hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnmıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee
VALLA bitanem ya heep doktorun suçu benim hoca olsa öyle olmazdıııı neyse şükür kurtulldum minicik bebek vardı küveze aldılar daha 1 aylık yooook onu sevdimö dua ettim yavrum o da hasta olmuuuuşşş
bende hemen eve geldim açtııım hep aklımdasınızzz
tüp bebek için örnek verdim canım bebeğim neden tutunamıyor diye bakacaklaarr hastaneden yeni geldim evee
ozamann benı begenmıonn artıkksana hoşgeldın yazdım en afıllısınden bı cvb vermedın
ne yemek yaptım bacımcım aksama mac var kızzz sızınkılerle kapısıcaz hahah
muhasebe canım.evet ist dayım sen?
hıııııımmm gecmıs olsun kuzucum ınsallah nedır ne degıldır cıkarda bırdahakı sefere ona gore onlem alınır. bak sen tup bebek r10
gün sonra sonuç öyle gün geçtikçe herşeye daha detaylı bakılabiliyoorr RABBİM doktarları yokluğunu vermesin bizide muhtaçç etmesiiin inşallah
fundacıııııııııııııııımmmm hoşgeldınn bebegimmmmm
VALLA bitanem ya heep doktorun suçu benim hoca olsa öyle olmazdıııı neyse şükür kurtulldum minicik bebek vardı küveze aldılar daha 1 aylık yooook onu sevdimö dua ettim yavrum o da hasta olmuuuuşşş
bende hemen eve geldim açtııım hep aklımdasınızzz
ayyyyy vallahı gormedım bacımmmmmmm ben de san yadım hatta ne yemek yaptın dıye anaaaaammmm gormedım gorsem yazmammı kızzzzz
mercimek çorba köfte patates kızartıcam pilav salataaasen ne yemek yaptın kuzumm hee yaa sorma maç yüzünden 6 da gelcek kocişşşşş
bende istanbuldayım cnm Avrupa yakasındaaa
geçmiş olsun canım benim.temiz çıkacak inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz
mercimek çorba köfte patates kızartıcam pilav salataaasen ne yemek yaptın kuzumm hee yaa sorma maç yüzünden 6 da gelcek kocişşşşş
bende istanbuldayım cnm Avrupa yakasındaaa
hadııııııı kız mac 8 de bacım . bende tavuk yapıcam fırın posette benımkı mac varya bugun hıc yemek falan sormazkoyu trabzonsporlu enıste oyle mı bız de FENERBAHCELIYIZ OVUNMEK GIBI OLMASAIN HAHAHA
ayy allah şifasını versın ınsallah...inşallah bızlerede nasıp olucak cnm bunca çabanın mükâfatını alıcaz hiç merak etmeyınn
hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzzsen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk
inşallah canım RABBİM hepimize nasip etsin 5 senedir hastanelerdeyiiimmm
hadııııııı kız mac 8 de bacım . bende tavuk yapıcam fırın posette benımkı mac varya bugun hıc yemek falan sormazkoyu trabzonsporlu enıste oyle mı bız de FENERBAHCELIYIZ OVUNMEK GIBI OLMASAIN HAHAHA
bende fenerbahceliyim,fakat kociş galatasaraylı
haaa sımdı gordum derya denızıne mesaj atıyodum hararetlı bı sekılde gormemısım bebegımmm(((( arı sutuyle ılgılı yazıları okudunuz mu ????
ayy allah şifasını versın ınsallah...inşallah bızlerede nasıp olucak cnm bunca çabanın mükâfatını alıcaz hiç merak etmeyınn
hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzzSen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk
kimin maçı var aşkım bugün,benimkide uyuz gs kolik
evde dijitürk,gold master dosdoluuuuuuu
bende fenerbahceliyim,fakat kociş galatasaraylı
ben en çok eses mi merak ediyorrrruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?