brownimm nasılsınn?hamilelik nasıl gidiyoo
merhaba brownim nasılsın,
hamileymişsin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.. Senin sorunun neydide hamile kaldın.. Hani kendi sorunumla kıyaslama yapıyorumda diğer arkadaşlarımınkini.... Allahım kucağına almayı nasip etsin tavsiyelerini dinlemek isterim.
Sevgiler
ohhhhh kızlar afiyet olsun .canım mıhlama çekti yahu sizin yüzünüzden :))))
uyyy askımm cook saol iyiki varsın hamaratımmmmmmm
cnm benim ne bileyim olmadı işte ..
bende sorun yok doktor pko baslangıcı dedi ama adetlerim düzenli benim ..
hsg,hormonlar hersey normal 20 milyon esimin de degerler iyi dedi ..
insallah bizlerede nasip olurrrrrrrrrrrrrrr
valla ya olsa da yesek
sagol esescimmm iyiyim sen nasılsın agrı sızılarla devam edıyor hamılelık canım buna şükür,sen dışında kimse üzerine alıp yazmamış
oyuzden gelmeyenlere kızılmasın bence kac defadır yazıyorum hep böyle oluyor çünkü neyse : ))
merhaba songül;
benim sorunum ileri derecede polikistikover hastası olmamdı 4 yıldır evliyim 3 yıldır mücadele ediyorum.
şükürler olsun bu ay oldu rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kardeşim.
gell sanada yapıyımm aşkım ayıpsınnn
sendee ıyıkı varsınn kuzummm
sagol esescimmm iyiyim sen nasılsın agrı sızılarla devam edıyor hamılelık canım buna şükür,sen dışında kimse üzerine alıp yazmamış
oyuzden gelmeyenlere kızılmasın bence kac defadır yazıyorum hep böyle oluyor çünkü neyse : ))
merhaba songül;
benim sorunum ileri derecede polikistikover hastası olmamdı 4 yıldır evliyim 3 yıldır mücadele ediyorum.
şükürler olsun bu ay oldu rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kardeşim.
uyyy askımm cook saol iyiki varsın hamaratımmmmmmm
cnm benim ne bileyim olmadı işte ..
bende sorun yok doktor pko baslangıcı dedi ama adetlerim düzenli benim ..
hsg,hormonlar hersey normal 20 milyon esimin de degerler iyi dedi ..
insallah bizlerede nasip olurrrrrrrrrrrrrrr
sende varmı peki sorun?
insallah bizlerinde olur cnm
:82: :123::103::103::103::103::129::129::129::79::79:
inşallah sen çok yaklaşmışsın canım bebişine.
bende de bir sorun yok allaha şükür.ama işte bizim minişler nazlı teyzesi o yüzden bekletiyorlar bizi...
senden de canım .arıyorum ama sürekli meşgul.ara ara deniyorum yazarım sana .fer markasına baktım ama nette çok bilgi yok onun hakkında sanki canım
ayy insallahh kuzucum ama hayal gibi geliyor bazen ..
sen kac yasındasın cnm ?
canım şimdi ulaşabildim.yumurta gelişimi için arısütü+polen diyor.etkisi hızlı olsun diyorsan 2,4 olanı kullabilirmişsin ama daha önce kullanmadıysan evre evre ilerlemek için 2,1 den de başlayabilirmişsin.
gell sanada yapıyımm aşkım ayıpsınnn
sendee ıyıkı varsınn kuzummm
bende 23 bitiyo
bende 23 bitiyo
mrhb canlaaarrr nasılsınız şükür bugünüde atlattıımmm:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?