infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

gecmıs olsn canım. bende pco yokmus ama yumurta yeterlı buyukluge ulasmıyormus benım ılk ayım klomnde bana da 2 ay dnıcez sonra rahım fılmı dedı. ınsallah gerek kalmaz ılerı tedavılere canım

Amiiin Funda'cım inşallah bu ay güzel haberle ağzımız kulaklarımıza yapışır hepimizin :)

kızlarr benim kardeşim bitki dersi alıyorrr ankara üniversitesinde her duyduğunuzu yapmayıııııınnnn

Pko çok yaygınmış artık zaten hanımlar ben olmayanı görmedim desem yeridir :) gebeliğe engel değil bunu biliyorum. Kuzenim de pko var ve kendisinin doğal bir şekilde 3 bebeği oldu. Darısı başımıza :) yani ilkini bulalım da hayırlısıyla...

başlangıç olabilr :26::26:inşallah doktr bilememiştr:44::44:

benim hic ade düzensizliğim yoktu cnm ..
kasım ayında adet olmadım aralıkta doktora gittim işte ..
yumos takibi vs .. pko baslangıcı dedi .. ama stress ahh
suanda bak kendiliğinden gününde geldi anladınmı cnm ..
pekte inanmıorum suan,önce cok üzüldüm hastayım sandım
eşime boynuz ye diorum yemio uyuz .. adetim bitsin gene baslıcam boynuz kürüne

heheee ınsallah. senın bat ne zaman ıgnenı ne zaman oldun canım? bıde doktor ıgne yaptıktan sonra kontrole cagrdımı senı canım?

hmm "bat" kavramını çözemedim o ne acaba :utandım:
Doktor iğneden sonra çağırmadı, sadece ilişki günlerini ve saatlerini birlikte düzenledik.
İğneden önce çağırdı, yumurtanın büyüklüğüne, şeklinin iyi olup olmadığına filan bakmıştı geçen ay

İğneden sonra da mı çağırabiliyorlar?

başlangıç olabilr :26::26:inşallah doktr bilememiştr:44::44:

bende öyle düşünüorum cnm .. pko herkeste var dogruu .. engel degildir demisti doktorum ..
eşimin değerlerine normal dedi ama saraçoglu dio ki eskiden 80 milyondu simdi 20 milyona normal diolar dedi :44:
ben suna inanıorum cagımızın sorunu,yediklerimiz,hormon,radyasyonlar hersey infertilite sebebiiiiiiiiiii

Hmm tamam datlim ya bişi sorcam size bn daha önce doktora gttgimde ultrson ve hormon testi yapti skinti yok dedi ya szde bida gdyimmi bu ay gtsem ne uygular neye bakar yani

hsg(rahim tüp filmi) bakar ,hormon bakar, eşine(sperm) de bakarr

canım düzenli adet gören kilo almayan pko hastası da var
bana doktr tam bu hastalığa sahipsin dedi
kilo aldım yüzümde tüylenme varrr
erkek tipi sivilce
adet olamıyorum sadece ilaçla
eeen kötüüüsssüü anne olamıyoruuummm
bu kadar kötü bi hastalık
ilerde şeker hatalığıda olabiliyormuşş ,
offffff offff

aynen şimdi herkesde varrr malesefffff:26::26::26::26::26:

bat beklenen adet tarıhı
sat son adet tarıhı
bende brda ogrendım bunları :) ilşki gun ve saatlerını nasıl bırlıkte duzenledınız bende onu anlamdım bızım dememız bakmıyor kı o ılıskı gunleri
yumurtan kac mm olmus canım dedı mı doktorun bıde kac tane olusmus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…