infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ben 2 gun adet gordum 6 gün önce ama işte ne bileyim
Tuafim bugün psikolojikmende çizgi film izlerken bile duyduygulandim hep tom jeryy den dayak yiyor kedi fareden dayak yermiymis yahu

gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr

inşallaahhh bebegimmmmmmmmmmmmmm kızzz bu aleynaa hamileee galiba sen ne alemdesın esesım gunun geçermiydi hiç ayyyy sendee hamileee olmayasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dennizkabugu ******* ******** 7 mart beklemede
hanife4545 ******* ******** 7mart beklemede
yelisss ****** ******** 7 mart beklemede
eses07 ******* ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* ******* 9 mart beklemede
leman24 ******* ******* 10 mart beklemede
delinefsim ******* ******* 10 mart beklemede
ebugra ******* ***** 10mart beklemede
kuday ******* ***** 10 mart beklemede
nazende88 ******* ****** 10 mart beklemede
CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede

Son düzenleme:
Ben 2 gun adet gordum 6 gün önce ama işte ne bileyim
Tuafim bugün psikolojikmende çizgi film izlerken bile duyduygulandim hep tom jeryy den dayak yiyor kedi fareden dayak yermiymis yahu

kızzz üzerinee görmüş olmayasınnnnnnnnnnnn ayyy bii kan versene yarın eşinede söyleme varsa süprizz yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallaahhh bebegimmmmmmmmmmmmmm kızzz bu aleynaa hamileee galiba sen ne alemdesın esesım gunun geçermiydi hiç ayyyy sendee hamileee olmayasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ağzin bal yesin sekerimm . İnşallah hepimiz hamileyizdir

Son düzenleme:

bencede hamile midem bulanıyor diyor ..
yok cnm geçer benim bat karmaşık kasımdan beri
ben hamile değilim ama cnm sivilce,bel ağrım adet :26:

Ağzin bal yesin sekerimm . İnşallah hepimiz hamileyizdir

hadi inşallah ıyı haberler verın kuzum..ben adetlıyım suann

bencede hamile midem bulanıyor diyor ..
yok cnm geçer benim bat karmaşık kasımdan beri
ben hamile değilim ama cnm sivilce,bel ağrım adet :26:

kızz onlara takılma onlar hamılelık belırtısıde olabılıyormuşşş
showda kuzeyın oğlunu ızlıyorum göbek atıyorum bı yandan buralarıı sewmedımm gönlümmm oradaaaaaaaaaaaaa

inşallah uşağummmmmmmmmmmmm

kuzeyin oğlu gelmişti geçen yıl ,aşkla gitmiştik aşk şarkıları dinlemeye harikaydıııııııııııııı

kuzeyin oğlu gelmişti geçen yıl ,aşkla gitmiştik aşk şarkıları dinlemeye harikaydıııııııııııııı

ayyy bendee çok istiyorum programına gıtmeyı..gidicemm pankart açıcam kk kızlaraa selam olsun diyeeeeeeeeeeeeee :82::82::82::82::79::79::79::79::81::81::81::81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…