infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

brownimm nasılsınn?hamilelik nasıl gidiyoo

sagol esescimmm iyiyim sen nasılsın agrı sızılarla devam edıyor hamılelık canım buna şükür,sen dışında kimse üzerine alıp yazmamış

oyuzden gelmeyenlere kızılmasın bence kac defadır yazıyorum hep böyle oluyor çünkü neyse : ))

merhaba songül;

benim sorunum ileri derecede polikistikover hastası olmamdı 4 yıldır evliyim 3 yıldır mücadele ediyorum.

şükürler olsun bu ay oldu rabbim sizlerede nasip etsin insallah tez zamanda kardeşim.

Son düzenleme:
ohhhhh kızlar afiyet olsun .canım mıhlama çekti yahu sizin yüzünüzden :))))

gell sanada yapıyımm aşkım ayıpsınnn

sendee ıyıkı varsınn kuzummm

valla ya olsa da yesek

Allah iyilik versin cnm listeye ismini yazdırıp gelmeyenlere demitşim ben

hoşgeldın cıcı annemızzz kalp atışlarını duydunmu cnm ayy çok heycanlı bişeyy yaaaa

sende varmı peki sorun?
insallah bizlerinde olur cnm

inşallah sen çok yaklaşmışsın canım bebişine.
bende de bir sorun yok allaha şükür.ama işte bizim minişler nazlı teyzesi o yüzden bekletiyorlar bizi...

inşallah sen çok yaklaşmışsın canım bebişine.
bende de bir sorun yok allaha şükür.ama işte bizim minişler nazlı teyzesi o yüzden bekletiyorlar bizi...

ayy insallahh kuzucum ama hayal gibi geliyor bazen ..
sen kac yasındasın cnm ?

senden de canım .arıyorum ama sürekli meşgul.ara ara deniyorum yazarım sana .fer markasına baktım ama nette çok bilgi yok onun hakkında sanki canım

bende baktım kuzum onun arı sutu yokmus sadece bal polen vs var. sagol kzuum sen calısıyorsun sanırım mesgul olma benım yuzumden olmazsa yarın falan ararım ben canım. bu ay sonuc alamzsam kullanıcam ben ınsallah gerek kalmazda...

sagol arkadasımmm rabbım gonlune gore versın ınsallah. bırbırımızı hıc tanımıyoruz ama bırbırımız ıcın ugrasıyoruz rabbım hepımızın yuzune baksın ınsallah. ben klomen kullandım bu ay ılk denemem 19 mm lık bı yumurta olustu ıgnemı oldum bu ay eger gebelık olmazsa arı sutunu alıcam ınsallah . sen ne durumdasın canım ne zmandır ugrasıyorsun ne tedavısı goruyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…