infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13:
ahh bacım tijenimm neden ugrasıyosun ki ..
insalllah yerlesme kanamasıdır bacım ..

günaydın canım.inşallahh gelmez de hamiş olmuş olursun canım

gece saatlerce ağladım,eşimde üzüldü
sağolsun üzülme diiyor ama insanın elinde olmuyo ki

üzülme canım inşllh bu ay umutla gelir bebişin insanın elinde degil tabiki bende yaşadım aynı duyguyu 1 hafta önce birde 8 gün geçince iyice umutlanmıştım kırmızıyı görünce şoke oldum ama 2 gün sonra alıştım duruma bu ay inşllh olumlu olur ama kafama takmıycam hayırlısı bakalım

evet aynen öyle canımmmmm .gelsin sıpalar bakalım :)))

Ama yumurtam yok kistim var :)

insallah hepimizinde emekleri boşa cıkmaz evlatlarımız tez zamanda gelirlerrr

günaydın canım.inşallahh gelmez de hamiş olmuş olursun canım

Kuzum ben 12 subatta olmam gerekiyordu 10 gun gecikmeyle gittim yine kistim vardi tarlusal sokturucu kullandim 7 gun oldu gelen giden yok bebek olacagini samiyorum cunku yumurta falan yoktu sol yumurta kist olmus dedi sadece

Kuzum ben 12 subatta olmam gerekiyordu 10 gun gecikmeyle gittim yine kistim vardi tarlusal sokturucu kullandim 7 gun oldu gelen giden yok bebek olacagini samiyorum cunku yumurta falan yoktu sol yumurta kist olmus dedi sadece

of ya nasıl bir sorundur bu kist bende de var canı maalesef bıktım uğraşmaktan .ama bu ay küçülmüştü.marankinin kürünü yaptım iyi geldi.istersen yazarım sana

selam canim bende hala gelen giden yok ama belirtileri karnim belim agriyor bakalim hic umidim yok

of ya nasıl bir sorundur bu kist bende de var canı maalesef bıktım uğraşmaktan .ama bu ay küçülmüştü.marankinin kürünü yaptım iyi geldi.istersen yazarım sana

Seninki pko falanmi benim sadece yumurta catlamadigi icin kist oluyor onada doktor masabasi calisan bayanlarin cogunda var diyor regl olsam 3. Gun gidip tedaviye basliycak ayni anda sogan kurunede baslamami istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…