Dimi ama cok tehlikeli ya bir aciklamasi olmali bunun.saracoglu zahide ile yetis hayata katiliyor sormak istedjm cok aradim hep mesgul oluyor o yuzden kizlar emin olmadan kullanmayin bence yada dogru kullanisini bikiyorsaniz uygulayın bizimle de paylasin.
ayy insallahh güzel haberlere ihtiyacımız varr
Kız korkuttun beniiiiyok gelmediii gelmeyecekkkk Allah'ın izniyle ama cok fena karnım ağrıyo ve cok fena gergin karnımmmm :26::26:
hepp dua ediyorum,rabbim gözyaslarımızı sonlandır ..
Sevinclerle doldur,bebeklerle doldurr aminnnnnnnn ...
bilmiorum ama soğan etkili olduğuNiye için gebeliğin düşükle sonlanmasına neden olabilir ..
ben hepp bu süphe yüzünden icmedim canım,içip memnun kalanlar da var ama iştee ...
ben hala adet olmadım kafayı yiyecem yakındaaaaaaaa
olsamda doktoruma gitsem artık yaa pufffff
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn cnm inşşş
cnmmm onu d. yapiyoruz ne duysak yapiyoz.artik herseyj yer icer duruma geldik. ..
aynen. bana da uygula diyo herkes ama korkuyorumsuan tam adet degilim ped kullanmiyorum boyle olunca sogan ise yariyo diyolar ama ben etkisinden dolayi korkup icemiyorum...
aynen bende yapıyordumm ne duysam ama artık bıraktım sogan kürü kisti iltihabı olanlar için bizimki infertilite yani sorun yok arkadaslarada tavsiye etmiyorum çünkü bende yapmıstım hiçbişey olmadı
aynen. bana da uygula diyo herkes ama korkuyorumsuan tam adet degilim ped kullanmiyorum boyle olunca sogan ise yariyo diyolar ama ben etkisinden dolayi korkup icemiyorum...
aynen bende yapıyordumm ne duysam ama artık bıraktım sogan kürü kisti iltihabı olanlar için bizimki infertilite yani sorun yok arkadaslarada tavsiye etmiyorum çünkü bende yapmıstım hiçbişey olmadı
Evet benim de bugun baya ağrım oldu yaa sanırım hastaneye daha erken gitmemiz gerekcek... Normalse sorun yok tabiki ama anormal bi durum olur diye endişeleniyorum:26::26:ayy cnm korkutmak istemedim
insallah gelmez,güzel haberlere ihtiyacım var
cnm ben dede pko var
Evet benim de bugun baya ağrım oldu yaa sanırım hastaneye daha erken gitmemiz gerekcek... Normalse sorun yok tabiki ama anormal bi durum olur diye endişeleniyorum:26::26:
hımmmm bilmiyordum onun için tavsiye ediyorlar ama adeneyebilirsin istersen adet bitiminde baslıyorsun 15 gün diger adet gününüde 10 varken içiyorsun 5 gün ac karnına sabah akşam
cnmm dusuge sebep olabiliyor korkup icmiyorum adetleri ve kanamayi duzenliyo sogan kuru
kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..benımde yumurta yeterlı buyukluge ulasmıyormus gebelık ıcın klomen kullandım ıgne oldum ılk ayım daha beklemedeyım canım . bakarsın gelıverır bebısın kuzum allahtan umut kesılmezne kdarlık evlısın kac yasındasın canım ?
kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..
ben 12 yıllık evliyim oğum var bi tane 2 cisi olmuyor kuzum ya benim bakalım artık sabırla bekliyorum :)
bizz akdenizliyizzzzzzzzzzzzzzzzz
insallah bacım,nasip kısmet .. iyi geceler görüsürüzz
ben alanyaya balayina gelmiştim.güzel bu ülkenin neresi kötüki
gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?