infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evime hosgeldinizzzzzzzz

Eklentiler

• $110320141694.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 118
  • $240120141630.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $22042013300.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 129
  • $110320141711.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 102
  • $110320141702.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
ya bu arada ne güzel kalabalık olmuş burası tek tek okuyamıyorum yazılanları hepiniz hoşgelmişsiniz arkadaşlar

hoşbulduk cnm sende hoşgeldın..inşallah aşılman olumlu sonuçlnırr

ohhh ohhh ewe bak mis gibi ne kadar derli topluu bıde yatak odanı görseydik kızz bu eve acil bebiş lazımm dağılması lazım bu ewınnn

bilmemm öylemi olmuş tatlım benim 26 eylül seninki ne...

ya bu arada ne güzel kalabalık olmuş burası tek tek okuyamıyorum yazılanları hepiniz hoşgelmişsiniz arkadaşlar

artıkk coook kalabalıgız dadlummm ..
ben 10/10/2010 da evlendimmmm :123::103::103::103::103::103::103::103::103:
:103::103::103::103::103::103::103::103:
:103::103::103::103::103:

aa canom nerelerdesinn yaaa
insallahh tutmustur bitanemmm

içimizi karartmak yok ..
sabırla,ümitle gelecek bebeklerimiz insallahh ..

inşallah balım yaa hiç sorma balım yaa benim aşılamam çok fazla ağrılı oldu geçen cuma günü yaptırdım iki gün boyunca ağrım çok oldu birde biliyorsun evimi taşıyacaktım taşıdım hep üstüste geldi herşey giremedim o yüzden eee sizler naptınız bakalım ne var ne yok

ya mahrem diye yüklemek istemedim ama rengini merak edenler vardı ondan koydum gardropuu
insallah gel bebisimmm dagıtttttttttttttttttttttttttt insallah o günlerde gelir .. kızlar cocuk durmuorrrrrr

kızlarr ben bı kaynanama ıneyım hastaydı bıraz bi bakıyımm 1 saate gelirimm

sağolasın güzelim inşallah tutar bir umut bekliyoruz işte ayın 19'unda belli olacak inşallah

Allah Allah benim hic agrım olmamıstı ..
canım dünden beri adetim tık yok anlican ..
naptın tasındın yerlestinmi bidenemmm

slm fundacım hoş geldin nasılsın kuzu

sorma bırseeeen dun calısma yaptıydık bız uzerınıze afıyet gece bacaklarımı dıkerken uymus kalmısım sabah bı baktımkı sular yok mu amaanııın bu halde hıc bıseye elımı surmeyım dedım gerı yattım oglen 1 dı uyandıgım neysekı sular gelmıste... haha evı toparla yemek yap derken bu saatte gelebıldım . sen benım nıkahımı mı ızledın kuzucummmm

amin canım.. bende istanbulda yaşıyorum.. eğer istediğin birşey olursa saraçoğlunun sitesi var ordan satınalabilirsin..
gelişmeler olursa yaz cnm
arkadaş listeme ekliyorum seni iyi akşamlar.

Allah Allah benim hic agrım olmamıstı ..
canım dünden beri adetim tık yok anlican ..
naptın tasındın yerlestinmi bidenemmm

bilmiyorum canım ya benim çok zor oldu komaya girdim resmen ama çok şükür geçti aşılamayı yaparken doktor çok zorlandı spermi katarken çok uğraştı makas yardımıyla yaptı ben ağrıyı ona bağlıyorum valla evimide taşıdım yerleştirmedim ama öyle duruyor biraz daha dinleneyim yaparım yavaş yavaş eşimde yok burda şehir dışında bir haftadır iş için bende babamgilde kalıyorum...

kızlar benim eşimin spermi 7 milyon çıkmıştı aşılama bile tutmaz dediler 2 ayda 40 milyona çıktı keçiboynuzu ile 3 ay boyunca uyguladı 4. Ay hamile kaldım ama malesef yaşamadı. Yani keçiboynuzu çok önemli unutmayın.

7 milyon düşükmüş, ama fırlamıs resmenn 40
bol bol keciboynuzu demek tm adetim bitsin gene baslatim kocisee
ayy canım üzülme gene olurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…