canooo'mmm sen benden 14 gün öncemi evlendin
ya bu arada ne güzel kalabalık olmuş burası tek tek okuyamıyorum yazılanları hepiniz hoşgelmişsiniz arkadaşlar
bilmemm öylemi olmuş tatlım benim 26 eylül seninki ne...
ya bu arada ne güzel kalabalık olmuş burası tek tek okuyamıyorum yazılanları hepiniz hoşgelmişsiniz arkadaşlar
aa canom nerelerdesinn yaaa
insallahh tutmustur bitanemmm
içimizi karartmak yok ..
sabırla,ümitle gelecek bebeklerimiz insallahh ..
hoşbulduk cnm sende hoşgeldın..inşallah aşılman olumlu sonuçlnırr
ohhh ohhh ewe bak mis gibi ne kadar derli topluu bıde yatak odanı görseydik kızzbu eve acil bebiş lazımm dağılması lazım bu ewınnn
Gunaydinnnn kizlar gece sarjim bitti diye yazamadım sonrasinda da uyumusum
hoşbulduk cnm sende hoşgeldın..inşallah aşılman olumlu sonuçlnırr
ohhh ohhh ewe bak mis gibi ne kadar derli topluu bıde yatak odanı görseydik kızzbu eve acil bebiş lazımm dağılması lazım bu ewınnn
inşallah balım yaa hiç sorma balım yaa benim aşılamam çok fazla ağrılı oldu geçen cuma günü yaptırdım iki gün boyunca ağrım çok oldu birde biliyorsun evimi taşıyacaktım taşıdım hep üstüste geldi herşey giremedim o yüzden eee sizler naptınız bakalım ne var ne yok
atlayın gelin alanyaaaa
kızlarr ben bı kaynanama ıneyım hastaydı bıraz bi bakıyımm 1 saate gelirimm
canım benim sağol temmuzda manavgata geliyorum sanada uğrarım
afiyet olsun şimdilik
slm fundacım hoş geldin nasılsın kuzu
ben nevşehirde oturuyorum. İnan bana aktar bile yok. Ama Allah büyüktür. Biz Ankarada tedavi oluyoruz işte. Eğer normal yolla olmazsa Eylül gibi tüp bebek yapıcaz. Rabbi o iğnelere tekrar beni muhtaç etmesin inşallah
Allah Allah benim hic agrım olmamıstı ..
canım dünden beri adetim tık yok anlican ..
naptın tasındın yerlestinmi bidenemmm
tatlım tadı kötü değil bence.tatlımsı güzel keciboynuzunu sevdik biz.
Içiyor benimkide saolsun içmem demiyor.inşallahh faydası olur da bizlerinde evlatcıklarımız olur.
Kuzucum basla sen içirmeye 2 ay aralıksız içsinler bakalım nolcak.ben mutlaka yazcam buraya
kızlarr ben bı kaynanama ıneyım hastaydı bıraz bi bakıyımm 1 saate gelirimm
kızlar benim eşimin spermi 7 milyon çıkmıştı aşılama bile tutmaz dediler 2 ayda 40 milyona çıktı keçiboynuzu ile 3 ay boyunca uyguladı 4. Ay hamile kaldım ama malesef yaşamadı. Yani keçiboynuzu çok önemli unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?