- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Biliyorum canim bende oyle biliyorum ama sole dusundum hamis kalanlar 7 .gun baslamis bu 2. Gun basla dedi.sanirim bundan dolayi.bide arayan kiz icin dedi yani belki onun durumu icin oyle demistir.ben bizzat dinledim cunku canim.esesde dinlemisti oda bilgi verir sana kuzumyanlis anlamada tatlim hep 15 diyodu bi topikte arastrdm hamile kalan kisi 15gun yaptim desi adet bitince
Biliyorum canim bende oyle biliyorum ama sole dusundum hamis kalanlar 7 .gun baslamis bu 2. Gun basla dedi.sanirim bundan dolayi.bide arayan kiz icin dedi yani belki onun durumu icin oyle demistir.ben bizzat dinledim cunku canim.esesde dinlemisti oda bilgi verir sana kuzum
Biliyorum canim bende oyle biliyorum ama sole dusundum hamis kalanlar 7 .gun baslamis bu 2. Gun basla dedi.sanirim bundan dolayi.bide arayan kiz icin dedi yani belki onun durumu icin oyle demistir.ben bizzat dinledim cunku canim.esesde dinlemisti oda bilgi verir sana kuzum
kimse yok muuuuuuuuuuu?????
bu gün adetimin 2. günü aslan pencesi içiyorum çok faydası varmış inş işe yarada herkeze tavsiye ederim
inş. cnm olur olmaz mı tatlimmmmm
cnmmm ordamisin
kizim durumu icim demistir ozaman.yaaa jyiki varsin kimsecikler kalmamis herkes erkenden uyuyo tum topigjn ovulasyon günümu acaba
kuzum bende calısyom ondan cıktım.aradınmı canım öbür persembe bidaha ara canım.biz yinede 15 gün yapaılm sogan suyunuadetin 2. günü basla dedi ben 7.gün basladım bişi olmaz heralde
kuzum bende calısyom ondan cıktım.aradınmı canım öbür persembe bidaha ara canım.biz yinede 15 gün yapaılm sogan suyunuadetin 2. günü basla dedi ben 7.gün basladım bişi olmaz heralde
Cnm kusura bakma çocugu uyutmam lazımdı o yuzden cevap yazamadım ... Ee nasılsın goruşmeyeli anlat bklm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?