infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Listede olmayıp eklenmek isteyenler yazabilirlerrrrrrrrrr

Heyyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun hepsini nede guzel yakışıyor hamile kelimesi inşallah bizleree nasip ederrrrr

sağlıcakla bebeklerine kavussunlar insallahhh , insallah bizlerede nasip olsunnnnnnnnnnnnnnnnn

Heyyyy maşallah rabbim nazarlardan korusun hepsini nede guzel yakışıyor hamile kelimesi inşallah bizleree nasip ederrrrr

Allahhh hepsine ve başka tüm hamilelere sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin evlatlarını, bize de hayırlısını versin.

kızlar naptınız bizlere yazın lütfennn ??

sedicoo ******* ******* 14 Mart beklemede
semaas06 ****** ******** 15 mart beklemede
sevva7 ******* ******* 15 mart beklemede
0611GNc ******* ******* 16 mart beklemede
ebru_ko ******* ******* 16mart beklemede
sewda22 ******** ****** 17 mart beklemede

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bilmiym ama her ay eriyip twkrar geri gelio artik skldm sat 25 ocak ben hala adet olmadim. 25 ocKtaki adeti de hap la olmustum zaten

canım adet düzensizliğidemi var :26: ahh bu adet duzensizliği yokmu bitirdi bizleri inşallah gelmez de hamişsindir kızcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…