infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

saraçoğlu hamile oldugunu anladıgınızda içmeyi bırakın bişey olmaz diyordu bende yapmıstım bilseydim yapmazdım gerci hamilede kalmadım ama

ama onu bilemeyiz ki için dediği gunler yumurtlama gunlerimize denk geliyor kanda bilr baktirsak cikmaz yeni tutunmaya calisan bebegin dusmesini sagliyabilir allah korusun..

yok yok kimse kötü demedi yanlıs anlasılmasın
bekleris efendim her zaman nasılsın bacım hosgedin

ama onu bilemeyiz ki için dediği gunler yumurtlama gunlerimize denk geliyor kanda bilr baktirsak cikmaz yeni tutunmaya calisan bebegin dusmesini sagliyabilir allah korusun..

dogru haklısın ne bileyim bir dünya doktor cıkıyor tv ye herbiri bişey söylüyor

işte o hda sı 2.4 olan saflastırılmıs ben alırsam ondan almayı dusunuyorum. arı dunyasına bende baktım. ya canım benım eşim anneannesı ıcın ordu da bı amcadan almıs gecen yıl hatta kendı ıcın polende almıs ama sımdı adamı bulamıyoruz ulasamıyoruz telefonuna bı bulsakhemen temın edıcez ondan . gecen yılda bayya yuksek fıyatlara almıs. bak balla falan karıstırılmıs olanını alma tmm mı kzuum saf olanını al. arı dunyasında hda degerlerı dustukce fıyatta dusuyor afrkettn mı ben oraya bı maıl attım bılgılendırılmek ıcın donus yaparlar heralde .

dogru haklısın ne bileyim bir dünya doktor cıkıyor tv ye herbiri bişey söylüyor

ben adetim,adetten sonra baslayayım diorum ..
dediğim gibi düşüğe de neden olurmu :44: ben hic hamile kalmadım :26:
bir yıkılmaya daha gücüm kalmadı bneimmmm artık cok üzülüormm
cnm saracoglu hamile oldugunuzu ogrendiginiz an birakim diyomus..ee biz ne bilecek dollenme oldugunu bebisjn tutunmaya calistigini kanda bile erken baktirsak kesjn sonuc elde edemeyiz bu benim fikrim
.

kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..
ben 12 yıllık evliyim oğum var bi tane 2 cisi olmuyor kuzum ya benim bakalım artık sabırla bekliyorum :)

ohh ohh maasallah bı oglun varya cok sukur rabbıme allah bagıslasın ınsallah en yakın zamanda da bı kardes yollayıversın :) rabbımın rahmetı buyukj ıstrse 3 er 5 er gonderır valla

Canim bi sogan kuru deneyenler topigine bakalim hamis kalanda cok canim

cnm saracoglu hamile oldugunuzu ogrendiginiz an birakim diyomus..ee biz ne bilecek dollenme oldugunu bebisjn tutunmaya calistigini kanda bile erken baktirsak kesjn sonuc elde edemeyiz bu benim fikrim
.

soğan antibiyotik , sürekli iltihabı olanların iltihabını söküyo .
hamile kalıncada aa sogan dan hamile kaldık diolar

bende iltihap,kist falan yokkiiiiiii :26:
içip içmemmekte kararsızımmm :44:

kızlar ben kaçıyorum gecmiş olsuna gelen giden cok fazla oluyor hoşçakalın

doktoruma soğan kürü,incir kürü dedim hikaye dedi :26::26::26:

bende sogan kuru demıstım doktoruma adet duzenlemk ıcın bos yere sogan kokma tıbben hıc bı gecerlılıgı yok dedı. ama ıbrahım saracoglu da zaten bunlar doktorunuzun tavsıyesıne ek olarak kullanılacak seyler dıyo alahın ıznıyle olur dıyo adamcagız ınanclı bı ınsan ben begenıyorum ıbrahımsaracoglunu allahın ıznıyle bız ınananark yapalım sonucta ılaclarda bıtkılerden uretılıyo unutmayın kızlar . bız bu bıtkı kurlerını destek amaclı yapıyoruz.

canım benim bi yakınım pkoslu sogan kürü ile hamile kaldı 1 yıldır olmuyodu cocugu

bak baklm canm fıyatlar bıraz tuzlu ama . en ıyı kalıte hda sı 2.4 olanlar

iyi dusundun cnm evet oraya bakayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…