infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

esecim bugün hastalandım iğnenn 18.nci günüydü.son günlerde belirtilrim oldukça fazlaydı çok ümitlenmiştim kısmet değimiş.zamanı var demekki...

cnm varikosel için doktorun elle muayene etmesi gerek ve benden dost tavsiyesi tek sperm testine güvenmeyin ..
3 yerde yaptırdık biz ayrı ayrı cıkmıstı .. sonra düzeldi 20 milyon suanda .. sizinki kac cnm ?

ya artık o kadar çok stres yapmayacağım herşey olacağına varır Rabbim hayırlısını biliyordur dün negatif çıktı idrar testim mesela eskisi gibi şok olmadım . sadece merak ettim bu ağrı ve bu kalp atışı gibi atışlar neyin nesi yani doktora hamileyim diye gitmiyorum

saol kuzum Allah geride kalanlara ömür versin

daaha olmadınmı cnm ?
ayyyy
şu batı geçenler neden yazmaz anlamam ki ..
9,10 marttt :26::26:

nereye yazacaz ki burayamı ?

olmadım doktor çarşamba gel illa diyo normalde bugün gidecektime esesim ya kasığımda kalp atışı gibi pıt pıt diye bişey atıyor sanada sorayım sana oldumu böyle bişey hiç ?

ayy insallah hamilesindirrrrrrrrrrr
bende tık yok annem hicbisi olduu yook

feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
leman24 ******* ******* 10 mart beklemede
kızlar naptınız lütfen bildirinnnnnnnnnn

delinefsim ******* ******* 10 mart beklemede
nazende88 ******* ****** 10 mart beklemede
CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede
edaaaaaaaaaa******* ****** 11 mart beklemedee

cnm üstüne görmeyse ıdrar testınde cıkmayabılır..benım kuzenımde öyle olmuştu ıdrarda çıkmadı kan tahlılı yaptı 1.5 aylık hamie çıktı inşallah senınde öyle olur çok düşünmemeye belırtı aramamaya bak..bazen psikolojıımızde oyun oynuyor bızee

saol kuzum Allah geride kalanlara ömür versin

aminnn kuzummm sen nasılsın bakalım

hamdolsun iyiyim sabah biraz üzüldüm,teyze öldü yaslıydı .. nefesi kesilmis hastanede
kuzum kayınwalidemleri yemeğe çağırdım kuru dolma yapcam burdayım tm 5 dk sonra

sen nasılsın,kızlar cümleten nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cnm varikosel için doktorun elle muayene etmesi gerek ve benden dost tavsiyesi tek sperm testine güvenmeyin ..
3 yerde yaptırdık biz ayrı ayrı cıkmıstı .. sonra düzeldi 20 milyon suanda .. sizinki kac cnm ?

Anlafim tatlim.Canim bizim testlerde şöyle yaziyor sperm sayisi 52milyon ileri hareketli %17yaziyor.normal mi aence?

hayırlısı ne ise o olsun eğer hamileysemde ona göre önlemimi tedbirimi alayım ne bileyim değilsemde ağrı kesici alayım en azından ağrı için . .

oyy olur olurr bak gör esess biliyormusun içime ne doğuyor senin ikizlerin olacakmış gibi geliyor bana valla nedendir bilmem :26: içime öyle doğuyor

bana doğsunn kıss eşim çok istiyor ikiz üçüz :) allah ne verirse hamilelerin duası kabul olurmuşş fıstıkk :)))

iyiyiz bitanem sen nasısın hımm kolay gelsin net takılyo benim ya sinir olduuuummm

songül inşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım. Bende aynı sen gibi herhangi bir sorunum yok ve hiçbişey yapmıyorum ne buldum eşime yediriyorum. Bizde nisanda test vereceğiz daha ilk testimiz. İnşallah yükselme olur Ve inşallah normal yolla hamile kalırız

canım benım hala gelmedi beklemedeyım :18::18::18::18::18::18::18::18:

ıyıyım cnm ben bı değişiklik yok bende..sen işine bak tatlım biz buralardayız

hayırlısı ne ise o olsun eğer hamileysemde ona göre önlemimi tedbirimi alayım ne bileyim değilsemde ağrı kesici alayım en azından ağrı için . .

inşllah cnm bebektir iyi haberlerını bekliyoruz tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…