haklısın canım bi defa onlar pahalı ürünler biliyorum ben ben bi aşılama yaptırdım tutmadı yarın 2. için gideceğim ilaçlara başlayacağım işte ama çok stresli bi dönem eşimde sperm hareketli sayısı az sizde ne problem var canım bence biran önce tedaviye geçmek gerekiyor herşey zaman kaybı malesef ek takviyeleride yapacağim onada kendimede
bende ist yaşiyorum.benim eşim geğranli o daha yakin size sen ne tedavisi görüyorsnp
bişeyler araştırıp duruyoruz sürekli
yanasmiyo 3-5ay sonra gideriz oluruna birakaljm belki kendiliginden olut diyo offf ne bilim yaaa cnm benim yumurtaliklarim buyuyup catlamiyodu ama iki aydir kendiliğinden buyuyup catliyo fakat hamile kalamadim henuz esim de hic kontrole gitmedi erkektir ya gururu incinir nasil tahlil icin sperm veriri hic olurmu oyle sey ama her ay doktora gitmek bana ayri bir zevk veriyo bunlar icin kavga ettim iste..
dün doktora gitmiştim üniversite hastanesine git dedi ona canım sıkıldı canlarım:26:
canım iyilik ne olsun bakınıyorum canım.pek tadım yok gülüm ya:26:heryerim agrıyo.pastam desende yeterli canım
oda güzelmiş canm nerde yasıyontokat sivas karmasi
4 canm sencnm sen kac yıllık evlisin
nıye uzuluyon bırtanem üniversite daha kapsamlı oluyo belkı ondan demıstrıdün doktora gitmiştim üniversite hastanesine git dedi ona canım sıkıldı canlarım:26:
işin zor bacımm gitmesi gerek ona göre hareket etmeniz gerek
oda güzelmiş canm nerde yasıyon
4 canm sen
nıye uzuluyon bırtanem üniversite daha kapsamlı oluyo belkı ondan demıstrı
yaaaaaaa allah tez vakıtde versın mucizenı sen ne durumdasın abla dıım barıı8 cnmmm iki katin olmus
Cani cehenneme artij.. ne 3 ne de 5 ay sonra degil bidaha doktora gitmemek icin kotu yemin etmeme az kaldı. .
yarın gidiyorum inşallah canımm hayırlısıyla olsunn bu ayyy inşallah hapimizzz hamişş oluruz bu ay
cnmmm jns.bu ay meyvesini alırsın
yaaaaaaa allah tez vakıtde versın mucizenı sen ne durumdasın abla dıım barıı
sakin ol tatlımm yaa yemin felanda etme aman sakınnnn
oda güzelmiş canm nerde yasıyon
4 canm sen
nıye uzuluyon bırtanem üniversite daha kapsamlı oluyo belkı ondan demıstrı
inan artik cok yoruldum
canım benim eşimde sperm hareketli sayısı düşük bir defa aşılama oldum yarın tekrar gideceğim 2. aşılamaya başlayacağız sen cnm
beş aşilama bir tüp bebek bebek tuti ama gelişmedi 25 gün önce kürtaj oldum
inşallahhh tatlımm aminnn hepimiz içinn
hepimizz yorulldukk canımm ama sabırr bu bir imtihann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?