infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yediğin bişi dokunmuş tur belki datlım ama hamilesindir inşallah belirtiler onu gösteriyoo idrar testine pek guvenmıyorum daha öncede söylemstım hayırlısı bakalım

Amin İnşallah canım ya bakalım hayırlısı . . sen nasılsın neler yapıyorsun ne alemdesin ?

Ohhh keyifler yerinde demek Maşallah Rabbim bozmasın :))

Şimdi ben akşama ne yemeği yapsam ?

amin datlımm cümlemizinn ağız tadını bozmasın :) walla ben yazdan hazırladıgım buzluga attığım taze fasulye yapcam yanınada makarna yaparım çorba ne yapsam kararsızım :s

amin datlımm cümlemizinn ağız tadını bozmasın :) walla ben yazdan hazırladıgım buzluga attığım taze fasulye yapcam yanınada makarna yaparım çorba ne yapsam kararsızım :s

aaa bende yazdan taze fasulye atmıştım bende zeytin yağlı yapablirim sanırsam . . çorbada ezogelin yapsan ?

hangi ilacı verdi canımm

Kızlar bugun bat günümm dualarınızı beklıyorum ınsallah gelmezz kırmızılarrr :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

nasıl oluryor ki öğreneyimde bende yapayım :)

anlatayım datlım güzel olur çok severim ben :) 1 adet orta boy soğanı yemeklı doğra 2-3 tane yeşil biberide aynı şekilde doğra sıvı yağda ıyıcene öldür.sonra salça kat ben hem domates hem biber salçası katıyorum.birazda salçayla kavur uzerine 2 adet orta boy ufak ufak doğradığın domatesi kat birazda öyle kavur.sonra kaynar suyu dök ama bn küçük tencede pişiriyorum 4/3 ünü dolduruyorum sonrada bir avuç tel bir avuçta arpa şehriyesi kat 2 adette tavuk bulyon pul biber tuz kat datlım birde limon tuzu kat ekşili olur çünkü en son pişmesine yakında naze kat ohh mis gibi :) afiyett olsunnn canikomm

merhabalarrr kızlarrr bugunnnasılsınız bakalımm

esess gözükmüyorrr nerelerdee acaba :26:

vayyy ağzımın suyu akacak tövbe bismillah o zaman bu akşam bunu deneyim bakalım nasıl olacak değişiklikk yapayım bu akşam

vayyy ağzımın suyu akacak tövbe bismillah o zaman bu akşam bunu deneyim bakalım nasıl olacak değişiklikk yapayım bu akşam

:))))) yap datlım bnde laptobu aldım mutfak masasının üstüne koydum bi taraftan yemek yapyom :) birazdan adam kalkacak yemek yok BURDNDA AYRILAMIYOM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…