ılgılen tabıı canım once kocaya eşim le ilgilendim ee napıyorsunız baakalımmm
ya şu eşimin kanepede uyması beni delirtiyorkalk diyorum yok gözünmü dinlendiryorum diyooo
ya şu eşimin kanepede uyması beni delirtiyorkalk diyorum yok gözünmü dinlendiryorum diyooo
herkesin bi derdi var yaaHatta sende yorum yapmışsın onu okudum da
ayy cok tuhaf,miss gibi yatagım dururken koltuk basında neden uyur anlamam
şok olmuştum cnm sırf yorumlar yağsın diye yazılar ya edepsizlerrr
vermezmıyız bacımmm hasgeldın aramıza. keske gelmeseydın bu sebeple ama taktırne ıcın kullanıyorsun klomenı teshısıne ne dedı doktorun *
on oldu git yat dedğim ama
yok ya ablası kaçmış falan o diğerini görmedimm
Hoşgeldin canım dualarimiz seninle
PKO var bende, yumurta tam büyümüyor o yüzden sağlıklı bir yumurta üretebilmek için kullanıyorum klomeni. Beklenen ebatta yumurtlayınca da çatlatma iğnesi müdahelesi geliyor ardından... Doktorum 2 ay daha Klomenle denememiz gerektiğini söyledi, olmazsa rahim filmi ve ya aşılama denemesi ya da tüp bebek tedavisi başlanacak
hahaaha yazık gıı elleme yatsın orası tatlı gelıyo demekkı benımkıde yapar oyle arada
Teşekkürler Sema :)
yok ya ablası kaçmış falan o diğerini görmedimm
AY BU HEP YAPIYO BİDE GİDER ZORLA ÜSTÜ İLE YATARRRR
BACIM HEP ANASI ALIŞTRMIŞ BUNU YAA
PKO var bende, yumurta tam büyümüyor o yüzden sağlıklı bir yumurta üretebilmek için kullanıyorum klomeni. Beklenen ebatta yumurtlayınca da çatlatma iğnesi müdahelesi geliyor ardından... Doktorum 2 ay daha Klomenle denememiz gerektiğini söyledi, olmazsa rahim filmi ve ya aşılama denemesi ya da tüp bebek tedavisi başlanacak
pko var bende, yumurta tam büyümüyor o yüzden sağlıklı bir yumurta üretebilmek için kullanıyorum klomeni. Beklenen ebatta yumurtlayınca da çatlatma iğnesi müdahelesi geliyor ardından... Doktorum 2 ay daha klomenle denememiz gerektiğini söyledi, olmazsa rahim filmi ve ya aşılama denemesi ya da tüp bebek tedavisi başlanacak
çoooook şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?