saol canım benim inşallahh canım bu 3. olcak maddi manevi tükendik bu da olmazsa artık kaç sene sonra tekrar yapa biliriz bilmiyoruuum sen nasılsınn canım
kızlar ben bı yemegımın on hazırlıgını yapıım da gelımmm bırsennn ozele cvp at bebekkk
bana da beklerim ozaman
Evet hakkimizda hayilisi neyse o olsun eses rabbimin vardir bi bildigi
Hiç iyi degilimm anatimicimm...insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur arkadasim..hepimiz birgun hayirlisiyla gebe kalip saglikla kucagimza aliriz inşallah.
insallah bizlerinde olur kızcelerimmmmmmmm ..
listede göbişi şişmemiş kalmasın emiiiiiiiiiiiii
kızlar ben yemek hazırlamaya gıdıyorum görüşürüzzz
insallah bizlerinde olur kızcelerimmmmmmmm ..
listede göbişi şişmemiş kalmasın emiiiiiiiiiiiii
sagdan hepsini alıntıla diceksin cnm
ooyy bacım karsılıklı hepsiii,güzel yüzlere güzellik olmazmıııııııı
Hiç iyi degilimm anatimicimm...insallah bebegini saglikla kucagina almak nasip olur arkadasim..hepimiz birgun hayirlisiyla gebe kalip saglikla kucagimza aliriz inşallah.
niye bitanem neyin vaaaarrrrr
Yemek hazirlicam cikiyorum kizlar gorusuruz allaha emanet olun.
herkesin yemek hazırlama saati sanırım hepinize kolay gelsin kızlar:)
herkesin yemek hazırlama saati sanırım hepinize kolay gelsin kızlar:)
benim hazırkolay gelsin hazırlayanlaraa
sagdan hepsini alıntıla diceksin cnm
niye bitanem neyin vaaaarrrrr
Bunalimdayimmm ne bileyimm.fsh hormonum 52..arastirdim 25 ve ustu menopoz yaziyor...bu durumda tüp bebek yapmak bile mümkün değil dir..yumurta satin alinmasi dogrudur yaziyor heryerde..içim daraliyor eve sigamiyorumm...YARABBIM YARDIM ET NE OLURSUN...KENDIME TAHAMMULUM BILE YOK..
evet kolay gelsin kızlar ben dün yapmıştııım yemek
pırıncımı ısladım tavugumu posetledım hazırlıklaır bıtırdım geldımmmmıyıkı eve net almısım ıyıkı kk ya uye olmusum ıyıkı bu topıgı bulmusum cok sukur maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?