Bir insan çocuk sahibi olmak istediği zaman öncesinden dualar ile yaratıcısı ile irtibat kurması tavsiye edilir. Özel bir gün ve özel bir saatte iki rekat Allah rızası için iki rekat namaz kılar ve sonra üç İhlas Şerif okur ve Allahım !..eşime ve bana ilahi katından temiz sağlıklı bir çocuk hediye eyle Tek olan, hiçbir şeye ve kimseye ihtiyacı olmayan doğmamış ve doğurmamış Allahımın ad ile AMİN. DAHA SONRA BU DUA İLAVE OLUR. Meryem suresi 9.cu ayet. Besmele ile başlanır Kale kezalik.kale Rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şeya. Anlamı, ( Melek ) öyledir dedi , Rabbin o bana kolaydır. Daha...
sen nerdeydin bacım ?
hosgeldin cnm
ben duydum bunu hatta konu actım bılen eden varmı dıye ama kımse cvp yazmadı dogruduzgun . bu ay olumlu sonuz alamazsam ben bırdahakı ay ıcın kullanmayı dusunuyorum yalnız kalıtelı ve guvenılır bır yerden almak gerekıyor nerden alabılırız acaba ?????
Kızlarr biz eşimle aynı memleketli hattaaa aynı köylüyüzzzzbundan taa yıllar önce ben 12-13 yaşlarındayken fln yaz tatılıne trabzona gıtmıstık tabı o yaz eşimlerde gelmişler..benım bır suru arkadaşlarım vardı kızlar her aksam bı kızda toplnır otururduk hep ewlerımız yakındı..eşimle ve ablasıyla arkadaşımın evınde tanıştım..bu ta ozaman asık olmuş bana telefon numaramı bulmuş peşimden çok koştu ozamanlar ama ben hıc yuz vermedim..daha sonra istanbula donduk öyle unutuldu gıttı hıc bı yaz karsılaşmadıkta..neysee gelzaman gıt zaman face... mevzusuna bızde katıldık orda arkadaşlarımı fln buldum eşimin ablasıylada taa ozamandan arkadaş olmuştuk onu eklemıstım listeme..neysee yıne aradan bı sene fln gectı gorumcemın profılıne bakarken bı baktım anammmm eşimle beraber resmı aha dedım bu uşak benım peşimden az koşmamıştı şimdi ne yakışlı olmuş böylee sonra buna bı msj cektım benı hatırladınmı dıye buda msj cekmesınmı yooo hatırlmadım sen kımsın dıyee dedım böyle böyle fln anlattım tamam hatırldım dedı..öyle konuşmaya başladık..bıgun goruselımmı dedı bna ben tırs nsl gıdıcem nsl gorusucem sonra en yakın arkadaşım dedı git kız ben gelirim senınle dıye neysee kaptım arkadaşımı ynıma gıttım görüşmeye tabı ılk görüşmede aşık olduk bız benı gorsenız heycandn uzerıme dondurmamı dokmedım meyvesuyumu dokmedım gülmekten ölürsünüz sonra konuşmya görüşmeye bşldık ve ıkı ay sonra benı kuzenımı ve kuzenımın eşini mangala çağırdılar ewlerıne gıttık bana orda herkesın ewlenme teklıfı ettı bı baktım elınde güller ve tektaş anam heycandan ölcem geldı onumde diz çöktü fln aldım ben yuzugu gecırdım parmağıma herkes diyor hanı kabul etmıycenmı teklıfı bende parmgıma taktımya yuzugu dedım ayy çok komıktı bu olay eylülün 25 de oluyor sonra hazıranın 6 da nişanlandık ve 5 şubattada evlendık..çok mutluyum ıyıkı eşimle evlenmişim
Kızlarr biz eşimle aynı memleketli hattaaa aynı köylüyüzzzzbundan taa yıllar önce ben 12-13 yaşlarındayken fln yaz tatılıne trabzona gıtmıstık tabı o yaz eşimlerde gelmişler..benım bır suru arkadaşlarım vardı kızlar her aksam bı kızda toplnır otururduk hep ewlerımız yakındı..eşimle ve ablasıyla arkadaşımın evınde tanıştım..bu ta ozaman asık olmuş bana telefon numaramı bulmuş peşimden çok koştu ozamanlar ama ben hıc yuz vermedim..daha sonra istanbula donduk öyle unutuldu gıttı hıc bı yaz karsılaşmadıkta..neysee gelzaman gıt zaman face... mevzusuna bızde katıldık orda arkadaşlarımı fln buldum eşimin ablasıylada taa ozamandan arkadaş olmuştuk onu eklemıstım listeme..neysee yıne aradan bı sene fln gectı gorumcemın profılıne bakarken bı baktım anammmm eşimle beraber resmı aha dedım bu uşak benım peşimden az koşmamıştı şimdi ne yakışlı olmuş böylee sonra buna bı msj cektım benı hatırladınmı dıye buda msj cekmesınmı yooo hatırlmadım sen kımsın dıyee dedım böyle böyle fln anlattım tamam hatırldım dedı..öyle konuşmaya başladık..bıgun goruselımmı dedı bna ben tırs nsl gıdıcem nsl gorusucem sonra en yakın arkadaşım dedı git kız ben gelirim senınle dıye neysee kaptım arkadaşımı ynıma gıttım görüşmeye tabı ılk görüşmede aşık olduk bız benı gorsenız heycandn uzerıme dondurmamı dokmedım meyvesuyumu dokmedım gülmekten ölürsünüz sonra konuşmya görüşmeye bşldık ve ıkı ay sonra benı kuzenımı ve kuzenımın eşini mangala çağırdılar ewlerıne gıttık bana orda herkesın ewlenme teklıfı ettı bı baktım elınde güller ve tektaş anam heycandan ölcem geldı onumde diz çöktü fln aldım ben yuzugu gecırdım parmağıma herkes diyor hanı kabul etmıycenmı teklıfı bende parmgıma taktımya yuzugu dedım ayy çok komıktı bu olay eylülün 25 de oluyor sonra hazıranın 6 da nişanlandık ve 5 şubattada evlendık..çok mutluyum ıyıkı eşimle evlenmişim
güzel paylasımlar icin tesekkürler dadlumm
hoşbuldukk canlarr :) kocayı işe gönderdimm geldiimm yanınızaaa neler yaptınız bakalım nasılsınız
ankaradayım ben canım .
