infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

saol canım benim inşallahh canım bu 3. olcak maddi manevi tükendik bu da olmazsa artık kaç sene sonra tekrar yapa biliriz bilmiyoruuum sen nasılsınn canım

Hiç iyi degilimm anatimicimm...insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur arkadasim..hepimiz birgun hayirlisiyla gebe kalip saglikla kucagimza aliriz inşallah.

Evet hakkimizda hayilisi neyse o olsun eses rabbimin vardir bi bildigi

Hiç iyi degilimm anatimicimm...insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur arkadasim..hepimiz birgun hayirlisiyla gebe kalip saglikla kucagimza aliriz inşallah.

insallah bizlerinde olur kızcelerimmmmmmmm ..
listede göbişi şişmemiş kalmasın emiiiiiiiiiiiii

kızlar bi sitede okudum. avakado yedirin eşlerinize... avakadodaki a vitamini sperm başındaki o acrasome adlı kafa yapısını güçlendiriyormuşş.. ama yarısını yedirin birgünde zaten pahalı :) yarım yarım hergün yedirin ama kendi yumurtlaadığınız tarihten önce yedirinki faydası olsun.. sonra siznn yumurtlama gününze kadar enerji olsun inşallah. ben kafayıyiycem bu konuları araştırmaktan yahuuuu

pırıncımı ısladım tavugumu posetledım hazırlıklaır bıtırdım geldımmmm ıyıkı eve net almısım ıyıkı kk ya uye olmusum ıyıkı bu topıgı bulmusum cok sukur maasallah

senin ebe olduğunu okumuştuum ben 2 senedir çoçuk bakıyorm 2. tüp bebek negatif olunca bıraktıım evlat hasreti ile yanarken çok zooorrr
hele bide çok seviyorsan

pırıncımı ısladım tavugumu posetledım hazırlıklaır bıtırdım geldımmmm ıyıkı eve net almısım ıyıkı kk ya uye olmusum ıyıkı bu topıgı bulmusum cok sukur maasallah

Kizlarrrr ari sutu polen karisimj aldim yarindan itibaren bal tarçın corek otu karisimi ve arisutu polen karışımı yicem esimede arisutu polen ve keci boynuzu ins.faydasini görürüm. ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…