yokkkkkkkkkbendee ıyıyıymm cnm..tedavıdemıydın sen cnm
yok canım yapmıyorum artık saldım ya allah bilir elimizden geleni yapıp allaha bırakacaız böyle yıpranızyoruz eşlerimiz ve biz o yüzden dua dua duaben istanbuldayım :) bak hiç sen bayan olarak debelenme çünkü ben aynısını yaptım hata yaptım her ay gidiyordum doktora.. yumurtamda sorun var mı hormonlarıma baktırıyordum.. sonra eşim gitti sorun eşimde çıktı.. önce eşin bir test versin sonuca göre senin üzerinde yoğunlaşırsınız. kör kuyuya taş atmakla biryere varılmıyor .. hele bir ondan emin olun sonra problem yoksa kocanda sana bakarsınız sen evham yapma sakın
ben sadece arı sutunu duydum satıcılar yanında polenı de satmak ıcın olsa gerek verelım dıyorlar onun için dıyorum guvenılır bır yerden bulmak lazım. benım yumurtalar yeterlı buyumuyormusda klomen kulandım bu ay ıgenmı oldum beklıyom bakalım canım .
Kizlar test yaptim negatif biliyodum zaten olmadigini :-(
yokkkkkkkkkama öbür ay başalayacam sen ne durumdasın
ben pko yum canm ray var bıde kan pıhtılaşması varrrbende adetlıyıymm cnm doktor 12 gun cagırdı nıyeysee :26: sizin sorun neydı cnm benım sorun bende tek tüpüm kapalı kullandığım klomenden kaynaklıda rahım ıncelıgı oluşmuşş
ben pko yum canm ray var bıde kan pıhtılaşması varrr
kızlar eşim rüyasında beni doğum yaptıgmı görmüş 1 kızımız olmuş saçı uzunmuş ve aynı bana benziyomuşş sizce nasıl bir rüya buuu
kızlarrr benn kaynanama iniyorum hamsi aldık pazardan tavada yapıcazzz
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: hamsiyidee koydummm taaa taaa tavayaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah bizde de kızgın haber derler tez vakıtde guzel bır haber alacaz herhaldeecnmm rüyada kız çocuk ıcın sıkıntı derler ama hayırlara gıtsın ıyı dusun ıyı olsun cnm..hallolunmuycak sorunlar degıl cnm tez zamanda ıyı haberlerını alırız inşallaaahh
benım sorunun yumurtalama olmaması ozaman bu sonuca gore adetın 3 gunu hormon testlerim normal cıkmıstı bu progesteron dusuklugune sasırdım hayırlısı olsun ne dıyelım
gripten kurtulmanın yolunu veriyimmi canımEki Görüntüle 1019308 Eki Görüntüle 1019308 telefonu eline alıyorsun kayınvalideni arıyorsun ona müjdeliyorsun ve grip yok oluyo yani ona geçiyoEki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019305 Eki Görüntüle 1019305 Eki Görüntüle 1019305 Eki Görüntüle 1019305 Eki Görüntüle 1019305 Eki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019304 Eki Görüntüle 1019304
hoş geldin canım inşallah doktorun dedği gibi olur bende 26 yşndayım bendede pco varrr amam kilo da var malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?