sagol canımmm allah razı olsun. bu arada bak ne dıcem hemen alıım deme adama bı arastıralım bıraz komsumla konustum sımdı fer dıye bı marka varmıs yıllardır bız polenımızı falan oradan alırız dıyo (benım durumumu bılıyo oda sureklı dua eder allah razı olsun. ) cok kalıtelı köklu bı marka dıyo netten bıde onu arastıralım kuzum
benimde yapılacakda bakalım ne zmn ..
klima koluma ağrı mı ypaıyo benim ya ..
evet kırmızılar sabah benle uyandı cnmmm
selam geldim canım.bat 13 mart ama benim belirtim yok.zaten bu ay eşimin ameliyat ayıydı pek de iyi değerlendiremedik.
Kesmiyprumda eses korkuyorum cok korkuyorum..adetim yeni bitti adet olunca araştırma hastanesinde tüp bebek merkezi acildi oraya gideceğim. ..tüp bebek yapmayabilirler bana
klimadan dolayıda olabılır tatlım kolunu hep aynı pozısyonda tutuyorsanda olabılır cnm...
kuzum gel bu akşam bende yiyelim hazır yemek var hiç uğraşma
merhaba cnm bal tarçın çörek otunu denesen belkı yumurtalarına aydası olur..esesınde dedıgı gıbı Allahtan umut kesilmez yeterkı o ol desın cnmm
haçen geleyrumm nefis yemeklerundan yemeyeee ..
mıhlama da yapaysünmi bana uşğummmmmmmm...
Yaptim canim onu.sogan kurunude yaptim.simdi hayit tohumunu yapıyorum. Kuru incir alacam 2kezde onu yerim..cok tesekkur ederim hepiinizee..
hosgeldin littelebirdie
Cnm belirtin yok demek
Haydi ins.hayırlı hberlerle gel cnm ..
Eşin ne ameliyatı olduGecms olsn
kuzum dilerim yaparlar ..
Bi git görüş bakalım hayırlı haberler bekliorum senden
uyyy haçann geldaaa kahvaltıda da sana muhlamaa yaparımmmmmmmmmmmm
inşallah cnm faydalarını görürsün ssen yeterkı umudunu kesme..
allahım sen buyuksun en ıyısını en guzelını sen bılırsınn...bana ve burdakı tum çocuğu olmayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp et kucagımızı boş bırakma yarabbımmm..amınn.
hosgeldin littelebirdie
cnm belirtin yok demek
haydi ins.hayırlı hberlerle gel cnm ..
eşin ne ameliyatı oldugecms olsn
[/FONT][/B]
hoşbulduk canım.eşim varikosel ameliyatı oldu şubatın başında.bu ay boş geçti sayılır.
ameliyat işe yaradıysa önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))
uuiiyy pana lahana corbası da yapaysunn mii
ha pi de hamsi yava isterum ha cokmi olduk nee
kuzumm lahana çorbası hıc yapmadım bılmıyorum ama sen gel sana özel onuda yaparımmmoyyy hamsiii tavaa bayılırımmmmmmm çokkk canımm çektiiiiiiii
uuiiyy senin elundan zehir olsa yerum daaaaaaaa
haçen çaradenizun sıcacuk kanlı insanusun gülenyüzün yeterludur daa
kuzum benimm gecmis olsun .. cift taraflımıydı?
27/01/2013 te benim eşimde oldu sonrasında düzeldi değerlerimiz ..
ama 1 yıl oldu hamile kalmadım ..
bi arkadasım 6 ay sonra hamile kalmsıtı
uuiiyy pana lahana corbası da yapaysunn mii
ha pi de hamsi yava isterum ha cokmi olduk nee
oyyyy yerumm senunn bal yanaklarındaaaannnnnnnnkalp kalbee karşıdırrr aşkımmm sendee akdeniz gibi sıcacıkkk çok güzelsinnnnnnnnn :82::129::129::129::129::93::93::93::93::93::93::82::82:
canım benim çok saol.evet çift taraflı oldu.
ne güzel değerleriniz yükselmiş.canım zaten en iyi etkiler bir yılda gösteriyormuş kendini.
sizinde yakındır inşallah meleğinize kavuşmanız.sende bir sorun var mı peki canım?
ohhhhh kızlar afiyet olsun .canım mıhlama çekti yahu sizin yüzünüzden :))))
canım benim çok saol.evet çift taraflı oldu.
ne güzel değerleriniz yükselmiş.canım zaten en iyi etkiler bir yılda gösteriyormuş kendini.
sizinde yakındır inşallah meleğinize kavuşmanız.sende bir sorun var mı peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?