infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Merhaba canım.
Evet canım eşim doktora gitti.
Şimdiye kadar 4 kez tahlil verdi.
Morfolojimiz 3 hızımızda biraz düşük çıktı. Ama maşallah sayımız yüksek o yüzden morfoloji önemli değil dedi doktor. Sonra eşim sigarayı bıraktı. Ve her gün bir avuç kadar kabak çekirdeği yedirdim. Bol bol yeşillik ve sebze yemekleri..
En son şubat ayında tahlil verdi.
Maşallah sayı da hızda çok yüksek çıktı. Doktor bir ilaç verdi. Ankaradaki kaan hoca hep bu ilacı hastalarına veriyormuş. Bitkisel bi takviye. Şimdi onu kullanıyor. Ama ikimizinde son şubat ayında yapılan tahlillerde doğal yoldan hamile kalmanızda bi sorun yok. Sebebsiz infertilite tanısı koyuldu.
Nasip kısmet.. Ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim. Her geçen gün bebeğime biraz daha yaklaşıyorum..
Sizde sorun var mı?

Herkese merhaba kızlar. .
Nasılsınız? Rabbimin izniyle hayırlı haberler alacağımız birgün olsun inşallah. . Bende okul dönüşü yorgun ve bitkin bir halde kendime gelmeye çalışıyorum. .

bende bir sorun yok canım.. eşimde sperm eksikliği var.. sayısı 1,5 milyon çıktı ilk kez yaptırdık.. sonrasında keçiboynuzu ve beslenmesine dikkat etmeye başladı.. doktorun size verdiği ilacın adı ne cnm.. bize ilaç vermedi verseydi belki yükselirdi ama vermedi direk tüp bebek dedi.

Herkese merhaba kızlar. .
Nasılsınız? Rabbimin izniyle hayırlı haberler alacağımız birgün olsun inşallah. . Bende okul dönüşü yorgun ve bitkin bir halde kendime gelmeye çalışıyorum. .

merhaba canım iyiyim saol olucak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim

napıyormuşuz bir daha yapmıyormuşuz
sağ gösterip sol vurmuyormuşuz
o şutu çekip golü atamıyorsak
öyle oturduğumuz yerden konuşmuyormuşuz

Obbaaaa temizlik bi yandan yandan yandann ohhh :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Canım benim sakın ümidini kaybetme. Ben 100 bin sayı ile doğal yoldan hamile kalan duydum. Rabbimin mucizeleri çok. İnşallah sizede nasip olur. İlacın adı emodex içinde bir çok şey var. Bitki kürü.. Doktoruna danışıp öyle kullan. Eşin gazlı içeceklerden uzak dursun. Dar iç çamaşırı giymesin. Sigara alkol kullanmasın. Doktorun bize dediği bir tane sağlıklı sperm olsun. Hızı da iyi olsun. Gebe kalabilirsin. Rabbim yardımcın olsun

merhaba canım iyiyim saol olucak inşallah umudumuzu kaybetmeyelim

Evet canım kesinlikle umudumuzu kaybetmeyelim. Eğer birgün anne olmak bana nasip olmazsa sosyal hizmetlerden bir çocuk alır misler gibi de büyütürüm. Yeter ki sağlığım yerinde olsun..

hoşgeldinn guzuu :) işin erken btmiş bide temizliğe başlamışş hamaratt kıss :)

Evet canım kesinlikle umudumuzu kaybetmeyelim. Eğer birgün anne olmak bana nasip olmazsa sosyal hizmetlerden bir çocuk alır misler gibi de büyütürüm. Yeter ki sağlığım yerinde olsun..

evet canım ilk başta sağlıkk

hoşgeldinn guzuu :) işin erken btmiş bide temizliğe başlamışş hamaratt kıss :)

Hoşbulduk balımmm :) iş yeri zaten çok yakın işe proje geldiğinde gidiyorum geri kalanı evimden takip ediyorum . akşama misafirim gelecekmiş patrondan izinliyim patronumda eşim oluyor bugün kan vermeye gidecektim doktorum illede çarşamba gel diyor yarına kaldı .

ohh ohh iyyiiymiş :) neden öyle dediki doktor neyse vardır bı bıldıği ayy hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız datlım benmde bat 15 göğüslerim cok fena kaşınıyo uçları hayırlısı bakaılm

Bugün yoğunmuş iyi ilgilenemem dedi . İnşallah canım ya ama tuaf dün negatif çıktı test şu kasıklarım patlayacakmış hgiibi ağrıyor geceleri mide bulantısıda cabası hayır hamile değilsem bile neyin nesidir

yediğin bişi dokunmuş tur belki datlım ama hamilesindir inşallah belirtiler onu gösteriyoo idrar testine pek guvenmıyorum daha öncede söylemstım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…