selam canim bende hala gelen giden yok ama belirtileri karnim belim agriyor bakalim hic umidim yok
Seninki pko falanmi benim sadece yumurta catlamadigi icin kist oluyor onada doktor masabasi calisan bayanlarin cogunda var diyor regl olsam 3. Gun gidip tedaviye basliycak ayni anda sogan kurunede baslamami istedi
canım istersen yersin istemezsen yemezsin..ben ek olarak yemeyi düsünüyorum.polen ve arı sütünü.bal tarcın cörek otunu yemeye basladım.esimede polen arı sütü karısımını yedirecegim.bende yiyecegim canım.
kızlar arı sütü cabuk bozulyomus buzdolabında sakalayın
çok canım pko değil benim .çikolata kisti bende masa başı işteyim demek ki bununda etkisi varmış.soğan kürü bende işe yaramadı ağrıları hafifletti sadece. tedavin iyi sonuçlansın inşallah canım benim.dualarımız kabul olsun inşallah
ebugra ************ 10mart beklemede
cnmm beklemede degil sana yazmıştım görmedin demek ki..dun adet oldum sayılır..sayılır diyorum çünkü benim ilk iki gun azıcık lekelenmem oluyor sonradan tam sökülüyor..yani bu ay da olmadı artık ümit falan da kalmadı hep yıkım hep hüsran
Amin canim insallah evet doktorum oyle dedi masabasi islerde yumurtalik tembellesiyor dedi
benimde 30 35 günde olurdum işte kasım ayında olmadım ..
hastaneye gittim muayene etti pko dedi doktorum.28 gün normaldio..
ama hic gecmezdi dedim .. 3 ay yumos takibi oldum bende ..
sonra adetken gel dedi klomen verdi hemen cevap verdi baslangıc daha dedi ..
sende adetken git net görsün bi baklaım insallah bisey cıkmaz bacım ya ..
ama ben strese baglıorum,artık kaafayı yicem cocuk mevzusundan
seninle aynı durumdayım bacım
bugün sabah geldiler benimki de
o zmn 10 nisan mı yazayım sanada
canım merhaba.. biliyorsun benmde pko ben doktoru degıstır femara dıye yumurta uyarıcı ılac verdı klomen benzerı ama daha etkılı. klomenden ılk kullandığımda hıc yumurta oluşmamıştı sımdı 3 tane olusmus. acaba doktorumu degıstırsen tatlım
doktora gitmeyi bıraktım cnm
klomene hemen cevap verdi benim yumos 17 mm olmustu 2.dozda
neden bıraktın ki tamam belki sabrın kalmadı falan ama bebeğimiz için gıtmelıyız. bende 3. denemem bu ama napıyım yanı vardır bundada bı hayır devam et derım bence. klomen bu arada bayağı kıst gıbı yan etkılerı varmış. Bı sor gıt doktoruna femara dıye ılac varms bunu kullansak de. Birde Meryem suresini okudunmu canım
cnm hastalandın mı yaaaa neyse sağlık olsun calısmalara devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?