infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* ******* 9 mart beklemede
leman24 ******* ******* 10 mart beklemede
delinefsim ******* ******* 10 mart beklemede
kuday ******* ***** 10 mart beklemede
nazende88 ******* ****** 10 mart beklemede
CrystalDoll ******
******* 10 Mart beklemede

evet canım sabah geldilerr

bakalım benmkide 13 mart sonuc ne olacak kaçgündürde ayaktayım olası varsada olmaz demiştim ya k.validem rahatsız yanına gidecem diye 4 gün oldu geleli işte evime ne zaman gecerim bilmiyorum
Rabbim gönlümüxdekileri tez zamanda verir cnm inş hastalanınca insan yıkıma ugruyor ama ne yapalım Allahtan ümit kesilmez kendimizi bir şekilde motive etmemiz lazım

kayınwaliden de misin cnm 4 gündür :44:
insallah bizlerinde olur canımmmmmm

cnmm sogan kurune baslamayi cok istedim ama nasil uygulanacagi konusu kafami katistirjyir hep..adetten 1hafta sonra 15 gun diyolar oylr olursa tam yumurtlama zamanlarimiza denk geliyor ve döllenme olusursa bu sogan kürü dusuge sebep olabilir diye duymustum..cunku sogan adet gunlerinin gecikmemesini sağlıyor, adet kanamalarini duzene sokuyor hadi bjz o ay hamile kalıp bu kürü uygulamaya devam edersek ne olacak..bunu uyguladigimiz zaman korunmamiz mi gerekecek onuda yapmak istemiyorum zaten olmuyor birde korunursam hepten giderim...

bende düşüğe sebepp oluyor sğan kürü dedikleri için hiç içmedim :26:

kızlar benim bat 15 mart . yumurtlama günümden beri akıntım hiç kesilmedi. sürekki ıslak. sizce belirti olabilir mi. ?

bende düşüğe sebepp oluyor sğan kürü dedikleri için hiç içmedim :26:

Dimi ama cok tehlikeli ya bir aciklamasi olmali bunun.saracoglu zahide ile yetis hayata katiliyor sormak istedjm cok aradim hep mesgul oluyor o yuzden kizlar emin olmadan kullanmayin bence yada dogru kullanisini bikiyorsaniz uygulayın bizimle de paylasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…