alma ozaman canım Allahın izniyle sen iç gülüm.bakcam canım polen arı sütüfarklı seyler dem 2 sinide almak lazım ozaman
benim aşk hikayemm :) biz eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk ,birbirimzden hiç hazetmezdik sürekli didişipdururduk =) hatta bn bi keresınde eşimi dükkandan kovdumderken kaçınılmaz sonn buyuk aşklar nefretle başlar hesabıı,,bi çekim kuvveti oluştu aramızda faceydi telefondu zaten hergun yanyanayız .d 7 ay çıktık sonra 3 şubat nişan- 9 haziranda düğün oldu bitti :) pekde iyi oldu walla iyiki eşimle evlenmşim allahhıım inşallah birde bide evlat nasip eder mutluluğumuz tam olurrr.amiinn.cümlemizee.
yok canım arı sutu tek basınada kullanıılıyorç benım kayınvalıdemın annesı kanser tedavısı goruyo (rabbım sıfa versın) kaynanam daha once onun ııcın getırtmıs arı sutunu ıyı guvenılır bır yer bulabılırsek benım ıcınde alıcaz . kayınvalıdem solemıstı bunu bana gecn hafta.
cok gecmiş olsun canım.SİFA olsun insallah.alalım canım bakalım bizede fayda eder insallah tüm hastalarada
hahaha filmlerde olurya adam kızın besıgını sallar buyuuynce evlenır ole olmus kac yas var aranızda ?
sekiz çocuğumuz olursa bizde beşik sallaticaz diye takilirdik ama mevla daha nasip etmedi
Bi yastikta yaslanin inşallah :)
haha bırsen yazdı ask hıkayesını bende yazdım hepimiz yazıyoz iyi oldu yaa bebek geldı gelecek dıye konusmaktan kusucaktam artık
amin canımmmmm inşallahhhhh cumlemıze inşallahhhhh hayırlısından :)
eder allahın ıznıyle verırrrrrr sıkma canınıııı. ne tedavsi goruyorsun sen canım ?
progestan kullanan arkadaslar ne kadara aldınız ılacı soler mısınız ????
inşallahhhhhhh sen progestan kullandın mı canım kullandıysan kaca almıstın ?
ya gerçekten o bu derken tezimizi tamamlayip burdan kadin doğum uzmani olarak çikicaz.herşey bir yanada keşke toplanipta konuşma imkani olsa sanki hepimiz bebek yatip bebek kalkiyoz adamlarda kobay herkeze terapi olurdum
benim bilinmeyen infertilite 5aşila bir tüp bebek tüp bebek tuttu ama yedi haftalikti gelişmediğinden 25 gün önce kürtaj oldum :2::2:
amanın karmıııııııııııııııııııııkarıda sevyom ben canım yagsın
yaptım canım ıspanaklı böregi güzel oldu gel yiyelim beraberbide brokoli corbası yaptım o cok harika olmadı ama yiyelim demi vitamin sonucta Allah korusun hepimizi gülüm kötülerle karsılastırmasın amin
offf vakit geçiyorrrr bebekler gelmiyorrrr nasıl olacak bilemedimmmmm((( şuan tek isteğim bu konuyu kafama takmamak onu nasıl yapıcam onuda bilmiyorum ((( bazen çok umutlu oluyorum bazen de umutlarım tamamen taban yapıyorrr
offf vakit geçiyorrrr bebekler gelmiyorrrr nasıl olacak bilemedimmmmm((( şuan tek isteğim bu konuyu kafama takmamak onu nasıl yapıcam onuda bilmiyorum ((( bazen çok umutlu oluyorum bazen de umutlarım tamamen taban yapıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?