esecim bugün hastalandım iğnenn 18.nci günüydü.son günlerde belirtilrim oldukça fazlaydı çok ümitlenmiştim kısmet değimiş.zamanı var demekki...
yok cnm adetım öyle kısa surmedı hıc ama dıger dedıklerını psıkolojık olarak yaşadım..inşallah psikolojik değildir tatlımmmm
aaa başın sağolsun kuzum bende bu kız nerde dıyordum
inşallh olmazsın tatlım..hakkında hayırlısı olsun
yok cnm adetım öyle kısa surmedı hıc ama dıger dedıklerını psıkolojık olarak yaşadım..inşallah psikolojik değildir tatlımmmm
aaa başın sağolsun kuzum bende bu kız nerde dıyordum
inşallh olmazsın tatlım..hakkında hayırlısı olsun
daaha olmadınmı cnm ?
ayyyy
şu batı geçenler neden yazmaz anlamam ki ..
9,10 marttt :26::26:
nereye yazacaz ki burayamı ?
olmadım doktor çarşamba gel illa diyo normalde bugün gidecektime esesim ya kasığımda kalp atışı gibi pıt pıt diye bişey atıyor sanada sorayım sana oldumu böyle bişey hiç ?
ya artık o kadar çok stres yapmayacağım herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını biliyordur dün negatif çıktı idrar testim mesela eskisi gibi şok olmadım . sadece merak ettim bu ağrı ve bu kalp atışı gibi atışlar neyin nesi yani doktora hamileyim diye gitmiyorum
saol kuzum Allah geride kalanlara ömür versin
cnm üstüne görmeyse ıdrar testınde cıkmayabılır..benım kuzenımde öyle olmuştu ıdrarda çıkmadı kan tahlılı yaptı 1.5 aylık hamie çıktı inşallah senınde öyle olur çok düşünmemeye belırtı aramamaya bak..bazen psikolojıımızde oyun oynuyor bızee
aminnn kuzummm sen nasılsın bakalım
daaha olmadınmı cnm ?
ayyyy
şu batı geçenler neden yazmaz anlamam ki ..
9,10 marttt :26::26:
cnm varikosel için doktorun elle muayene etmesi gerek ve benden dost tavsiyesi tek sperm testine güvenmeyin ..
3 yerde yaptırdık biz ayrı ayrı cıkmıstı .. sonra düzeldi 20 milyon suanda .. sizinki kac cnm ?
ayy insallah hamilesindirrrrrrrrrrr
bende tık yok annem hicbisi olduu yook
cnm üstüne görmeyse ıdrar testınde cıkmayabılır..benım kuzenımde öyle olmuştu ıdrarda çıkmadı kan tahlılı yaptı 1.5 aylık hamie çıktı inşallah senınde öyle olur çok düşünmemeye belırtı aramamaya bak..bazen psikolojıımızde oyun oynuyor bızee
aminnn kuzummm sen nasılsın bakalım
oyy olur olurr bak gör esess biliyormusun içime ne doğuyor senin ikizlerin olacakmış gibi geliyor bana valla nedendir bilmem :26: içime öyle doğuyor
hamdolsun iyiyim sabah biraz üzüldüm,teyze öldü yaslıydı .. nefesi kesilmis hastanede
kuzum kayınwalidemleri yemeğe çağırdım kuru dolma yapcam burdayım tm 5 dk sonra
sen nasılsın,kızlar cümleten nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım merhaba,
bendede kadınsal bir sorun yok.. eşimin sperm sayısı 1,5 milyon doktor çok düşük normal yolla hamile kalması çok zor dedi... bitkilerle falan da olabilir ama çook zaman alır dedi...bizde keçiboynuzuna başladık o bitincede havuç kürüne başlıycaz bakalım.. bende bu arada incir kürü yapıyorum kendime... ayrıca benim eşiminde hareketli spermi hiç yokmuş... biz bu doğal bitkileri kullanıp nisan ayında tekrar 2.testi vereceğiz. bakalım yükselme var mı inşallah vardır.. proxeed de almak istedim fakat aktardan sperm arttırıcı bir kapsül aldım fiyatıda proxeed kadar 110 tl..
bana doğsunn kıss eşim çok istiyor ikiz üçüz :) allah ne verirse hamilelerin duası kabul olurmuşş fıstıkk :)))
feelcrying ************** 9 mart beklemede
leman24 ************** 10 mart beklemede
kızlar naptınız lütfen bildirinnnnnnnnnn
delinefsim ************** 10 mart beklemede
nazende88 ************* 10 mart beklemede
CrystalDoll ************* 10 Mart beklemede
edaaaaaaaaaa************* 11 mart beklemedee
:))) hehe Rabbim gönlümüze göre versin kim ne istiyorsa Rabbim ol desin olsun canım benim
hamdolsun iyiyim sabah biraz üzüldüm,teyze öldü yaslıydı .. nefesi kesilmis hastanede
kuzum kayınwalidemleri yemeğe çağırdım kuru dolma yapcam burdayım tm 5 dk sonra
sen nasılsın,kızlar cümleten nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlısı ne ise o olsun eğer hamileysemde ona göre önlemimi tedbirimi alayım ne bileyim değilsemde ağrı kesici alayım en azından ağrı için . .
coook tesekkürler Allah razı olsun,dua ettik sabahtan beri
daha en güzel yasındasın sedico m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?