infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canimmm biraz arastirdim simdi yumurtalarin catlayip catlamadigina bakacak galiba..bazen yumurta catlamayip kiste dönüşüyor muş çünkü. .hayirlisiolsun inşallah. .iyi haberlerini bekliyorum. .ALLAHIM EVLATSIZ BIRAKMA BIZLERI..AMINN

Corbayı Birsen kayınvalıdesine yapmıştı canım
Ama bende yaptım . yemek, cay&kahwe yeni gittiler oturuyorum sen ne yapıyorsun

Hmm walla bnde eşimi işe gönderdim annemgile geldim dadlim sıkıldım evde tek basima bugun burda kalcam sabah gececem evime ha bu arada bn telden giriyorum msjlar karışık görünüyo siz anlayin işte :)))

Amiinnnnnnnnnnnn

sagol canım allahrazı olsun ınsallah rabbım dualarımızı kabul etsın en yakın zmaanda

Hayırlı geceler hanımlar :)

Ben de klomen ve pregnyl ikilisiyle bu ay hamile kalmanın hayalini kuruyorum. N'olur dualarınızda bana da yer verin

Hayırlı geceler hanımlar :)

Ben de klomen ve pregnyl ikilisiyle bu ay hamile kalmanın hayalini kuruyorum. N'olur dualarınızda bana da yer verin

vermezmıyız bacımmm hasgeldın aramıza. keske gelmeseydın bu sebeple ama taktır ne ıcın kullanıyorsun klomenı teshısıne ne dedı doktorun *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…