infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Rabbim Kalbine göre versin , cümlesi ne güzel bir cümledir...
Muhatabı iyi niyetliyse DUA ,
kötü niyetliyse BEDDUA yerine geçer...

Allah hepinizin kalbine göre versin inşallah

mrh kızlarrrr günaydııın misafirim var giremiyorummmm eda hamile mi merak ettim geçmişe bakamadımmmm
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruuummmm

bayanlar ayın 13unde aşılama yaptırdım ama sureklı belımve sağ tarafım ağrıyo bi bulaşık yıkadıgımda bile yoruluyorum neden oluyor acaba normal mi yardımcı olur musunuz?

Allah'ım, şu an bu duayı okuyup da amin diyen kullarını, yarın mahşerde cehennem ateşiyle yakma ve Efendimizin şefaati ile şefaatlenmesini nasib eyle ve en yüksek mertebelere çıkmasını nasib eyle. Her ne duası varsa hayırlısı ile kabul eyle.

Eğer ki hasta ise şifa ver, dertli ise derman ol , evliliğe hazırlanıyorsa , ona öyle bir eş ver ki bu eş onun ALLAH yolunda hizmetinde yardımcı olsun.Her iki dünyada eşi olsun, arkasından hayır kapısı olacak hayırlı evlat bahşet.

Hasretlik çekiyorsa eğer, tez vakitde hayırlısı ile kavuştur sevdiğine.Maddi sıkıntısını gider ve vereceğin rızkı senin yolunda harcamayı nasib eyle. Ölümü düğün günü olsun, şehit mertebesine çıkar Ya Rabbim...
Rahman ve Rahim olan SEN' sin ALLAH'ım içimizi bizden daha iyi biliyorsun.Herşeyin hayırlısını nasib eyle.

Amin.

aynen cnm yazın bende tüp bebek istiyom ama kısmet bakalım . oluruna bırakmak belki daha doğrudur. benim arkadaşım vardı doktorlar çocuğunun olmasının mümkün olmadığını söledi hatta ve hatta tüpleri tamamıyle kapalıydı ona rağmen 2 ay geçmeden kız hamile kaldı. herşey Allahtan biz istemesini bilelim cnm allah tan isteyelim . Rabbim ne demiş kulum istesin ben vereyim demiş. o zman ya istemesini bilmiyoz yada rabbim sabrımızı ölçüyo. rabbim bu yolda sabrımızı artırsın inşallah

aminnn canımmm rabbimin imtihanındayız rabbime sürekli el açarak duacı olmalıyız rabbim ol dedikten sonra olmayan hiçbirsey yoktur rabbim verir ama zamanını o en iyi bilendir

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…