infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

sivatan

KOCASININ FISTIĞI:):)
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.197
1
66
İstanbul
arkadaşlar infertilite için çok çabalar veriyoruz doktorlara gidiyoruz ilaçlar içiyoruz kürler yapıyoruz
bende istedim ki yapılanları paylaşalım kim neyden fayda görmüş bakalım bizde uygulayalım muhakkak ki duymadığımız bilmediğimiz ama birçok kişinin de faydasını gördüğü çok yöntem vardır bunları paylaşalım konuşalım istedim
o zaman buyrun bakalım başlayalım

saivatan cım konu açmışsın çok güzel bikaçgündür sana ulaşamıyordum neoldu canım

sizlerin hasretine dayanamadım canımcım açtım topiğimi

ovulasyon testlerim gelcek bakalım bugün yarın bekliyorum hayatım gelince sizlerede haber vercem merak etmeyin ama buradan devam edelim tecrübelerimizi kullandıklarımızı

tamam canım ben şuan hayıt içiyorum günde 3 defa ,akşamlarıda adaçayı koca bir bardak bende hipotiroidi haşimato
var onun içinde dereotu kürüne başladım buay sonuçu görücez bakalım:))

bendede kist olmuştu bu ay o yüzden d.k hapı kullandım dün bitti adetimi bekliyorum bugün olmadım yarın olurum sanırım
bi olsam bitse de tükürükle yapılan ovulasyon mikroskoplarından sipariş verdim onunla takip edicem bakalım yumurtlama günümü heyecanla bekliyorum bide sizinle beraber bu ovulasyonları kullanırız sonuçlar ne olcak çok sabırsızlanıyorum

eşimede bal polen arısütü karışımı yediricem
geçen ay kendim için almıştım ama nedense elim gitmemişti hiç yemek için alıyodum elime şişeyi sonra geri bırakıyodum sonrada kist olduğunu öğrendim zaten öyle kaldı evde bende bu ay eşime yediricem onu inşallah işe yarıcak

Son düzenleme:
bendede kist vardı geçen ay bana cylo progynova verdiler , doğum kont hapı yasak erken yumurta

yumurta yetmezliği varda bide yaş tabi 36 olunca yasakmış tedaviye başlarım yumurta çıkmaz

daha sonra 3 tane kistim olur hiç anlamış değilim

arı sütü bal polen eveeet doğru söylüyorsun bende alayım hemen bence sende kullan bu ay

çünkü yumurta kalitesini arttırıyor ben bi arada ruşeym özü kullanmıştım oda çok iyi

diyorlar

evet canım ovulasyon testiniden bende istiyorum bu ay bideneyim belki yumurtam çıkarda

şu işi doktorsuz hallederiz ya :))

cok gusel bır konu acmıssın sıvatan
ınsallah gusel bılgıler edınıp,fayadasını goruruz hepımız
ayrıca en kıs azamnda bu topık sana hayırlı bır evlat haberını verdırmeyı nasp eder ınsallah

bızımde esımde sorun oldugundan dolayı bıraz daha zor ısımız
ama dıger aydan ıtıbaren ben bal corek otu tarcın vede kuru ıncır yumurta geslıtırmek ıcın
hemde esıme kecıboynuzu kuru ,arısutu bal polen kullandırıorum

canımmmm
hayırlı olsun bakalım
adettendir bende yazayım bari
bitkisel kür hiç denemedim ama şu meşhur romanyadan gelen ilacı içiyorum, ancak yumurtlamayı kaçırdım öylede bi sorunum oldu napalım kısmet

Sivatancım.. çok iyi yapmışsın. bu sayfa hepimize uğur getirsin inşallah. Müjdeli haberlerimizi paylaşacağımız bi topik olacak burası ben çok ümitliyim...rabbim emeklerimizi boş çevirmesi...

