tevekkuldeyım.... sabırla beklıyorum! rabbim indirecegin hayra oyle muhtacım kiiiiiii((
hakkındaa hayırlısı olsun cnmm
yemekleri yapmıştı gittiğimde bi gün önce yapmıştım cnm
kız gece baya takılıyon sabahta kalkmak bılmıyon senı senı şaka bı yana 3 gundur bende 12 de uyanıyorum havada kapalı tam uyku havası oluyor ewtt aşkımm ben senın nikahını izlemişim gelmiş kadar oldummm
sağol tatlımm
aşkım ben aşılamadan önce tüp bebek merkezıne gıtmıstım orda aret amcam bana vermıstı hepsını onları yaptırdık çok şükür bidaha yaptırmaya gerek olmaz herhalde..hmm baya yüksek vermiş iğnenin dozunu hadı bakalım bol kalıtelı yumoşlar olsun inşallah..gittiğin yer embrıo donduruyormu cnm dondurmayı ıhmal etme bence her olasılığa karşılık..benım ıcın en can alıcı yer yumurta toplama :18: özellikle onu ıstıyorum senden detaylı cnm..allahım ınsallah emeklerının karşılığını versin sana cnm benım
merhaba anatomicimmmm bende geldim ama kimseciklerr yokkkkkkkkk
Canimmm misafirin gelecekmis ya..biz kimde toplansak hemsire dr.falan..patates salatasi ve sarma dolma muhakkak oluyo.pogaca ve islak kekte oluyo...veyada galeta unlu kibris tatlisi oluyo nefiss.
Haydi gidelim anotomi askım
Gidelim
SEN BANA GEL BURDAN GİDERİZZZ
hoşbuldum bitanem gittimi kayınvalidenleer
Şimdi gittiler
biz ne zaman anne olacağız milletin çocuğuna bakıp iç geçirmekten bıktıııııımm
Bugun ölü evinde kadının Biri çocuğun olmuyo mu dedi
heheee kkosa kosa gelın kos kosa
tevekkuldeyım.... sabırla beklıyorum! rabbim indirecegin hayra oyle muhtacım kiiiiiii((
Geliyoruz bacım.... dua dua et
Selamm kislarrr ben geldimmm naptiniz bakeemmm
Selamm kislarrr ben geldimmm naptiniz bakeemmm
napak bacım aynı taaaas aynı hamammm hahaUOTE]
Allahımm bizlere de nasip ettt anne olmak
valla sarmayı bende dusundumde kuzum saracak vaktım yok yarın hastaneye gıdıcem tum gunumu alıyo hastane ertesı gunde ben ablamın gıdıcem ablamla mantı yapıcazbı cuma gunu kalıyo temızlık ve hazırlıgıda o gun yapıcamyanı sarma yetısmez . patates salatasını bende dusundumde bugday salatası daha degısık olur dıye vazgectım onsan. ılk defa gelecekler alengerlı bısıler yapıım
napak bacım aynı taaaas aynı hamammm hahaUOTE]
Allahımm bizlere de nasip ettt anne olmak
Amiiinn datlimmm amiinn cumlemize inşallah burasii uğurluugl gelirr
Kibris tatlisi cok guzelll cok lezzetli oluyo..internetten bul istersen...
Hayırlı Akşamlar kızzlar
Kibris tatlisi cok guzelll cok lezzetli oluyo..internetten bul istersen...
Off offff gece gece dur ya
Hosgeldin balım
Hoşbulduk canım . ne yapıyorsunuz nasılsınz
Hayırlı Akşamlar kızzlar
Yolladım misafirleri burda takılıyorum sen ne yapıyorsun
Iyi aksamlar canim hoşgeldin :) naptin yaptinmi corbayi misafirlerine))
Iyi aksamlar canim hoşgeldin :) naptin yaptinmi corbayi misafirlerine)) ya yapamadim yarin aksama kaldi esime söyledim esimde merak etti :)
Aynen bende yolladım misafirleri mutfagimi topladim esimde yorgun yatti bende yaniniza geldim
Kociş pc de ben s3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?