amin canımm benimm cümlemiz için inşallah ama biran önce olsun istediğim için gitmekte istiyorum eşimle daha konuşmadık ama giderim büyük ihtimalle bakalımm
bu sorun bendede varr bu ay canım ya 2 gün sürdü dedğin gibi az az. benmde en az 5 gün sürerdi bende şaşırdım neden olur ki .birde ilk gün çok ağrılıydı
kırmızılar geldl sabah itibariyle,karnım cookk agrıyorrr
Allah çok bekletmesin inşallah bizleri canım.İçinde kalacaksa yaptır gitsin .hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim
bu sorun bendede varr bu ay canım ya 2 gün sürdü dedğin gibi az az. benmde en az 5 gün sürerdi bende şaşırdım neden olur ki .birde ilk gün çok ağrılıydı
cnmm bnm bal tarçın çörek otu +ari sutu bidr bunlara ilave polen mi yenecek? ??????
günaydın kızlar size bişey danışacam ya cumartesi günü kırmızı değil çok açık pempe gibi bir akntı geldi ardından kahverengi akıntılar ne olabilir adetın ortalarındayım yani 20 şubat adetim ilk günü
cvp vermediizz.......
canım yanlış olmasın ama benim bildiğim ara dönemde gelen bu belirti ya kist oluyor yada yerleşme kanaması .
cnm ıkı hafta once doktora gittim muayene ve rahim filmi çektirdim temiz hiç bir sıkıntı yok dedi doktor o yuzden canım sıkıldı ne olabilir diye
hım anladım canm bazı kadınlarda yumurtlama zamanı da az kanama oluyormuş öyle bişey olabilir mi acaba ?
cnm ıns oyledir yerleşme kanamasııdır
gece saatlerce ağladım,eşimde üzüldü
sağolsun üzülme diiyor ama insanın elinde olmuyo ki
ağlama canım benim.kısmet değilmiş.inşallah en kısa sürede Allah yüzümüzü güldürsün canım ...
haklısın canım kısmet olunca gelecek sıpalarımız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?