Eki Görüntüle 1014093 Eki Görüntüle 1014090 Eki Görüntüle 1014091
Eki Görüntüle 1014092 Eki Görüntüle 1014106 Eki Görüntüle 1014093
beğenenler gelsinler canımmmmmmmmm
canım ben bu ay yapıcam marketten bakıp alacagım hangisi iyi bilmiyom canım ama cok ucuz deiller ama olsun.simdi okudum bende.tarcın bal cörek otu bide bunları katıp karıstırıp yiycem.esimede polen arı sütü yediririm sadece...
Hoşgeldin kuday sende diğer anne adaylarimizda hep bizim dualarimizdasiniz.eses sen nasilsin? birsen sen nasilsin şu topikte bi eses bi birsen aklimda kaliyo diğer kizlarla pek sohbet edemedimdim ama bütün anne adaylarinada selamlar olsun.
canım valla benimki öyle kolay bir evlilik olmadı.biz arkadas vasıtasıyla tanıstık..hiç basta evlilik hayali kurmamıstık esimde olmaz cok zor evlenmemiz diyordu ben olsun senle sonumuz ne olursa olsun varım dedim ama üzülme sonunda dedi hani olmazsa die.esim cok zordu cok cektirdi bana.cok aglattı.ben önce bir evlilik yasamıstım.esime asık oldum ben.o doguda görevdeydi.bu arada kısmetlerimde cıktı ama gözüm ondan baskasını görmedi.dedim ne olursa olsun vazgecmiycem baya üzüldüm agladım günlerce sonumuz yok olmıycak diye.sonra ilk burda kk da evlilik topiğinde dualar ettim evlilik için arkadasların duaları sayesinde evlendim.esimde beni sevyodu ama aile ve cevre ne der dul bir bayan bekar bir cocuk.sonra ailesi sagolsun inanclı insanlar karsı cıkmadılar evlenmemize peygamberimiz Hz haticeyle evlenmiş demişler karsı cıkmadılar ve kimseyede demediler durumu.sükür rabbim nasip etti günlerce dua ettim agladım olsun die.Rabbim nasip etti.esimde diyo nerden nereye....imkansızken bi baktık evlendik:123:Allah herseye kadirtanısalı 10 ay oldu.simdi sükür mutluyum iyki evlenmişim.o acılarımın mükafatı esimmiş Allah hepimizin yuvasını mutlu etsin her daim aminnnn
ooyy kuzumm muhtesemmmm
rabbim daim eylesin insallahhhh
vayyyyyyyy birsenim supermıs yaaaaaa tam ask hıkayesııııııııı
eşim benım polen yıyordu dırencım artsın dıye bebek ıcın degılde ama alerjı yaptı alerjık bı bunyesı var onun ıcın ona ayrıca bısıyler veremıyorum. ama arı sutunu ben ıyı bı yerden bulup alıcam ınsallah sen bulursan guvenılır banada haber et canım
Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ yalemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).
aminn kuzummm hepimizinkisini inşallaaaahhh
afiyetler olsun.gelecek kar gelecek çok yağsada şu hastaliklar bir kirilsa
merhaba tatlım hastalandım bırz moralım bozuktu ama burda kızlarla konuştukça keyfım yerıne geldı cnm sen nasılsın..hadıı sende anlat aşk hıkaynııı
cnm benım aşk her zorluğu yenmış bak ne güzel dualarla kavuşmuşsunuz bırbırınıze..allah daım etsın kuzumm
aminn kuzummm hepimizinkisini inşallaaaahhh
ehh idare ederr kuzucummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?