infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tevekkuldeyım.... sabırla beklıyorum! rabbim indirecegin hayra oyle muhtacım kiiiiiii ((

Canimmm misafirin gelecekmis ya..biz kimde toplansak hemsire dr.falan..patates salatasi ve sarma dolma muhakkak oluyo.pogaca ve islak kekte oluyo...veyada galeta unlu kibris tatlisi oluyo nefiss.

bi de bu arada dozum tüp bebek için normalmiş canım. 450 doz kullanan varmış. genelde tüp bebekte 225 dozla başlıyolarmış

Canimmm misafirin gelecekmis ya..biz kimde toplansak hemsire dr.falan..patates salatasi ve sarma dolma muhakkak oluyo.pogaca ve islak kekte oluyo...veyada galeta unlu kibris tatlisi oluyo nefiss.

valla sarmayı bende dusundumde kuzum saracak vaktım yok yarın hastaneye gıdıcem tum gunumu alıyo hastane ertesı gunde ben ablamın gıdıcem ablamla mantı yapıcazbı cuma gunu kalıyo temızlık ve hazırlıgıda o gun yapıcam yanı sarma yetısmez . patates salatasını bende dusundumde bugday salatası daha degısık olur dıye vazgectım onsan. ılk defa gelecekler alengerlı bısıler yapıım

Kibris tatlisi cok guzelll cok lezzetli oluyo..internetten bul istersen...

Kibris tatlisi cok guzelll cok lezzetli oluyo..internetten bul istersen...

bı bakıım kuzum sagol. bu arada sana bısı sorcam yakalamısken canım ben ayın 4 de catlatma ıgnesı oldum klomen kullanmıstım 19 mm lık bı yumos olustu solda neyse uzatmayım doktor ıgneyı yaptıgı gun haftaya kontrole gel dedı bende sormadım neyı kontrol edeceksınız dıye acaba nıye cagırıyo senın var mı bı fıkrın malum bızden ıyı bılıon b ıslerın ıcındesın .

Iyi aksamlar canim hoşgeldin :) naptin yaptinmi corbayi misafirlerine ))

Corbayı Birsen kayınvalıdesine yapmıştı canım
Ama bende yaptım . yemek, cay&kahwe yeni gittiler oturuyorum sen ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…