infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

alma ozaman canım Allahın izniyle sen iç gülüm.bakcam canım polen arı sütüfarklı seyler dem 2 sinide almak lazım ozaman

yok canım arı sutu tek basınada kullanıılıyorç benım kayınvalıdemın annesı kanser tedavısı goruyo (rabbım sıfa versın) kaynanam daha once onun ııcın getırtmıs arı sutunu ıyı guvenılır bır yer bulabılırsek benım ıcınde alıcaz . kayınvalıdem solemıstı bunu bana gecn hafta.

benim aşk hikayemm :) biz eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk ,birbirimzden hiç hazetmezdik sürekli didişipdururduk =) hatta bn bi keresınde eşimi dükkandan kovdum derken kaçınılmaz sonn buyuk aşklar nefretle başlar hesabıı,,bi çekim kuvveti oluştu aramızda faceydi telefondu zaten hergun yanyanayız .d 7 ay çıktık sonra 3 şubat nişan- 9 haziranda düğün oldu bitti :) pekde iyi oldu walla iyiki eşimle evlenmşim allahhıım inşallah birde bide evlat nasip eder mutluluğumuz tam olurrr.amiinn.cümlemizee.

amin canımmmmm inşallahhhhh cumlemıze inşallahhhhh hayırlısından :)

cok gecmiş olsun canım.SİFA olsun insallah.alalım canım bakalım bizede fayda eder insallah tüm hastalarada

haha bırsen yazdı ask hıkayesını bende yazdım hepimiz yazıyoz iyi oldu yaa bebek geldı gelecek dıye konusmaktan kusucaktam artık

ya gerçekten o bu derken tezimizi tamamlayip burdan kadin doğum uzmani olarak çikicaz.herşey bir yanada keşke toplanipta konuşma imkani olsa sanki hepimiz bebek yatip bebek kalkiyoz adamlarda kobay herkeze terapi olurdu m

ya gerçekten o bu derken tezimizi tamamlayip burdan kadin doğum uzmani olarak çikicaz.herşey bir yanada keşke toplanipta konuşma imkani olsa sanki hepimiz bebek yatip bebek kalkiyoz adamlarda kobay herkeze terapi olurdu m

Aynı şeyi düşündüm aksam burda yazılanlar vi evde toplansak ne olur acaba. SUNA baksana bacım is gördük kocam uyuyo ben ki DAYIM hahaha

Son düzenleme:
offf vakit geçiyorrrr bebekler gelmiyorrrr nasıl olacak bilemedimmmmm ((( şuan tek isteğim bu konuyu kafama takmamak onu nasıl yapıcam onuda bilmiyorum((( bazen çok umutlu oluyorum bazen de umutlarım tamamen taban yapıyorrr

Sağol canım benim eminim ikiside super olmustur.
aminnnnnn canim ne guzel dedin Allah kötülerle karsılastırmasın inşallahhhhhh

offf vakit geçiyorrrr bebekler gelmiyorrrr nasıl olacak bilemedimmmmm ((( şuan tek isteğim bu konuyu kafama takmamak onu nasıl yapıcam onuda bilmiyorum((( bazen çok umutlu oluyorum bazen de umutlarım tamamen taban yapıyorrr

Aynen canim bende diyorum takma bosver ama surekli etrafta hamile haberi, dogum haberi duyunca takmadan olmuyor.kiskanmaktan degil tabi ozeniyor iste insan.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Sanki beni anlatıyosun canım ya Allahıma diyorum ki içimi rahatlat huzur ver şu konuyu beynimden atmayı nasip et diye çünkü gerçekten çok zor böyle yaşamak Rabbimmmm sınavımızı daha çok uzagmasın inşallahhh bh ay hepimizin bebeğine künfeyekün desin aminn aminn dua dua dua ile lütfen kızlar ümitsizlik klmamalııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…