::44::44:

şimdi ayrı evdesınız ama bak ne guzel daha rahat olur evde yaknız olunca rabbim daim etsin bebeklerle taclandırsın ınsallah :)

ben 2 sene nişanlı durdum evim yapıldı

mutluluğunuz daim olsuuun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…