infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bilmiorum ama soğan etkili olduğu için gebeliğin düşükle sonlanmasına neden olabilir ..
ben hepp bu süphe yüzünden icmedim canım,içip memnun kalanlar da var ama iştee ...

ben hala adet olmadım kafayı yiyecem yakındaaaaaaaa
olsamda doktoruma gitsem artık yaa pufffff

bilmiorum ama soğan etkili olduğuNiye için gebeliğin düşükle sonlanmasına neden olabilir ..
ben hepp bu süphe yüzünden icmedim canım,içip memnun kalanlar da var ama iştee ...

aynen. bana da uygula diyo herkes ama korkuyorumsuan tam adet degilim ped kullanmiyorum boyle olunca sogan ise yariyo diyolar ama ben etkisinden dolayi korkup icemiyorum...

cnmmm onu d. yapiyoruz ne duysak yapiyoz.artik herseyj yer icer duruma geldik. ..

aynen bende yapıyordumm ne duysam ama artık bıraktım sogan kürü kisti iltihabı olanlar için bizimki infertilite yani sorun yok arkadaslarada tavsiye etmiyorum çünkü bende yapmıstım hiçbişey olmadı

aynen. bana da uygula diyo herkes ama korkuyorumsuan tam adet degilim ped kullanmiyorum boyle olunca sogan ise yariyo diyolar ama ben etkisinden dolayi korkup icemiyorum...

ben adetim,adetten sonra baslayayım diorum ..
dediğim gibi düşüğe de neden olurmu :44: ben hic hamile kalmadım :26:
bir yıkılmaya daha gücüm kalmadı bneimmmm artık cok üzülüormm

aynen bende yapıyordumm ne duysam ama artık bıraktım sogan kürü kisti iltihabı olanlar için bizimki infertilite yani sorun yok arkadaslarada tavsiye etmiyorum çünkü bende yapmıstım hiçbişey olmadı

doktoruma soğan kürü,incir kürü dedim hikaye dedi :26::26::26:

ayy cnm korkutmak istemedim
insallah gelmez,güzel haberlere ihtiyacım var
Evet benim de bugun baya ağrım oldu yaa sanırım hastaneye daha erken gitmemiz gerekcek... Normalse sorun yok tabiki ama anormal bi durum olur diye endişeleniyorum:26::26:

hımmmm bilmiyordum onun için tavsiye ediyorlar ama adeneyebilirsin istersen adet bitiminde baslıyorsun 15 gün diger adet gününüde 10 varken içiyorsun 5 gün ac karnına sabah akşam

cnmm dusuge sebep olabiliyor korkup icmiyorum adetleri ve kanamayi duzenliyo sogan kuru

cnmm dusuge sebep olabiliyor korkup icmiyorum adetleri ve kanamayi duzenliyo sogan kuru

saraçoğlu hamile oldugunu anladıgınızda içmeyi bırakın bişey olmaz diyordu bende yapmıstım bilseydim yapmazdım gerci hamilede kalmadım ama

kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..
ben 12 yıllık evliyim oğum var bi tane 2 cisi olmuyor kuzum ya benim bakalım artık sabırla bekliyorum :)

kb canım ya anneye gittim hafta sonu cevap yazamadım inş. hayırlısı ile gelir bebişin çok bekletmez..
ben 12 yıllık evliyim oğum var bi tane 2 cisi olmuyor kuzum ya benim bakalım artık sabırla bekliyorum :)

ya ne oluyor böyle anlamıyorum çocugu olmayan cocugu olup ikinci olmayan o kadar cok kişi varki sasırıp kalıyorum yediklerimiz mi etkiliyor bu kadar 1. veren RAbbim 2. de verir inş :Allah yardımcımız olsun

bizz akdenizliyizzzzzzzzzzzzzzzzz

insallah bacım,nasip kısmet .. iyi geceler görüsürüzz

ben alanyaya balayina gelmiştim.güzel bu ülkenin neresi kötüki

kötüyüde nerden çıkardınn asla kötü degil benm begendıgım antalyann en güzel yerı olarak söyledımm tabi kendi memleketimi övecemm

gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr

inşallah oluruzda o yol çok kötü anca bebişle geliriz inşallah bidahakine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…