infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallahh anne olacağızz şiştt ümitsizlik yookkkkk
dostummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bat beklenen adet
sat son adet tarıhı.
bende burda ogrendım canım :) bende ılıskı gunlerını nasıl beraber ayarladınız onu anlamdım . bızım dememıze bakmıyokı ılskı gunlerı
yumurtanın kac mm oldugunu soledı mı sana canım bıde kac tane yumos olusmus ?
valla doktorum benı ıgneden sonra cagırd. bi hafta sonra gel bı kontrol edelım dedı. ama burda bır cok kısyı cagırmamıs yarın gıdıcem bakalım ne dıcek ?

benim de tüm pko arızalarım var yüzyıllardır... Kendimi bildim bileli. Aynen senin gibi anatomi, kendiliğinden hiiiç adet olmadım
insülin direnci çıktı ki bu da şekerin azıcık öncesi gibi bir şey... İlk bebek isteyip de kendiliğinden olmadığında doktora bile gitmek çok ağır geliyodu. Çok aksi davranıyodum ama geçti o keskin hallerim. Bir tevekkel mod geldi bana :)

cocuklugumdan beri adet görmüyorum yılda 1 kez bile görmeye razıyım kendiliğimden:26ko bide hasimato troidi var bendede.13 yıl diane içtim.kilom yok ama adet olamıyorm tüy sorunum cok fazla her yerimden cıkıyorlar iycede arttı.

Son düzenleme:
cocuklugumdan beri adet görmüyorum yılda 1 kez bile görmeye razıyım kendiliğimden:26:

ben de evlendim kürtaj dan sonra olmadıım sonrada doktorlar pco dedi bekarken hep olrdumm anlamıyoruumm şimdi çok nadir ilaçsız oluyoruuumm
canım senin sörun ne

Hmm anladim datlim cok saolasin peki bsi daha sorcam günü varmi adetten once yada sonra farkedermi

doktorun söyler sana bana adetten 3 gün sonra falan yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam
cnm senin eşinin sperm değerlerine hiç bakıldımı?o çok önemliiiiiiiiiiiiiiiiii

Allah büyük canım inşallah derdi veren Rabbim dermanınıda verecek

doktorun söyler sana bana adetten 3 gün sonra falan yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam
cnm senin eşinin sperm değerlerine hiç bakıldımı?o çok önemliiiiiiiiiiiiiiiiii

Bakilmadi canim bu ayda oazsa eşim içinde gtcez ama burda yok o bölüm ankaraya gtmek gerekiyo ordada nereye gtcez hngi hastane guvenilit bilmiyorm arastrmk gerek

ben de evlendim kürtaj dan sonra olmadıım sonrada doktorlar pco dedi bekarken hep olrdumm anlamıyoruumm şimdi çok nadir ilaçsız oluyoruuumm
canım senin sörun ne

canım bende hasimato troidi var bide pko.kilom yok ama ben ilaçsız hiç adet olamdım bu yasıma kadar . yani cocukluktan beri ilaçla oluyorum 13 yıl diane içtim simdi adet söktürücü ile olyom.sanırım yumurta rezervimde az doktor ünversite hastanesine git dedi.oraya gitcem insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…