arkadaşlar infertilite için çok çabalar veriyoruz doktorlara gidiyoruz ilaçlar içiyoruz kürler yapıyoruz
bende istedim ki yapılanları paylaşalım kim neyden fayda görmüş bakalım bizde uygulayalım muhakkak ki duymadığımız bilmediğimiz ama birçok kişinin de faydasını gördüğü çok yöntem vardır bunları paylaşalım konuşalım istedim
o zaman buyrun bakalım başlayalım
cok gusel bır konu acmıssın sıvatan
ınsallah gusel bılgıler edınıp,fayadasını goruruz hepımız
ayrıca en kıs azamnda bu topık sana hayırlı bır evlat haberını verdırmeyı nasp eder ınsallah
bızımde esımde sorun oldugundan dolayı bıraz daha zor ısımız
ama dıger aydan ıtıbaren ben bal corek otu tarcın vede kuru ıncır yumurta geslıtırmek ıcın
hemde esıme kecıboynuzu kuru ,arısutu bal polen kullandırıorum
canımmmm
hayırlı olsun bakalım
adettendir bende yazayım bari
bitkisel kür hiç denemedim ama şu meşhur romanyadan gelen ilacı içiyorum, ancak yumurtlamayı kaçırdım öylede bi sorunum oldu napalım kısmet
Sivatancım.. çok iyi yapmışsın. bu sayfa hepimize uğur getirsin inşallah. Müjdeli haberlerimizi paylaşacağımız bi topik olacak burası ben çok ümitliyim...rabbim emeklerimizi boş çevirmesi...
Ben çörek otu yağı içiyorum. ayrıca çörek otu yağını burnuma damlatıyorum..İki gün önce gittiğim aktar bana sende geniz akıntısı var o yüzden senin vucudun, idrar yolların, rahmin iltihablıdır. iltihap spermleri öldürür o yüzden hamile kalamıyosun dedi. hamile kalsan bile rahimde iltihaptan tutunamıyodur dedi. ve geniz akıntısı için çörek otu yağı verdi.. bi de üç günde bir papatya buharına yüzümü tutacağım. daha başlamadım. ben merak ediyorum burda hamile kalamayan arkadaşlardan geniz akıntısı olan kişiler var mı acaba.
kızlar ya yaptığımız kürlerin yanında lütfen meryem süresini de okuyalım ben adeti bekliyorum işte başlayacağım bi bitsin hiç ara vermeden 40 gün okumak gerekiyor dualarda ısrarcı olmak gerekiyormuş ben bi ara başlamıştım 7 gün okudum sonra bırakmıştım araya adet filan girdi kaldı öyle ama kısmetse adet bitiminde başlayıp 40 gün okuyacağım öyle niyet ettim inşallah azimli olurum başarırım
sizlerde başlayın hatta liste yaparız okuruz hep beraber ne dersiniz....
Rabbime sığınmak ondan beklemek istemek en önemlisi
bende iki kere başladım yarım kaldı biliyosun. başlamak istiyorum bende
Sivatancım.. çok iyi yapmışsın. bu sayfa hepimize uğur getirsin inşallah. Müjdeli haberlerimizi paylaşacağımız bi topik olacak burası ben çok ümitliyim...rabbim emeklerimizi boş çevirmesi...
Ben çörek otu yağı içiyorum. ayrıca çörek otu yağını burnuma damlatıyorum..İki gün önce gittiğim aktar bana sende geniz akıntısı var o yüzden senin vucudun, idrar yolların, rahmin iltihablıdır. iltihap spermleri öldürür o yüzden hamile kalamıyosun dedi. hamile kalsan bile rahimde iltihaptan tutunamıyodur dedi. ve geniz akıntısı için çörek otu yağı verdi.. bi de üç günde bir papatya buharına yüzümü tutacağım. daha başlamadım. ben merak ediyorum burda hamile kalamayan arkadaşlardan geniz akıntısı olan kişiler var mı acaba.
valla onu duymadim hiccc
mambenimde geniz akitim var...
ben corekotlu isirgan tohumlu balli polenli bi kur yaptim onu yiyoruzz esimle...
romanyadan ilac geldi o var sogan kuru yapiyorum..
doktorum dediki hersey cokk guzel gornuyo dondurulmuslar icin gidebilirsin dedi ama su kurleeri bitiricem bi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?