- 7 Mart 2014
- 459
- 72
- 43
- 35
iyi haftalarrr
gripten dolayı izinliyim.sabah doktora gittim.çok yavaş büyüyor yumoşlar dozu arttırdı doktorum.112,5 2 gün vurulacağım.sonradan büyüyenler olmuş.tam ultrason anında elektrik kesildicetroide verdi yarın vurulacağım onuda.peşine de ovitrelle.bu ay iğneye verdiğim para 1.000 tl oldu.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
hoşgelldinnn datlımmmmmmmm nasılsınn .)
cnm anlıyom seni rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin ben 2,5 senedir doktora verdiğim parayı eve koysamdım tüp bebek yaptırırdım. hem maddi anlamda hemde manevi anlamda insan çok sarsılıyor. napacaz bilemez oldum stres başlı başına bir problem ama işte yapamıyom kendi adıma söleyim stressiz bi günüm geçmiyor iş olmazsa iyice kafayı yerim heralde
hosbuldum cnm varsın ya listede zaten 2.kişisin hemdeee
inşallah cnm inşallah takdir ilahi bundada vardır bir hayır.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ne deyim kadın olmak zormuş. sen neler yapıon cnm bitkisel bişeler yapıyor muusun.
Merhaba aminnn aminnnnnnnmerhaba kızlar yeni haftamız inşallah hayırlı sevinçli haberler almamıza vesile olur mutlu haftalarımız olsun inşallah
kuzum adet olunca 3 gün başladım ilaca 5 gün kullandım dün bitti yarın kontrole gideceğim 9. günü oluyor yani :81:
merhaba kızlar yeni haftamız inşallah hayırlı sevinçli haberler almamıza vesile olur mutlu haftalarımız olsun inşallah
Bir ara soğan kürüne başladım 1 hafta sonra falan regl olunca bıraktım sonrada üşendim yapmadım ama heran başlayabişlirim, eşime de çakşır kökü suyu veriyordum onu da bıraktık gibi öyle işte
Merhaba aminnn aminnnnnnn
Hmm hadi bakalım hayırlı haberler al inş.
inşallahh Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz kızlarrrrrrrrrr
evet canım sürekli adet olcakmışım gibi hissediyorumherhalde olcam
Merhaba hosgeldin inşallah hayirli olur sevincli olurrabbim nasip eder hepimize guzel hayirli haftalarimiz olur insallah cumlemize
inşallah tatlımm sağoll
Allahım herkesin yardımcısı olur inşallah...
bende aşırı derece 3 gündür süren bel ağrısı tamda kuyruk sokumu denilen yerde ama adette olmadım.. böyle belirtiler duyan var mıydı aranızda...
aynı canım herkesin süreci aynı.bende 1 senedir gidiyorum doktora.hsg,aşılama,muyeneler,iğneler derken dediğin gibi tüp bebek parasını verdik zaten.napalım son çare olarak tüp bebek düşünüyoruz yaza kadar böyle devam
sema iyi düşün iyi olsun lütfenn,kırmızılar gelmeden ümitsizlik yokkkkkk
kızlar nasılsınız güzel bir hafta olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Iyiyim cnm sen nasilsin insallah cumlemize cok cok iyi guzel huzurlu saglikli bir hafta olur insallahhhhh
inşallaahh canımmm
Dün hatibi, 6.hamişimiz geldi ya devamı gelirrrrrrrrrrrrrr insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende iyiyim hamdolsun uyusuk uyandım bugün nedenseee
sersem gibiyim yatatlım adet oldunmu sen listede yoksun? :44:
ne kisti canımm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?