Topiğin gurur kaynakları bunlar
Heyyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun hepsini nede guzel yakışıyor hamile kelimesiinşallah bizleree nasip ederrrrr
Heyyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun hepsini nede guzel yakışıyor hamile kelimesiinşallah bizleree nasip ederrrrr
Allahhh hepsine ve başka tüm hamilelere sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin evlatlarını, bize de hayırlısını versin.
Allahhh hepsine ve başka tüm hamilelere sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin evlatlarını, bize de hayırlısını versin.
Kizlar gorusurug ben cikar bici bici yapicam allaha emanet olun.
güle güle sıhhatler olsun canımmm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bilmiym ama her ay eriyip twkrar geri gelio artik skldm sat 25 ocak ben hala adet olmadim. 25 ocKtaki adeti de hap la olmustum zaten
Merhaba hosgeldin inşallah hayirli olur sevincli olurrabbim nasip eder hepimize guzel hayirli haftalarimiz olur insallah cumlemize
esesim nasılsın güzel kıscemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?