infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım benim bi yakınım pkoslu sogan kürü ile hamile kaldı 1 yıldır olmuyodu cocugu

haydi hepimiz soğan kürü içip hamile kalalımmmmmmmm

incir,bal,badem,ceviz,keciboynuzu hepsini yiyorum zaten ..
Rabbim ol der de oluverir inşallahhhhhhhhhhhh

ben şimdi aradım canım orayı deniz bey diye biri ile görüştüm.hda leri sordum o sadece tedavi hızıyla alakalı bir durum ,hepsinin içeriği aynı sadece evreler şeklinde düşünün dedi.2 olanlardan başlayabilirsiniz dedi.birde eğer erkekte sorun yoksa sadece kadın kullanıyormuş.erkekte sorun varsa hem kadın hem erkek dedi.son olarak bende kist olduğu için arı sütü +propolis kullanmam gerekliymiş polen değil .erkekte sorun varsa arı sütü+polen olacakmış..telde sorunu anlatınca yardımcı oluyorlar.almayı düşünüyorum valla tatlım inşallah iyi olur .

Son düzenleme:

ben kararsızlıkta ikilemde olmayı sevmem ..
o yüzden içmekten vazgeçtim şuanda :44::44:
ebugra sen gibi düşünüorum bende :26:

cnmm sogankuru ile hamile kalanlari okudum hasankeyf diye biri adim adim yazmis sogan icmis adetin 7.gunu 15gun denemis sonra hamileyimmmmmmmmm diye yazmış benim celiskjmden de bahsetmis herkes bebk tutunmussa zararı olmaz mi diyor diye hayir olmuyor sogan adetin 7.gunu baslanip 15.gunu bitiyo ben de 14.gun yumurtam catladi catlayinca 10-12gun sonra rahme tutunuyormus bebek ve ozamana kadar da sogan kürü bitmis oluyormuş. ..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

iyide benim adetim 5 gün sürüyorrr

aminn canım

canım arı sütü bende aktardan sordum kilosu 800 dedi.kalsın dedim.gittim eczaneden aldım 50 tl aslında bana gelişine verdi.amin canım benim

canım arı sütü bende aktardan sordum kilosu 800 dedi.kalsın dedim.gittim eczaneden aldım 50 tl aslında bana gelişine verdi.amin canım benim

yuhh 800 ne be :))) şunları azıcık daha uygun fiyata satsalar da herkes faydalansa demi ama :) benım bulduğum arısütü 220 tl propolis kullanmam lazımmış birde oda 185 tl miş .eczanelere sormadım hiç akşam br bakarım bende olmazsa .işe yarasında artık napalım yüzümüz gülsün Allahım inşallahhhhh

Son düzenleme:

ayyyyy bende arıcam ama kontorum yokkk bende maıl attım donus yapmadılar yaaaaa yumurtalıgı byumeyen kadına ne onerıyorlarmıs acaba arayp sorsan canım cokmu sey ıstemıs olurum senden :26::26::26:
bıde maıl atanlara donus yapmıyorlarmı kı acaba yaaaa
sana hda sı kac olanı onerdı benım kıst falan yok sadece yumos yeterlı buyukluge ulasmıyormus esımde de bı sorun yok hamd olsun .

canım bal polen arı sütü propolis karısımıda 50 tl idi.balparmagınkiydi.bide yumurtada cok faydalıymıs yumrta olusumu için bolca tüketmeliyiz.amin insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…