- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
iyyim cok sükür sen nasılsın cnm
iyiyimmm kıscem aynı beklemedeyim hamiş olursam cok daha mutlu olucammm
iyiyimmm kıscem aynı beklemedeyim hamiş olursam cok daha
Rabbim Kalbine göre versin , cümlesi ne güzel bir cümledir...
Muhatabı iyi niyetliyse DUA ,
kötü niyetliyse BEDDUA yerine geçer...
Allah hepinizin kalbine göre versin inşallah
Allahım hepimizin göbişini bebişle doldursun emiiiii
insallahhhh bebegim 7.hamisimizi bekliyoruzzzzzzzz:13::13:
iyiyimmm kıscem aynı beklemedeyim hamiş olursam cok daha
Allahım hepimizin göbişini bebişle doldursun emiiiii
inşallah aminnn canm
Hayırlısı olsun canım benim
İlk aşılama mı olacaktı
aynı canım herkesin süreci aynı.bende 1 senedir gidiyorum doktora.hsg,aşılama,muyeneler,iğneler derken dediğin gibi tüp bebek parasını verdik zaten.napalım son çare olarak tüp bebek düşünüyoruz yaza kadar böyle devam
yok canım ikinci birinci tuttu düştüü
aynen cnm yazın bende tüp bebek istiyom ama kısmet bakalım . oluruna bırakmak belki daha doğrudur. benim arkadaşım vardı doktorlar çocuğunun olmasının mümkün olmadığını söledi hatta ve hatta tüpleri tamamıyle kapalıydı ona rağmen 2 ay geçmeden kız hamile kaldı. herşey Allahtan biz istemesini bilelim cnm allah tan isteyelim . Rabbim ne demiş kulum istesin ben vereyim demiş. o zman ya istemesini bilmiyoz yada rabbim sabrımızı ölçüyo. rabbim bu yolda sabrımızı artırsın inşallah
Allah'ım, şu an bu duayı okuyup da amin diyen kullarını, yarın mahşerde cehennem ateşiyle yakma ve Efendimizin şefaati ile şefaatlenmesini nasib eyle ve en yüksek mertebelere çıkmasını nasib eyle. Her ne duası varsa hayırlısı ile kabul eyle.
Eğer ki hasta ise şifa ver, dertli ise derman ol , evliliğe hazırlanıyorsa , ona öyle bir eş ver ki bu eş onun ALLAH yolunda hizmetinde yardımcı olsun.Her iki dünyada eşi olsun, arkasından hayır kapısı olacak hayırlı evlat bahşet.
Hasretlik çekiyorsa eğer, tez vakitde hayırlısı ile kavuştur sevdiğine.Maddi sıkıntısını gider ve vereceğin rızkı senin yolunda harcamayı nasib eyle. Ölümü düğün günü olsun, şehit mertebesine çıkar Ya Rabbim...
Rahman ve Rahim olan SEN' sin ALLAH'ım içimizi bizden daha iyi biliyorsun.Herşeyin hayırlısını nasib eyle.
Amin.
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
semacım sen nekadarlık evlısın kaç yasındasın :26:
10 aylık evliyim 22 yaşındayım canım ya sen
10 aylık evliyim 22 yaşındayım canım ya sen
bende 2.5 yıllık evlıyım 23 yasındayım cnmm
hem yaşın küçük hemde yeni evli sayılın . bence daha erken tatlım bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?