her gidiş beklenmedik aslında hep yaşlanınca olacak sanıyruuuz ama bu dünyda önse seni düşünene tek varlık anne aceep bizde rabbimin cenneti ayaklrına serdği annelerden olacak mıyız ah bi anne olsammm bende annem gibi yavrumu sevsem
donmuş nedir cnm :26:
kızlar sohbetinize doyum yok ..
yarın görüşürüz , cok yorgunum hoscakalın ii geceler
yok tatlım nerden bileceksin içinde olmask bizde bilemeyiiizz
eskiden bende öyle yapardım sonra kanepede uyuyamıyor um şimdi onu gönderiyoruuuuumm
allah ıyılını versın kızzz bacım benmm dondurulmuş embrio aşkımm
yatıyomusun aşkım iyi gecelerr görüşürüzzz
o yemem demiyo bugub der demez aldi ama araştır gez iyisini al kagidini oku bu ne sorumsuzlujtur boyle
kızlar sohbetinize doyum yok ..
yarın görüşürüz , cok yorgunum hoscakalın ii geceler
iyi geceler canım allah rahatlık versinn
saol bitanem iyiki varsın ..
iyi geceler cnm cok yorgunum uyku akıyo öptüm görürşüz yarın
tek deeeeeeeeee ikizlerim öldü benmmmmallah ikiz ikiz versin insallah iyi geceler evet cnm öptüm nanakdann
ben bı yastıgımı alıyom poz atıyom bakıyom gelen gıden yok sonra kuzu kuzu gıdıp yatagıma gırıyom işte. kız bu adamlar bole yaratılışı bole . dıdınıp durmak yerıne sende onun gıbı tınlamıcan amaaaaan deyıp gececeneskiden bende öyle yapardım sonra kanepede uyuyamıyor um şimdi onu gönderiyoruuuuumm
kadınlar binbir eziyete katlanıyorr ama erkeklerrr hemen offf puuuf olmaz
diyrumya hıc sasırmadım. erkekler boyle be gulum benımkide aynı fazlası var eksıgı yok . ben afedersın bı taraflarımı yırtarım sınırden o ısıgı kapatta uyuyalım hadı canım derguler mısın aglar mısın. gıt yat yatagına anasını satıım sen rahat yatagını nıye degıstırıyon o rahatsıxz olmuyorsa sen hıc olma hem gunaha da gırme bos yere rabbım asi kul olmaktan sakın benı dıye bı dua patlattın mı ohhh rabbım bı ferahlık verir içine
valla aynen benimki 5 sene oldu ben deliririm sabahı sabah ederim o 5 dakika geçmeezz uyrrrr
o yemem demiyo bugub der demez aldi ama araştır gez iyisini al kagidini oku bu ne sorumsuzlujtur boyle
ben bı yastıgımı alıyom poz atıyom bakıyom gelen gıden yok sonra kuzu kuzu gıdıp yatagıma gırıyom işte. kız bu adamlar bole yaratılışı bole . dıdınıp durmak yerıne sende onun gıbı tınlamıcan amaaaaan deyıp gececen
bosver cnm sıkma canınııııııııııııııı
kocişler biraz daha bize göre rahat oluyoo
kocan mı dedı akıl var mantık var seker ye daha ıyı dıye. gulup gecseydın canım erkekler pek ınanmıyor oyle seylere sen hatta ona demeden kendın ye gıtsın . afedersın erkekler bu konuda kalas oluyorlar bos yere canını sıkma yatagını da ayırma bence cok gunah kız
aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?