- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
ben biliyorum bu ayetiii
Allahım ikiz ikiz ver banaa
tamam datlım alerjisi varsa yemesin benimki balı seviyo ekmege sürüp götürüyo vallahihi.agzına sokarım zorla yesin canım benim keciboynuzu pekmezi yedirebilirsin esine.tamam datlım alınca haber ederim ben marketten alcam büyük ihtimal
ehh idare ederr kuzucummmm
aminn kuzummm hepimizinkisini inşallaaaahhh
:123::123::123::123::123::119::119::119::119::129::129::129::129::129:
evet gülüm sükürlerolsun.Rabbim kavusturdu elbet bebişide nasip eder hayırlısı ile insallah cümlemize.aminnnnnnnnnn
ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum nanaktan
aminnnn cnmm rabbımm tezz zamanda nasip ederr inşallaaahhh
oyyy çok güzel ben bı kere gelmiştimmm bidee eşimlemi gelseeeeeeeemmmmmmm
ıyı gecelerr kuzummmm
kızlarrr bendee yatıyorum hepinizi öpüyorum kendınıce cici bakınn
fundacımm sen zaten kendın begenmıssın kuzum..ben yatıyorum tatlım görüşürüz ii gecelerr
princ corbası,bakla,makarna, yogurt
sen kayınvalidenden ayrısın demi?
sen neler pişirdin bakem kücük gelin
valla bırazcık daha romantık olabılırmıs ama beceremedım ıste o kaadr degırstırmeyıii geceler canım
KİZLAR BENİM AŞK HİKAYEM..benim eşimle evin yanyan yanaymiş çocukken.annem beni bebekken ona birakip bakkala felan gidermiş.oda benim beşiğimi sallarmiş.yillar sonra evlenmeye karar verdiğinde bana söylediler.ben evlenmeyi düşünmüyordum ama usulen gör dediler.gittik ben pek orali değildim sonra iki kadin geldi meğer önce istediği kizin annesiyle babannesiymiş.teyzeside bizi tavan arasina çikardi.orda cevizler vardi hem kirip yedik hem sohbet ettik.daha sonra hiç konuşmadik birgün aradi görüşmek için ogünde annem hastaydi.bu bir çiçek alip gelmiş.annemden izin aldi çiktik.daha sonralarida bir kaç kere görüştük.bana evlenme teklif edeceğini anladiğim gün anneme bana bir şey verirse aliyimmi dedim.annem alma alirsan kabül etmiş sayilirsin dedi.ama ben evlenme teklifini kabül ettim yüzüğüde takip geldim.tabi annem neden aldin dedi aman olmazsa veririz yemedkya dedim.sonrada istediler nasipmiş oldu
KİZLAR BENİM AŞK HİKAYEM..benim eşimle evin yanyan yanaymiş çocukken.annem beni bebekken ona birakip bakkala felan gidermiş.oda benim beşiğimi sallarmiş.yillar sonra evlenmeye karar verdiğinde bana söylediler.ben evlenmeyi düşünmüyordum ama usulen gör dediler.gittik ben pek orali değildim sonra iki kadin geldi meğer önce istediği kizin annesiyle babannesiymiş.teyzeside bizi tavan arasina çikardi.orda cevizler vardi hem kirip yedik hem sohbet ettik.daha sonra hiç konuşmadik birgün aradi görüşmek için ogünde annem hastaydi.bu bir çiçek alip gelmiş.annemden izin aldi çiktik.daha sonralarida bir kaç kere görüştük.bana evlenme teklif edeceğini anladiğim gün anneme bana bir şey verirse aliyimmi dedim.annem alma alirsan kabül etmiş sayilirsin dedi.ama ben evlenme teklifini kabül ettim yüzüğüde takip geldim.tabi annem neden aldin dedi aman olmazsa veririz yemedkya dedim.sonrada istediler nasipmiş oldu
birsen aşk hikayeni yaz dedi yattimi neyse allah rahatlik versin
haha bırsen yazdı ask hıkayesını bende yazdım hepimiz yazıyoz iyi oldu yaa bebek geldı gelecek dıye konusmaktan kusucaktam artık
işte alejısı oldugu ıcın korkuyorum pekmezden falan kucukken hastanelerden cıkamamıs benım esım cok hassas bı bunyesı var korkuyorum onun ıcın. buyuk marketlerde bulamayabılırsın aktarlarda olur kanımca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?