Ben çörek otu yağı içiyorum. ayrıca çörek otu yağını burnuma damlatıyorum..İki gün önce gittiğim aktar bana sende geniz akıntısı var o yüzden senin vucudun, idrar yolların, rahmin iltihablıdır. iltihap spermleri öldürür o yüzden hamile kalamıyosun dedi. hamile kalsan bile rahimde iltihaptan tutunamıyodur dedi. ve geniz akıntısı için çörek otu yağı verdi.. bi de üç günde bir papatya buharına yüzümü tutacağım. daha başlamadım. ben merak ediyorum burda hamile kalamayan arkadaşlardan geniz akıntısı olan kişiler var mı acaba.

arkadaşlar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
inşallah nilin de dediği gibi güzel müjdeli haberlerimizi paylaşacağız burda bende buna inanıyorum
*alyacım ne olacağı hiç belli olmaz kaçırdım zannedersin tutturursun bellimi olur sen devam et bakalım ilacına ben bu ilaçtan çok umutluyum içimde öyle bi his var canım arkadaşım ama ben daha başlatamadım bi adetimi olsamda başlasam valla sabırsızlanıyorum

*esracım inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel evlatlar nasip edecek

*nilim valla geniz akıntısını hiç duymadım ben ama muhakkak ki bi hayır vardır bunda da (ben kaderciyimdir accık ta)kullan bakalım deneyerek öğrenicez yararını da zararını da napalım kaderimiz bu bizim deneme yanılma metodu ama böyle tecrübeleniyoruz bilgi sahibi oluyoruz drum bana gülüyo artık adama ben anlatıyorum herşeyi o bana anlatacağına

kızlar ya yaptığımız kürlerin yanında lütfen meryem süresini de okuyalım ben adeti bekliyorum işte başlayacağım bi bitsin hiç ara vermeden 40 gün okumak gerekiyor dualarda ısrarcı olmak gerekiyormuş ben bi ara başlamıştım 7 gün okudum sonra bırakmıştım araya adet filan girdi kaldı öyle ama kısmetse adet bitiminde başlayıp 40 gün okuyacağım öyle niyet ettim inşallah azimli olurum başarırım
sizlerde başlayın hatta liste yaparız okuruz hep beraber ne dersiniz....
Rabbime sığınmak ondan beklemek istemek en önemlisi

bende iki kere başladım yarım kaldı biliyosun. başlamak istiyorum bende

bende iki kere başladım yarım kaldı biliyosun. başlamak istiyorum bende

alyammm
sen evdemisin
sabah birsum la konuştuk baya bi tel de ..evde olduğunu bilseydim msn e geçerdik ama sabah 08:00 di sen uyuyordun sanırsam
canım benim başlarız beraber okumaya öyle daha verimli azimli oluruz bence
bak birsum bile dedi o karışımı veren adam meryem süresini okusun namazını bırakmasın demiş alyam biz başlayalım şifası Rabbimden bekleyelim

Son düzenleme:

valla onu duymadim hiccc
mambenimde geniz akitim var...
ben corekotlu isirgan tohumlu balli polenli bi kur yaptim onu yiyoruzz esimle...
romanyadan ilac geldi o var sogan kuru yapiyorum..
doktorum dediki hersey cokk guzel gornuyo dondurulmuslar icin gidebilirsin dedi ama su kurleeri bitiricem bi...

arkadaşım bende hiç duymamıştım. sebepsiz infertilitenin sebibi belkide geniz akıntısıdır diye düşünüyorum... internette yaptığım araştırmalar sonucu aktarın çok haklı olabileceği kanaatine vardım. çünki geniz için vucudun bekçisi olduğu yazıyodu. dolayısıyla vucudu iltihaplardan temizlemek lazım. ama uzun süreç gerekiyo bunun için. senin kullandıklarının büyük kısmıda bu amaca yönelik olduğunu düşünüyorum. yani bağışıklık sistemine güçlendirecek şeyler kullanıyosun. soğan rahim iltihabı için çok iyiyimiş. ısırgan polen çörek oto da öyle.. ben aktara çörek otu yağını içseem olmaz mı dedim. yeterli gelmez dedi ve yağını burnuma damlatmamı söyledi. sana nacizane tavsiyem sen de burnunun iki tarafına günde 1 damla çörek otu yağını damlat. istikrarlı bi şekilde bu kürleri uyguladıktan sonra bence dondurulmuşlara bile gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalabilirsin. burda örneklerini çok okuduk.

nil ilginç ama bendede geniz akıntısı var hemde 3 4 yıldır bende bi deneyim burnuna damlattığında yakmıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…