infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yanlis anlamada tatlim hep 15 diyodu bi topikte arastrdm hamile kalan kisi 15gun yaptim desi adet bitince
Biliyorum canim bende oyle biliyorum ama sole dusundum hamis kalanlar 7 .gun baslamis bu 2. Gun basla dedi.sanirim bundan dolayi.bide arayan kiz icin dedi yani belki onun durumu icin oyle demistir.ben bizzat dinledim cunku canim.esesde dinlemisti oda bilgi verir sana kuzum

ya ben programi aradjm dustu tam 45dk.beklettiler program bitti baglamadilar kapadim sonra

kizim durumu icim demistir ozaman.yaaa jyiki varsin kimsecikler kalmamis herkes erkenden uyuyo tum topigjn ovulasyon günümu acaba

bu gün adetimin 2. günü aslan pencesi içiyorum çok faydası varmış inş işe yarada herkeze tavsiye ederim

kızlar günaydın. Benim de bat 5 nisan beni de listeye ekleyin. Gerçi her ay hüsran ama olsun

Gunaydin esescim benim yeni bat 13nisan bebeim ekle benide

günaydınn tatlılaarrr nasılsınızz

Günaydınnn kızlarrr, güzel haberlerin geldiği bir gün olsun inş. bugün...

kizim durumu icim demistir ozaman.yaaa jyiki varsin kimsecikler kalmamis herkes erkenden uyuyo tum topigjn ovulasyon günümu acaba

kuzum bende calısyom ondan cıktım.aradınmı canım öbür persembe bidaha ara canım.biz yinede 15 gün yapaılm sogan suyunuadetin 2. günü basla dedi ben 7.gün basladım bişi olmaz heralde

kuzum bende calısyom ondan cıktım.aradınmı canım öbür persembe bidaha ara canım.biz yinede 15 gün yapaılm sogan suyunuadetin 2. günü basla dedi ben 7.gün basladım bişi olmaz heralde

pwrsembe bidaha Arıcam ins.unutmam. .benimde adetim bitmek uzere bitsjn basliyacam.ustundeki ince kabugu tek soyacaz dimi geri kalan kabuk kalacak soganjn ustunde..

Cnm kusura bakma çocugu uyutmam lazımdı o yuzden cevap yazamadım ... Ee nasılsın goruşmeyeli anlat bklm

onemli degil benimde uykum gelince uyudum.napim oyle gun geciriyorum cnmm test istemeyi dusundum dun gittj gidiyora msh attim pzt yada sali elinizde olur dedi test icim ama korkuyorum ya ovulasyonum ondan once baslarsa diye istesemmi ki bilmiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…