yediğin bişi dokunmuş tur belki datlım ama hamilesindir inşallah belirtiler onu gösteriyoo idrar testine pek guvenmıyorum daha öncede söylemstım hayırlısı bakalım
Amin İnşallah canım ya bakalım hayırlısı . . sen nasılsın neler yapıyorsun ne alemdesin ?
sedaa ya bakıyorumm datlım birazdan yemek yapcam eşimde uyuyor öle vakit geçiriyorum
Ohhh keyifler yerinde demek Maşallah Rabbim bozmasın :))
Şimdi ben akşama ne yemeği yapsam ?
amin datlımm cümlemizinn ağız tadını bozmasın :) walla ben yazdan hazırladıgım buzluga attığım taze fasulye yapcam yanınada makarna yaparım çorba ne yapsam kararsızım :s
saol cnm iyi gecelerrr
aaa bende yazdan taze fasulye atmıştım bende zeytin yağlı yapablirim sanırsam . . çorbada ezogelin yapsan ?
olabilir canım ben şehriye düşüyordum bakalım eşime sorarım ona göre yaparım artık :)
şehriye çorbasıda mı var kız?
Merhaba canım.
Evet canım eşim doktora gitti.
Şimdiye kadar 4 kez tahlil verdi.
Morfolojimiz 3 hızımızda biraz düşük çıktı. Ama maşallah sayımız yüksek o yüzden morfoloji önemli değil dedi doktor. Sonra eşim sigarayı bıraktı. Ve her gün bir avuç kadar kabak çekirdeği yedirdim. Bol bol yeşillik ve sebze yemekleri..
En son şubat ayında tahlil verdi.
Maşallah sayı da hızda çok yüksek çıktı. Doktor bir ilaç verdi. Ankaradaki kaan hoca hep bu ilacı hastalarına veriyormuş. Bitkisel bi takviye. Şimdi onu kullanıyor. Ama ikimizinde son şubat ayında yapılan tahlillerde doğal yoldan hamile kalmanızda bi sorun yok. Sebebsiz infertilite tanısı koyuldu.
Nasip kısmet.. Ama hiç bir zaman umudumu kaybetmedim. Her geçen gün bebeğime biraz daha yaklaşıyorum..
Sizde sorun var mı?
evet datlım var
nasıl oluryor ki öğreneyimde bende yapayım :)
Kızlar bugun bat günümm dualarınızı beklıyorum ınsallah gelmezz kırmızılarrr :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kızlar bugun bat günümm dualarınızı beklıyorum ınsallah gelmezz kırmızılarrr :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
anlatayım datlım güzel olur çok severim ben :) 1 adet orta boy soğanı yemeklı doğra 2-3 tane yeşil biberide aynı şekilde doğra sıvı yağda ıyıcene öldür.sonra salça kat ben hem domates hem biber salçası katıyorum.birazda salçayla kavur uzerine 2 adet orta boy ufak ufak doğradığın domatesi kat birazda öyle kavur.sonra kaynar suyu dök ama bn küçük tencede pişiriyorum 4/3 ünü dolduruyorum sonrada bir avuç tel bir avuçta arpa şehriyesi kat 2 adette tavuk bulyon pul biber tuz kat datlım birde limon tuzu kat ekşili olur çünkü en son pişmesine yakında naze kat ohh mis gibi :) afiyett olsunnn canikomm
merhabalarrr kızlarrr bugunnnasılsınız bakalımm
esess gözükmüyorrr nerelerdee acaba :26:
hoşgeldinn canımmm hamd olsun iyiyim sen nasılsın bakalım ?
vayyy ağzımın suyu akacak tövbe bismillah o zaman bu akşam bunu deneyim bakalım nasıl olacak değişiklikk yapayım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?