infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kizlar test yaptim negatif biliyodum zaten olmadigini :-(

yok canım yapmıyorum artık saldım ya allah bilir elimizden geleni yapıp allaha bırakacaız böyle yıpranızyoruz eşlerimiz ve biz o yüzden dua dua dua

anladım canım inşallah faydası olur iğnelerin.. eşinde sorun yoksa kadındaki sorunları halletmek biraz daha kolay.. çatlatma iğnesi ve aşılamada olabilirsin sonraki aşamlaarda
bir arkadaşımm aşılamayla bebeği oldu gayet sağlıklı maşallah.
sevgiler

yokkkkkkkkkama öbür ay başalayacam sen ne durumdasın

bende adetlıyıymm cnm doktor 12 gun cagırdı nıyeysee :26: sizin sorun neydı cnm benım sorun bende tek tüpüm kapalı kullandığım klomenden kaynaklıda rahım ıncelıgı oluşmuşş

kızlar eşim rüyasında beni doğum yaptıgmı görmüş 1 kızımız olmuş saçı uzunmuş ve aynı bana benziyomuşş sizce nasıl bir rüya buuu

kızlarrr benn kaynanama iniyorum hamsi aldık pazardan tavada yapıcazzz

:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: hamsiyidee koydummm taaa taaa tavayaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar bazılarınıza ilkel gelebilir ama hiçbir sorun yokken hamile kalamayan arkadaşlar için bu tavsiyem ;
bir arkdaşımın çocuğu olmuyordu yada hamile kalıp düşüyordu,göbeği düşükkmüş bir hoca kadına kaldırttı göbeğini ve bir ip gibi bişeyle göbek altından bağlattı ve bunu bebek doğana kadar çıkarmadı. göbek düşükse rahim aşağıdaysada çocuk olmazmış çünkü zamanında çocuklukta bazı kazalar geçiriyoruz ve farkında olmuyoruz yada doğuştan düşük oluyor ama ben inanıyorum bilime güvenim sonsuz ama bu biraz bilim dışı.. sadece tavsiyee
sevgiler iyi akşamlar

ben pko yum canm ray var bıde kan pıhtılaşması varrr

kızlar eşim rüyasında beni doğum yaptıgmı görmüş 1 kızımız olmuş saçı uzunmuş ve aynı bana benziyomuşş sizce nasıl bir rüya buuu

cnmm rüyada kız çocuk ıcın sıkıntı derler ama hayırlara gıtsın ıyı dusun ıyı olsun cnm..hallolunmuycak sorunlar degıl cnm tez zamanda ıyı haberlerını alırız inşallaaahh

Kızlar herkes gebe yaaaaa...bu ara okadar cok gebe kaydettim ki sağlık ocağında. ..gebe sayim 39 falandi.simdi 52 olduuu.saglikla kucagina alirlar inşallah.cok zoruma gidiyor coookkk.

topikteki muhabbetlerden rahatsız olanlara yol veririrz bu kadar şikayet etcek pek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…