infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet canım çok benziyoruz... bakalım birde bizim ordaki aktar dediki sonuçlarla beraber gel sana bir macun hazırlıycam biraz pahalı ama allahın izniyle o sayıyı arttırcaz ve seni çocuk sahibi yapcaz allah izin verirse dedi.. bu tip vakalar çok gelmiş ona.. bakalım biz 2. testimizi nisanda verecez biraz artma olduysa keçiboynuzu ve adamın vereceği macunu alcaz napalım.. bende sabırla bekliyorum cnm..
sen nerde oturuyosunn

ben nevşehirde oturuyorum. İnan bana aktar bile yok. Ama Allah büyüktür. Biz Ankarada tedavi oluyoruz işte. Eğer normal yolla olmazsa Eylül gibi tüp bebek yapıcaz. Rabbi o iğnelere tekrar beni muhtaç etmesin inşallah

mrb cnm ben hıc ustune gormedım yanlış okudun snırım..ama benım kuzenım öyle olmuştu uzerıne görmüş adetı 3 gün sürmüş ve damla damla çok az olmuş..

Bn yanlis okudum o zaman k.bkma canim tesekkurler.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız yaa özledim sizleri bayadır giremiyordum aşılamamı yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorum yaa dua edin bana nolurr eses sen napıyon tatlım nasılsın yaa

oyyy oyyy becerikliii aşkımmm benimmm afiyett olsun sizeeeeeeeeee

saol usagum senin kadar olmasamda

insallah o durumlara kalmadan hamis kalırız canımmmmmmmm

slm kızlar nasılsınız yaa özledim sizleri bayadır giremiyordum aşılamamı yaptırdım şimdi heyecanla sonucu bekliyorum yaa dua edin bana nolurr eses sen napıyon tatlım nasılsın yaa

aa canom nerelerdesinn yaaa
insallahh tutmustur bitanemmm

Aynen ya güzel resimler paylaşalımda gözümüz gönlümüz açılsın demii

içimizi karartmak yok ..
sabırla,ümitle gelecek bebeklerimiz insallahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…