infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallah hamilesindir canım güzel haberler veririsin git doktora böyle olması ilginççç:26::26:

kızlarr beniiimm koca kalktı ben kaçarrr kibb alllahh gönlümüzdekilerii hakkkımızdaa hayırlıı eylesinn inşallahhh grş öpüldünüzz cannlarr =))

eses07 cnm basin sag olsun allah rahmet eylesin bende hala gelen giden yok beklemedeyim adet olursam yazarim test falan da yapmadim oyle
saol bebemm tm cnm

Anlafim tatlim.Canim bizim testlerde şöyle yaziyor sperm sayisi 52milyon ileri hareketli %17yaziyor.normal mi aence?

oyy olur olurr bak gör esess biliyormusun içime ne doğuyor senin ikizlerin olacakmış gibi geliyor bana valla nedendir bilmem :26: içime öyle doğuyor

ayy insallah ikiz ikiz olsun benimmmmmm
iyiyiz bitanem sen nasısın hımm kolay gelsin net takılyo benim ya sinir olduuuummm

kuzum sinirlenme tamamen olmasa napcaz
canım benım hala gelmedi beklemedeyım :18::18::18::18::18::18::18::18:

ıyıyım cnm ben bı değişiklik yok bende..sen işine bak tatlım biz buralardayız

insallah hamis kalırız bu ay bebemmm

inşllah cnm bebektir iyi haberlerını bekliyoruz tatlımm

ben vakfıkebirliyim. Sen?

hıosgeldin ecem aramızaaaaaa

beyzamm adet olmuşsun cnm inşallah bu son tedavin olur kuzum benım

birsenimm inşAllah arka arkaya vericez haberlerimizi senle tatlım ama doktor neden seni 12. gün çağırdı anlamadım:44: iğne kullanmıyomusun bu ay ben de sizinle beraber çörek otu bal tarçın kullanıcam inşAllah iğneleride kullanıcam bakalım nasib çook istiyorum hepimiz ard arda hayırlı haberlerimizi paylaşalım topiğimiz anne topiği olsun

Allah iyilik versin canımm . . evet yarın yapacağım ya sağa sola bile dönerken yatakta akla karayı sçiyorum ağrı giriyor vede sannki kalbim kasığımda atıyor pıt pıt diye çok tuaf :26:

canım yaa inşAllah hamiş haberlerini alırız merakla bekliycez yarını

esescim başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin

ayyy canım benim çook sağol.. çook morel verdin bana. burada tanımadığımız insanlar olarak nekadar güzel motive ediyoruz birbirimizi. inanın belki en yakın dostumuz bile bizi bukadar ciddiye almaz buradaki kadar.. gerçekten hepinizin allah gönlüne gör eversin.. Sanada en yakın zamanda nasip etsin canım..
(birde o emodex kapsul 129 tl olan değilmi doktor proxeed de kullanablirsin demiştide biz almadık bu daha iyi olabilir.. doktora sorup alacağım hemen..
çok sağol sevgiler

ıyıyım cnm ben bı değişiklik yok bende..sen işine bak tatlım biz buralardayız

inşllah cnm bebektir iyi haberlerını bekliyoruz tatlımm

Birsen mrb canim.sen üstüne görüyorsun sanirim cnm öyleyazmissin.cçok az mi geldi nasil anladin üstüne gördüğünü?bide tedavi oluyormusun yoksa doğal mi?

sağol canım inşallah... sende bir sorun yoksa erkekte ki sorunu bir şekilde hallediyorlar vitamin takviyeleriylee... inşallah eşinin sperm saysı normal derecelerdedir de çok uğraşmazsınız.. keçiboynuzunu normal olsada yap cnm.. içinde gerçekten mucizevi şeyler var diyorlar kullansın zararı olmazz..
haa birde eşleriniz slip tarzı don giymesinler peygamber donu giysin ayıp oldu ama biraz idare edin... birde eşiniz soğuş su tutssun yumurtalıklarına hergün... serbest olmalı yumurtalıklar dar oluncada olmuyor birde oturarak çalışmasıda sakıncalıymışş.. bundan tabi alınacak önlemler sadece gerisi allaha kalmış.. inşallah hepimize naip eder amin..

malesef eşim oturarak çalışıyo. Eşimin sperm sayısı 8 milyon bakalım inşallah bi artış olur. ben geçen sene keçi boynuzu kürü yaptım 1.5 ay sonra test yaptık sayımız 33 milyon olmuş çok mutlu olmuştum ama kürü bırakınca eski sayımıza geri döndük. Ama allahtan ümit kesmiyorum. Senle benziyoruz birbirimize.

Aminn kuzummm herşeyin hayırlıısıı

ben vakfıkebirliyim. Sen?

bende sürmeneliyimm hemşommm

saol bebemm tm cnm

ayy insallah ikiz ikiz olsun benimmmmmm

kuzum sinirlenme tamamen olmasa napcaz

hıosgeldin ecem aramızaaaaaa

inşallah kuzummmm

inşallah cnm benım..bende anlamadım valla cnm yaa :44:aa kullan bakalım cnm benım bugün 3. gunum 12. gün doktor kont var cok merak edıyorum yarayıp yaramıycagını eşimde keçiboynuzu yıyor hergun sperm sorunu yok ama şifa niyetine...inşallahhh cnmmm bende çok ıstıyorum dıger topık gıbı olmaktan korkuyorum

Birsen mrb canim.sen üstüne görüyorsun sanirim cnm öyleyazmissin.cçok az mi geldi nasil anladin üstüne gördüğünü?bide tedavi oluyormusun yoksa doğal mi?

mrb cnm ben hıc ustune gormedım yanlış okudun snırım..ama benım kuzenım öyle olmuştu uzerıne görmüş adetı 3 gün sürmüş ve damla damla çok az olmuş..

Aminn pozitif insan :) cansın

sendee cansınnn küçük kızımızz bizimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…