canım eşimle tartıştık yarın doktora gideceğim acele ediyorsun felan dedi 2 yıl olmuş yok neyine acele ediyorum anlamadım
bebek için canım zaten hastayım adet oldum gerginim hassasım anlamıyor beniii
haklısın canımm tabi istemez mi istiyor bi çocuk görsün gözleri ışıldıyor.
vallaha öyle tatlım yarın banada iğne verecek biliyorum o sadece gidecek bi sperm verecek
ben dayanamıyorum küs kalmayı sevmiyorum sonra ona sarıldım ağladım zaten
canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı
bende tokatlıyım neresindennn :))
canım eşimle tartıştık yarın doktora gideceğim acele ediyorsun felan dedi 2 yıl olmuş yok neyine acele ediyorum anlamadım
vallaha öyle tatlım yarın banada iğne verecek biliyorum o sadece gidecek bi sperm verecek
sen yinede üzme kendini canım benim düzelir her şey onlarda bazen takmıyormuş gibi görünüyor ama içten içe üzülüyorlar sadece belli etmiyorlar.hepimiz için zor bir durum.Allah yardımcımız olsun inşallah.
bende tokatlıyım neresindennn :))
ahh canımm bu erkekler yokmu su kadınları anlamıyorlarrr
senı cok iyi anlıyorum tatlım benımkısıde aynen öyle diyor nıye acele edıyorsun işde acele etme ya ben de aynı senın gıbı dıyorum anne olmak istıyorum anne olma istemek sucmuu değilmii insan bir süre sonra yavru özlemiyle yanıp tutuşuyor
niksar canim sen
ahhhh ahhhh canımm bizi bir bizzz anlarız erkekler anlamazzzz malesefff buda bizi incitiyorr
ahhhh ahhhh canımm bizi bir bizzz anlarız erkekler anlamazzzz malesefff buda bizi incitiyorr
ahh canımm bu erkekler yokmu su kadınları anlamıyorlarrr
senı cok iyi anlıyorum tatlım benımkısıde aynen öyle diyor nıye acele edıyorsun işde acele etme ya ben de aynı senın gıbı dıyorum anne olmak istıyorum anne olma istemek sucmuu değilmii insan bir süre sonra yavru özlemiyle yanıp tutuşuyor
sen yinede üzme kendini canım benim düzelir her şey onlarda bazen takmıyormuş gibi görünüyor ama içten içe üzülüyorlar sadece belli etmiyorlar.hepimiz için zor bir durum.Allah yardımcımız olsun inşallah.
canlarim ben de kocamla kavhgaliyim zatrn bu ay adet olmam yıkım bide adetjn vermis oldugu stres sikinti ama kendisi sagolsun anlamiyor benimki 3-5ay sonra asilama yapariz diyo dun bağırıp çağıdim adet oldumdoktora gidelim dicegjne yada ne yararliysa onu alalim dicegine oturuyosun dedim sonra disari cikmis guya ssözüm ina arisutu polen almis aldigi halbuki karisin ve icinde arisutu% 4glukoz % 24 bende tam vitesten attim insan karışım alirmi njye aldim dedim satan kisi en iyisi demismis sacmaliga bakarmisiniz 12lira verip aldigi ürün en iyisi hem arisutu hemde polen almasaydin dedim gidip kesmeseker yesen daha faydali olur inan dedim yastigimi alip ciktim gece odadan ce konusmuyorum bu ne rahatliktir anlamadim yaaa be adam satici malini satmak icin en iyisi der tabii sen kutuyu cevir bit icindekileri okusana ama ne gerek varr...
kesinliklr oyle cnmm oyle olmasa onlar evdeyken bile burda olur muyuZ
canım kendin git doktora o öyle desede sen coktakma bence olunca anlar oda seni
benim yazdiğim msj iletilmiyormu kizlarr
neden canım neyin var hayirdir...
neden canm hayırdır ??????????????
niye canım nolduuu:18::18::18::18:
yarın gidiyorum inşallah canımm hayırlısıyla olsunn bu ayyy inşallah hapimizzz hamişş oluruz bu ay
başçiftlik niksar çok gelip gidriz ama istanbuldayım şuan
insallah canım insallah güzel haberlerle gel
beenim aşk pastam nbr kiz senin gerçek adin ne böyle zor oluyo dün firardin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?