nereye yazacaz ki burayamı ?
olmadım doktor çarşamba gel illa diyo normalde bugün gidecektime esesim ya kasığımda kalp atışı gibi pıt pıt diye bişey atıyor sanada sorayım sana oldumu böyle bişey hiç ?
ıyıyım cnm ben bı değişiklik yok bende..sen işine bak tatlım biz buralardayız
inşllah cnm bebektir iyi haberlerını bekliyoruz tatlımm
trabzonlusun galiba. Bende trabzonluyum da ondan söledim
merhabaa cnm hoşgeldın aramızaaewt trabznluyumm hemşomm neresindensin
cnm üstüne görmeyse ıdrar testınde cıkmayabılır..benım kuzenımde öyle olmuştu ıdrarda çıkmadı kan tahlılı yaptı 1.5 aylık hamie çıktı inşallah senınde öyle olur çok düşünmemeye belırtı aramamaya bak..bazen psikolojıımızde oyun oynuyor bızee
kuzumm benimm yaaaaaa
darısı basımızaaaaaaaaaaa
aminnn kuzummm sen nasılsın bakalım
saol bebemm tm cnmeses07 cnm basin sag olsun allah rahmet eylesin bende hala gelen giden yok beklemedeyim adet olursam yazarim test falan da yapmadim oyle
Anlafim tatlim.Canim bizim testlerde şöyle yaziyor sperm sayisi 52milyon ileri hareketli %17yaziyor.normal mi aence?
oyy olur olurr bak gör esess biliyormusun içime ne doğuyor senin ikizlerin olacakmış gibi geliyor bana valla nedendir bilmem :26: içime öyle doğuyor
iyiyiz bitanem sen nasısın hımm kolay gelsin net takılyo benim ya sinir olduuuummm
canım benım hala gelmedi beklemedeyım:18::18::18::18::18::18::18::18:
insallah hamis kalırız bu ay bebemmm
ben vakfıkebirliyim. Sen?
beyzamm adet olmuşsun cnm inşallah bu son tedavin olur kuzum benım
Allah iyilik versin canımm . . evet yarın yapacağım ya sağa sola bile dönerken yatakta akla karayı sçiyorum ağrı giriyor vede sannki kalbim kasığımda atıyor pıt pıt diye çok tuaf :26:
Canım benim sakın ümidini kaybetme. Ben 100 bin sayı ile doğal yoldan hamile kalan duydum. Rabbimin mucizeleri çok. İnşallah sizede nasip olur. İlacın adı emodex içinde bir çok şey var. Bitki kürü.. Doktoruna danışıp öyle kullan. Eşin gazlı içeceklerden uzak dursun. Dar iç çamaşırı giymesin. Sigara alkol kullanmasın. Doktorun bize dediği bir tane sağlıklı sperm olsun. Hızı da iyi olsun. Gebe kalabilirsin. Rabbim yardımcın olsun
saol bebemm tm cnm
ayy insallah ikiz ikiz olsun benimmmmmm
kuzum sinirlenme tamamen olmasa napcaz
hıosgeldin ecem aramızaaaaaa
songül inşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım. Bende aynı sen gibi herhangi bir sorunum yok ve hiçbişey yapmıyorum ne buldum eşime yediriyorum. Bizde nisanda test vereceğiz daha ilk testimiz. İnşallah yükselme olur Ve inşallah normal yolla hamile kalırız
sağol canım inşallah... sende bir sorun yoksa erkekte ki sorunu bir şekilde hallediyorlar vitamin takviyeleriylee... inşallah eşinin sperm saysı normal derecelerdedir de çok uğraşmazsınız.. keçiboynuzunu normal olsada yap cnm.. içinde gerçekten mucizevi şeyler var diyorlar kullansın zararı olmazz..
haa birde eşleriniz slip tarzı don giymesinler peygamber donu giysin ayıp oldu ama biraz idare edin... birde eşiniz soğuş su tutssun yumurtalıklarına hergün... serbest olmalı yumurtalıklar dar oluncada olmuyor birde oturarak çalışmasıda sakıncalıymışş.. bundan tabi alınacak önlemler sadece gerisi allaha kalmış.. inşallah hepimize naip eder amin..
inşallah hamilesindir canım güzel haberler veririsin git doktora böyle olması ilginççç:26::26:
birsenimm inşAllah arka arkaya vericez haberlerimizi senle tatlımama doktor neden seni 12. gün çağırdı anlamadım:44: iğne kullanmıyomusun bu ay ben de sizinle beraber çörek otu bal tarçın kullanıcam inşAllah iğneleride kullanıcam bakalım nasib çook istiyorum hepimiz ard arda hayırlı haberlerimizi paylaşalım topiğimiz anne topiği olsun
canım yaa inşAllah hamiş haberlerini alırız merakla bekliycez yarını
esescim başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin
hoşbulduk canım
ben vakfıkebirliyim. Sen?
saol bebemm tm cnm
ayy insallah ikiz ikiz olsun benimmmmmm
kuzum sinirlenme tamamen olmasa napcaz
hıosgeldin ecem aramızaaaaaa
birsenimm inşAllah arka arkaya vericez haberlerimizi senle tatlımama doktor neden seni 12. gün çağırdı anlamadım:44: iğne kullanmıyomusun bu ay ben de sizinle beraber çörek otu bal tarçın kullanıcam inşAllah iğneleride kullanıcam bakalım nasib çook istiyorum hepimiz ard arda hayırlı haberlerimizi paylaşalım topiğimiz anne topiği olsun
Birsen mrb canim.sen üstüne görüyorsun sanirim cnm öyleyazmissin.cçok az mi geldi nasil anladin üstüne gördüğünü?bide tedavi oluyormusun yoksa doğal mi?
Aminn pozitif insan :) cansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?