inşallah canım .hayırlı haberler ver inşallahh
tmm cnm nasil tuketecez acaba
saraçoğlu hamile oldugunu anladıgınızda içmeyi bırakın bişey olmaz diyordu bende yapmıstım bilseydim yapmazdım gerci hamilede kalmadım ama
onların dozu oluyo bellı bı ıcınde ya kucuk kasık gıbı bısı yada sırınga ıcınde oluyo gunluk alacagın mıktar kadr. arı dunyası yaz bı googleda ordan bı arastır.
kötüyüde nerden çıkardınnasla kötü degil benm begendıgım antalyann en güzel yerı olarak söyledımm tabi kendi memleketimi övecemm
inşallah oluruzda o yol çok kötü anca bebişle geliriz inşallah bidahakine
ama onu bilemeyiz ki için dediği gunler yumurtlama gunlerimize denk geliyor kanda bilr baktirsak cikmaz yeni tutunmaya calisan bebegin dusmesini sagliyabilir allah korusun..
günaydın canım .aktarda akzer diye bir markanın fiyatını sordum 65 tl dedi .akzer doğal ürünler diye nette girdiğinde solda arı sütleri kısmını tıkladığında ürünler cıkıyor.ama saf mı değil mi bilmiyorum.aktardaki kadın bu üründen cok memnun kaldıklarını ve olumlu geri dönüş aldıklarını söyledi.bir çok aktarda varmış.yalnız nette arı sütü dünyası adresine girince orada saf gerçek arı sütü falan diyor fiyatları epey pahalı.senin dediğin 2,4hd olan 220 tl .nerden alsak emin olamadım netten güvenilir olur mu acaba?
doktoruma soğan kürü,incir kürü dedim hikaye dedi :26::26::26:
ya onlar para kazanmak icinde diyebilirler..birinede burda okudum doktoru sogan kurune de basla demis
dogru haklısın ne bileyim bir dünya doktor cıkıyor tv ye herbiri bişey söylüyor
cnm saracoglu hamile oldugunuzu ogrendiginiz an birakim diyomus..ee biz ne bilecek dollenme oldugunu bebisjn tutunmaya calistigini kanda bile erken baktirsak kesjn sonuc elde edemeyiz bu benim fikrim
ben adetim,adetten sonra baslayayım diorum ..
dediğim gibi düşüğe de neden olurmu :44: ben hic hamile kalmadım :26:
bir yıkılmaya daha gücüm kalmadı bneimmmm artık cok üzülüormm
kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..
ben 12 yıllık evliyim oğum var bi tane 2 cisi olmuyor kuzum ya benim bakalım artık sabırla bekliyorum :)
cnmm sogan kurune baslamayi cok istedim ama nasil uygulanacagi konusu kafami katistirjyir hep..adetten 1hafta sonra 15 gun diyolar oylr olursa tam yumurtlama zamanlarimiza denk geliyor ve döllenme olusursa bu sogan kürü dusuge sebep olabilir diye duymustum..cunku sogan adet gunlerinin gecikmemesini sağlıyor, adet kanamalarini duzene sokuyor hadi bjz o ay hamile kalıp bu kürü uygulamaya devam edersek ne olacak..bunu uyguladigimiz zaman korunmamiz mi gerekecek onuda yapmak istemiyorum zaten olmuyor birde korunursam hepten giderim...
cnm saracoglu hamile oldugunuzu ogrendiginiz an birakim diyomus..ee biz ne bilecek dollenme oldugunu bebisjn tutunmaya calistigini kanda bile erken baktirsak kesjn sonuc elde edemeyiz bu benim fikrim
.
Canim bi sogan kuru deneyenler topigine bakalim hamis kalanda cok canim
soğan antibiyotik , sürekli iltihabı olanların iltihabını söküyo .
hamile kalıncada aa sogan dan hamile kaldık diolar
bende iltihap,kist falan yokkiiiiiii :26:
içip içmemmekte kararsızımmm :44:
kızlar ben kaçıyorum gecmiş olsuna gelen giden cok fazla oluyor hoşçakalın
tmm saol cnm bakayim hemencik...
doktoruma soğan kürü,incir kürü dedim hikaye dedi :26::26::26:
bak baklm canm fıyatlar bıraz tuzlu ama . en ıyı kalıte hda sı 2.4 olanlar
Canim bi sogan kuru deneyenler topigine bakalim hamis kalanda cok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?