10nisan, mayıs, haziran hic fark etmez..allah bilir hangi ayların 10.gununu gorecegim..
evet canım sabah geldilerr
bakalım benmkide 13 mart sonuc ne olacak kaçgündürde ayaktayım olası varsada olmaz demiştim ya k.validem rahatsız yanına gidecem diye 4 gün oldu geleli işte evime ne zaman gecerim bilmiyorum
Rabbim gönlümüxdekileri tez zamanda verir cnm inş hastalanınca insan yıkıma ugruyor ama ne yapalım Allahtan ümit kesilmez kendimizi bir şekilde motive etmemiz lazım
canım istersen yersin istemezsen yemezsin..ben ek olarak yemeyi düsünüyorum.polen ve arı sütünü.bal tarcın cörek otunu yemeye basladım.esimede polen arı sütü karısımını yedirecegim.bende yiyecegim canım.
kızlar arı sütü cabuk bozulyomus buzdolabında sakalayın
kayınwaliden de misin cnm 4 gündür :44:
insallah bizlerinde olur canımmmmmm
tm tatlım üzülme lütfennnnnnn
nasip,kısmet olunca geleceklerr
cnmm sogan kurune baslamayi cok istedim ama nasil uygulanacagi konusu kafami katistirjyir hep..adetten 1hafta sonra 15 gun diyolar oylr olursa tam yumurtlama zamanlarimiza denk geliyor ve döllenme olusursa bu sogan kürü dusuge sebep olabilir diye duymustum..cunku sogan adet gunlerinin gecikmemesini sağlıyor, adet kanamalarini duzene sokuyor hadi bjz o ay hamile kalıp bu kürü uygulamaya devam edersek ne olacak..bunu uyguladigimiz zaman korunmamiz mi gerekecek onuda yapmak istemiyorum zaten olmuyor birde korunursam hepten giderim...
evet cnm bakalım inş hastalanmamada burda veririm herkese müjdeyi
Artik kısmet diyip bırakacağız yapacak bisey yok..
inşallah kurtuluruz bizde bu sorundan canım .
insallahhh canım,gecmis olsun
bende düşüğe sebepp oluyor sğan kürü dedikleri için hiç içmedim :26:
kızlar benim bat 15 mart . yumurtlama günümden beri akıntım hiç kesilmedi. sürekki ıslak. sizce belirti olabilir mi. ?
kızlar benim bat 15 mart . yumurtlama günümden beri akıntım hiç kesilmedi. sürekki ıslak. sizce belirti olabilir mi. ?
aynen bol bol dua edecz dua isteyecez
aynen bol bol dua edecz dua isteyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?