canı ceken buyursunnnnn
Eki Görüntüle 1017805 Eki Görüntüle 1017804 Eki Görüntüle 1017803
yaaa ama olmadı ki şimdi ben kaç gündür kurutulmuş patlıcan ve biber dolması diye sayıklıyorum biliyormusun
malesef eşim oturarak çalışıyo. Eşimin sperm sayısı 8 milyon bakalım inşallah bi artış olur. ben geçen sene keçi boynuzu kürü yaptım 1.5 ay sonra test yaptık sayımız 33 milyon olmuş çok mutlu olmuştum ama kürü bırakınca eski sayımıza geri döndük. Ama allahtan ümit kesmiyorum. Senle benziyoruz birbirimize.
atla balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canı ceken buyursunnnnn
ne yaptın cnm sen yaa :) işyerinde bu saatlerde acıkmış durumdayız kötülük ettin bize...
afiyet şeker olsun..
Yemin ediyorum şuanda umdumm yani offf off ne yerdim
canı ceken buyursunnnnn
evet canım çok benziyoruz... bakalım birde bizim ordaki aktar dediki sonuçlarla beraber gel sana bir macun hazırlıycam biraz pahalı ama allahın izniyle o sayıyı arttırcaz ve seni çocuk sahibi yapcaz allah izin verirse dedi.. bu tip vakalar çok gelmiş ona.. bakalım biz 2. testimizi nisanda verecez biraz artma olduysa keçiboynuzu ve adamın vereceği macunu alcaz napalım.. bende sabırla bekliyorum cnm..
sen nerde oturuyosunn
canı ceken buyursunnnnn
canı ceken buyursunnnnn
oyyy oyyy becerikliii aşkımmm benimmm afiyett olsun sizeeeeeeeeee
ben nevşehirde oturuyorum. İnan bana aktar bile yok. Ama Allah büyüktür. Biz Ankarada tedavi oluyoruz işte. Eğer normal yolla olmazsa Eylül gibi tüp bebek yapıcaz. Rabbi o iğnelere tekrar beni muhtaç etmesin inşallah
slm kızlar nasılsınız yaa özledim sizleri bayadır giremiyordum aşılamamı yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorum yaa dua edin bana nolurr eses sen napıyon tatlım nasılsın yaa
Hayırlısı olsun İnşallah canım hoşgeldin tekrardan o halde
slm kızlar nasılsınız yaa özledim sizleri bayadır giremiyordum aşılamamı yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorum yaa dua edin bana nolurr eses sen napıyon tatlım nasılsın yaa
Aynen ya güzel resimler paylaşalımda gözümüz gönlümüz açılsın demii
saol usagum senin kadar olmasamda
insallah o durumlara kalmadan hamis kalırız canımmmmmmmm
selam kızlar ne yaparsınız kım var kım yok bakıım
sağolasın tatlım inşallah hayırlı haber verebilirim burdan sizlere Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebiş sahibi olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?