infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tüp bebek için örnek verdim canım bebeğim neden tutunamıyor diye bakacaklaarr hastaneden yeni geldim evee

hıııııımmm gecmıs olsun kuzucum ınsallah nedır ne degıldır cıkarda bırdahakı sefere ona gore onlem alınır. bak sen tup bebek olmayınca parca alıp nıye olmadıgını arastırabılıyorlar demek. vay anasına tıbba bak maasallahhhh bzıım ıcın neler yaratıyor rabbım cok sukurrrrrr. sonuc ne zman cıkacak calısmalar ne zaman baslıcak allahın ıznıyle ? ben senı asaagıda gorur gormez yazdım canım ne yapıyon dıye alınma bana uzulurummm

ayy allah şifasını versın ınsallah...inşallah bızlerede nasıp olucak cnm bunca çabanın mükâfatını alıcaz hiç merak etmeyınn

ayyyyy vallahı gormedım bacımmmmmmm ben de san yadım hatta ne yemek yaptın dıye anaaaaammmm gormedım gorsem yazmammı kızzzzz

hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzz sen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk

mercimek çorba köfte patates kızartıcam pilav salataaa sen ne yemek yaptın kuzumm hee yaa sorma maç yüzünden 6 da gelcek kocişşşşş

bende istanbuldayım cnm Avrupa yakasındaaa

kimin maçı var aşkım bugün,benimkide uyuz gs kolik
evde dijitürk,gold master dosdoluuuuuuu

bizde anne olacağğııız inanıyoruuuum kızlarrrr

benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss

Sizleri varyaaaaa coooooook sevıyorum canlarım benımmmmm bırbırımızı hııc gormeden ne guzel arkadas olduk bıde kadın kadını cekemez derler haha Halt etmıs onu dıyenler canımsınız hepınızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…