infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Herkeze günaydın Mutlu pazarlar bugün doğum günüm bütün olumsuz düşünceleri bugün rafa kaldırıyorum unutuyorum bir günlükte olsa.... Nefes aldığım hergünüme saniyeme şükürler olsun rabbimmmmmmmm .......

Son düzenleme:

Canim rabbim gonlunce omur verir insallah

doğum günün kutlu olsun canım nice güzel senelere

Selam kizlar tup bebek 1 adet embriyo transferi yapildi. Su anda teknik olarak hamileyim insallah tutunur bebegim lutfen dualarinizi eksik etmeyin... bir de dua ogrendim paylasmak istiyorum rabbim kabul etsin...
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil'l-hayr... rabbim! Kolaylastir zorlastirma, rabbim hayirla sonuclandir.. . Amiiiiinnnn...

az önce adet oldum kızlar. tüp bebek serüvenine başlıyoruz hayırlı olur inşallah

İbsallah tez vakitte bebegine kavusursun canim ben hala adet olmadim ve dun bugun gece ruyamda bana hamilesin diyirlar kafayi yiycem sokturucu verdi doktor kullandim hala olmadim

canım allahım kucağına almayı nasip etsin inşalllah stres yapma olumlu düşün ki olumlu olsun dualarımdasın kendimle beraber buradaki herkeze rabbim tez zamanda kucaklasını doldursun taşırsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasınnn

Hayırlı olsun canım. Stressiz guzel günler gecir bebisin gelsin inşallah canim benim

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için. kendimi tüp bebek fikrine o kadar alıştırmışım ki üzülmedim adet olduğuma :) bunda da varmış bir hayır deyip bekliyorum. bakalım beni neler bekliyor bundan sonra. inşallah rabbim yüzüme bakar da bir an önce kurtulurum şu sıkıntıdan. önümde bilinmez bi boşluk var. doktora gidip görüşene kadar da böyle olacak sanırım. beni ne bekliyor hiç bilmiyorum ve korkuyorum. çok korkuyorum

Günaydın kızlar mutlu pazarlar:1i6:
Biz kocişle kahvaltıya geldik

Günaydın mutlu pazarlar kızlar..
Güzel bir topik olmuş..
Inşallah bütün liste tez vakitte hayırlısıyla hamile kalır..

batı 7 mart olan arkadaşlardan haber yok muuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…