infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

güzel paylasımlar icin tesekkürler dadlumm

Kızlarr biz eşimle aynı memleketli hattaaa aynı köylüyüzzzz bundan taa yıllar önce ben 12-13 yaşlarındayken fln yaz tatılıne trabzona gıtmıstık tabı o yaz eşimlerde gelmişler..benım bır suru arkadaşlarım vardı kızlar her aksam bı kızda toplnır otururduk hep ewlerımız yakındı..eşimle ve ablasıyla arkadaşımın evınde tanıştım..bu ta ozaman asık olmuş bana telefon numaramı bulmuş peşimden çok koştu ozamanlar ama ben hıc yuz vermedim..daha sonra istanbula donduk öyle unutuldu gıttı hıc bı yaz karsılaşmadıkta..neysee gelzaman gıt zaman face... mevzusuna bızde katıldık orda arkadaşlarımı fln buldum eşimin ablasıylada taa ozamandan arkadaş olmuştuk onu eklemıstım listeme..neysee yıne aradan bı sene fln gectı gorumcemın profılıne bakarken bı baktım anammmm eşimle beraber resmı aha dedım bu uşak benım peşimden az koşmamıştı şimdi ne yakışlı olmuş böylee sonra buna bı msj cektım benı hatırladınmı dıye buda msj cekmesınmı yooo hatırlmadım sen kımsın dıyee dedım böyle böyle fln anlattım tamam hatırldım dedı..öyle konuşmaya başladık..bıgun goruselımmı dedı bna ben tırs nsl gıdıcem nsl gorusucem sonra en yakın arkadaşım dedı git kız ben gelirim senınle dıye neysee kaptım arkadaşımı ynıma gıttım görüşmeye tabı ılk görüşmede aşık olduk bız benı gorsenız heycandn uzerıme dondurmamı dokmedım meyvesuyumu dokmedım gülmekten ölürsünüz sonra konuşmya görüşmeye bşldık ve ıkı ay sonra benı kuzenımı ve kuzenımın eşini mangala çağırdılar ewlerıne gıttık bana orda herkesın ewlenme teklıfı ettı bı baktım elınde güller ve tektaş anam heycandan ölcem geldı onumde diz çöktü fln aldım ben yuzugu gecırdım parmağıma herkes diyor hanı kabul etmıycenmı teklıfı bende parmgıma taktımya yuzugu dedım ayy çok komıktı bu olay eylülün 25 de oluyor sonra hazıranın 6 da nişanlandık ve 5 şubattada evlendık..çok mutluyum ıyıkı eşimle evlenmişim

canım ben bu ay yapıcam marketten bakıp alacagım hangisi iyi bilmiyom canım ama cok ucuz deiller ama olsun.simdi okudum bende.tarcın bal cörek otu bide bunları katıp karıstırıp yiycem.esimede polen arı sütü yediririm sadece...

Son düzenleme:
ooyy kuzumm muhtesemmmm
rabbim daim eylesin insallahhhh

vayyyyyyyy birsenim supermıs yaaaaaa tam ask hıkayesııııııııı

hoşbuldukk canlarr :) kocayı işe gönderdimm geldiimm yanınızaaa neler yaptınız bakalım nasılsınız

oohh iyi ettinn cnmmm

ankaradayım ben canım .

baskentime selam olsunnn

eşim benım polen yıyordu dırencım artsın dıye bebek ıcın degılde ama alerjı yaptı alerjık bı bunyesı var onun ıcın ona ayrıca bısıyler veremıyorum. ama arı sutunu ben ıyı bı yerden bulup alıcam ınsallah sen bulursan guvenılır banada haber et canım

Subhânellezî halakal ezvâce kullehâ mimmâ tunbitulardu ve min enfusihim ve mimmâ lâ ya’lemûn.
Arzın yetiştirdiği herşeyden, onların nefslerinden ve bilmedikleri şeylerden çiftler (eşler) yaratan, O (Allah), Sübhan'dır (herşeyden münezzeh).

merhaba tatlım hastalandım bırz moralım bozuktu ama burda kızlarla konuştukça keyfım yerıne geldı cnm sen nasılsın..hadıı sende anlat aşk hıkaynııı

cnm benım aşk her zorluğu yenmış bak ne güzel dualarla kavuşmuşsunuz bırbırınıze..allah daım etsın kuzumm

ooyy kuzumm muhtesemmmm
rabbim daim eylesin insallahhhh

aminn kuzummm hepimizinkisini inşallaaaahhh

vayyyyyyyy birsenim supermıs yaaaaaa tam ask hıkayesııııııııı

ehh idare ederr kuzucummmm

tamam datlım alerjisi varsa yemesin benimki balı seviyo ekmege sürüp götürüyo vallahihi.agzına sokarım zorla yesincanım benim keciboynuzu pekmezi yedirebilirsin esine.tamam datlım alınca haber ederim ben marketten alcam büyük ihtimal

ben biliyorum bu ayetiii
Allahım ikiz ikiz ver banaa

ehh idare ederr kuzucummmm [/QUOTE]

benımkısı pek bı emrıvakı oldu valla evlenıcez dedı ben ılk gunden berı bunu dusunuyorum dedı ıstemeden falan once annesını gonderdı eve tek tasımı falan kendım begendım ben . ben ole kuyumcularda karar veremem sen kendın ne ıstıyosan onu al dedı anasıyla gıttım aldım ben tek tasımı kendım aldım tek basıma kendım taktım hahaha benım koca alyans takmıyo cunku

evet gülüm sükürlerolsun.Rabbim kavusturdu elbet bebişide nasip eder hayırlısı ile insallah cümlemize.aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…