eline sağlık canım benim
ooooo maşallah sen gençsin canım.inşallah hayırlısıyla bebişin annesine gelecek canım.sabır ve dua...
mrhb canlaaarrr nasılsınız şükür bugünüde atlattıımmm:16:
nasıl geçti cnm inşallah temız çıkmıştır sonucun
sagol arkadasımmm rabbım gonlune gore versın ınsallah. bırbırımızı hıc tanımıyoruz ama bırbırımız ıcın ugrasıyoruz rabbım hepımızın yuzune baksın ınsallah. ben klomen kullandım bu ay ılk denemem 19 mm lık bı yumurta olustu ıgnemı oldum bu ay eger gebelık olmazsa arı sutunu alıcam ınsallah . sen ne durumdasın canım ne zmandır ugrasıyorsun ne tedavısı goruyorsun?
saol bebemm
büyütüyor hayat bizi kuzum ya
hosgeldin bebegim nasıl gecti,naptın? nasılsın canımm
nasılsın cnm
şükür iyi geçti hemşireler doktorlar iyidi uyandim heşey bitmiş sadece tansiyonum düşmüş doktor bırakmadı bayaa kaldım orda RABBİM inşallah emeğimin karşılığını veriiir sonuç 7 yada 10 gün sonra tatlım sen nasılsın nasıl geçti gününüzzzz
ne demek canım benim.keşke elimizden daha fazlası gelse.inşallah gerek kalmaz almana.ben çikolata kisti ile uğraşıp duruyorum.birbuçuk yıldır olmuyor.doktor 3 ay bekleyelim dedi bu son ay bakalım sonra ne derse onu yapacağız ama bu ara başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ikinci bir fikir için bakalım.Hepimizin hakkında hayırlısı.Allah yüzümüzü güldürsün.
haydi insallahh güzel haberler gelsin bebegim
bende kalktım burdayım,kırmızılarım geldi
amin canım inşallah rabbım şifanı versın ınsallah tez zamanda.
diğer aya inaşallah tatlım üzülme hepimiz güzel haberler verceğizinşallah bugün diyorum artk anestezi ola ola bünye alıştı heralde daha iyiyim geçenseferden
diğer aya inaşallah tatlım üzülme hepimiz güzel haberler verceğizinşallah bugün diyorum artk anestezi ola ola bünye alıştı heralde daha iyiyim geçenseferden
amin canım inşallah rabbım şifanı versın ınsallah tez zamanda.
fundam beni gördü bebğenmedi sanırııımyazmaz olduuu bana
şükür iyi geçti hemşireler doktorlar iyidi uyandim heşey bitmiş sadece tansiyonum düşmüş doktor bırakmadı bayaa kaldım orda RABBİM inşallah emeğimin karşılığını veriiir sonuç 7 yada 10 gün sonra tatlım sen nasılsın nasıl geçti gününüzzzz
ne olsun tatlım iş güç aynı işte bilgisayar başında olunca bütün gün sizlerle konuşmak güzel
no oldu anotomıcaımm ne anestezısı canım benım ?
tüp bebek için örnek verdim canım bebeğim neden tutunamıyor diye bakacaklaarr hastaneden yeni geldim evee
hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnmıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee
ne yemek yaptım bacımcım aksama mac var kızzz sızınkılerle kapısıcaz hahah
hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnmıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee
ne iş yapıyordun sen cnm ne güzel oturduğun yerden çalışıyorsunistanbuldamı oturuyordun sen
kız yazdım kızzzzz şimdi sana yazdım deliiiii ben face yı actıgımda bakıom acık mısın dıye ask olsun canım benım nıye begenmeyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?