infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar sohbetinize doyum yok ..
yarın görüşürüz , cok yorgunum hoscakalın ii geceler

inşallahhh oluruzzz cnmmm çok dua ettım şu zr gunlerımde hayırlı bı evlat ver bana aklımı onla oyalıyım dıye ama demekkı benım ıcın böylesi hayırlıymış..inşallah bizde bigün anne olucazz

eskiden bende öyle yapardım sonra kanepede uyuyamıyor um şimdi onu gönderiyoruuuuumm
ben bı yastıgımı alıyom poz atıyom bakıyom gelen gıden yok sonra kuzu kuzu gıdıp yatagıma gırıyom işte. kız bu adamlar bole yaratılışı bole . dıdınıp durmak yerıne sende onun gıbı tınlamıcan amaaaaan deyıp gececen

kadınlar binbir eziyete katlanıyorr ama erkeklerrr hemen offf puuuf olmaz

ne bilim ya canimi sıktı yo bugun gitmm yanina

o yemem demiyo bugub der demez aldi ama araştır gez iyisini al kagidini oku bu ne sorumsuzlujtur boyle

canımcıgımm duygusala baglayıp adama bagırmasaydın yıyomu yıyo bosver gerısını. erkekler detaylara pek takılmıyo alısmıs olman lazım buna kuzucum :

aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:)

Bu akşam bende eşime kirginim yatagimi ayirmadim ama cok kirildim.moralsiziz desene bu aksam . .

Son düzenleme:
aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:)

onceden cok aglardım benım gozlerım dayak yemıs gıbı sıserdı o ertesı gun ısten geldıgınde alerjımı oldun hayırdır derdı hahahahah artık alıstım bende tınmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…