infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

ılk defa duydum
bndede kendımı bıldım bıle lı var
ayrıca ben bır baska yontemde duymustum o yontemlen bır tanıdık hamıle kaldı 7 tup bebegın ustune
arpaylan yapılan
adet bıtımı 14. gun falan yapılıormus
3 gun ust uste

1kilo arpayi bi gece onceden sicak suda bekletiyosun ertesi gun buna bolca su ilave edip arpalar iyice sisene kadar kaynatiyosun(su azalirsa su ilave edeceksin)bi demet maydonoz 2bardak zeytinyag ilave edip biraz daha kaynat,sonra bunun buharina oturuyosun,buhar azaldikca karistiracaksin
3gun boyunca yapiyosun(2.ve 3. gun ayni karisimi kaynatabilirsin sadece bolca su eklemek gerek

2. ve 3.gun iliski oluyo ama kesınlıkle usutmeyeceksın

Allahımmm..benim tatlı arkadaşım topic açmış amanda amann..

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..

ahh ahh hamişlik için harcadığımız çabalar roman olur roman..

bende bu aralar bir karışım içiriyorum eşime..canlı sperm sayımız az bizimde..içinde yok yok balkalım işe yarayacak mı??

inşallah yarar çünkü artık sabrım kalmedi yani...

nil ilginç ama bendede geniz akıntısı var hemde 3 4 yıldır bende bi deneyim burnuna damlattığında yakmıyormu

canım gerçekten ilginç. bu sorunu olan kişilerin sayısı artıkça daha da ilginçleşiyo.. bu sayfada senle 3 kişi olduk... amlanın ilk 5-6 günü genizi yakacağını söylemişti aktar bana. bu gün 3. günümdü. yakıyo ama çok dayanılmayacak derecede değil. ama bu acılar bizi hergeçen gün bebeğimize yaklaştırması düşüncesi acıyı hafifletiyo inan...bebeğimiz için herşeye katlanıyoruz. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak inşallah.

cnm çok ilginç bende de akut sinuzit var iltihap yapar şimdi düşünüyorumda eşimde de bende de iltihap oluyor ve dolu vitamine rağmen

yeni topik hayırlı olsun herkes burdaymış aris topigi kapanınca sizleri arıyordum umarım herkese ugurlu gelir hoşçakal

teşekkür ederim kıslarrr

birsumum ben umutluyum senden inşallah çabaların sonuç verecek nur topu gibi hemde

ben daha adet olmadım ama yaaa bat 26 ekimdi hala bekliyorum ama bişey yok akıntımdan başka :18::18::18::18::18:

Bugün çörekotu yağı alıp hemen başlıyorum bende bakalım neolucak ama kürleri aynı anda yapmayın diyorlar

dikkat etmek lazımmış buara başka kürede başlıcaz çünkü

bırsum degerlerınız nasılllllllll

cnm çok ilginç bende de akut sinuzit var iltihap yapar şimdi düşünüyorumda eşimde de bende de iltihap oluyor ve dolu vitamine rağmen

canım ben aktara tıbben geniz akıntısının tedavisi yok mu diye sordum. doktora git genzinde et var diyecek ve amaliyat yapmak isteyecektir. dene istersen dedi.

Bugün çörekotu yağı alıp hemen başlıyorum bende bakalım neolucak ama kürleri aynı anda yapmayın diyorlar

dikkat etmek lazımmış buara başka kürede başlıcaz çünkü

çörek otu yağı birer damla iki deliğe damlayacak . bunun diğer kürlere bi etkisi olmaz diye düşünüyorum. ben ayrıca sabahları yağdan bi çay kaşığı yarım bardak suya karıştırıp içiyorum. senin diğer kürlerinde çörek otu varsa dikkat et. çünki çörek otunun belli bi dozajdan sonrası zararlı diye biliyorum. şifa olsun...

canım test yaptın mı. yapmadıysan yap...belkide hamilesindir... inşallahhhhhh.....

kızlar yeni düşük yaptım moralim çok bozuk. çok zor hamile kalmıştım hemde çikolata kistim varken şu romanyadadaki ilacı duydum bir arkadaştan hemen hamile kalıp bu psikolojiyi atmak istiyorumda ne olur bilgi verin 2 ay beklemem lazım bu arada bişiyler yapmak istiyorum kullanan fayda bulan varmı almak istersem nasıl bulacağım ne olur yardım edn çok ihtiyacım var

evet fazlası zehirliyo diye biliyorum bende ben şuan hayıt ve adaçayı yapıyorum başka kürüm yok

Nil sen hangi kürleri yapıyosun ve yanında kullalandığın ilaçlar varmı yani demek istediğim hormon ilacı alıyomusun

ben hormon aldığım için doktorum yasakladı kürleri ama yinede yapıyorum ..

Nil sen hangi kürleri yapıyosun ve yanında kullalandığın ilaçlar varmı yani demek istediğim hormon ilacı alıyomusun

ben hormon aldığım için doktorum yasakladı kürleri ama yinede yapıyorum ..

canım ben 2 yıl bebek için tedavi gördüm. 4 tane aşılama yapıldı. yumurta var büyüyo , endometriyum kalınlaşıyo ama. hiç biri tutmadı. ümidi kestim. 2 yıldır hiç bi şey yapmıyordum. taaa ki 40 yaşında arkadaşım hamile kalınca ben tekrar ümitlendim. burada araştırma yaparken arisin açtığı sayfadan romanyadaki ilacı denemek istedim. ilk kez o sayfaya yazdım. şuan kendime bi bitkisel proğram yapacam. ama nelerden başlamalı ne kullanmalı ne kadar kullanmalı bilemiyorum . kafam çok karışık açıkcası. şimdilik sadece çörek otunu burnuma damlatıyorum ve içiyorum. soğan kürüne başlamıştım ama çok kötü tadı ve midemi ağrıttı. devam ettiremedim . ama bildiğim bi şey var vucudumu iltihaplardan kurtarıp ve bağışıklık sistemimi güçlendirmem lazım. bitkisel tedavi istikrarlı ve uzun bi süreç gerektiriyo ve ben o istikrarı çok sağlayamıyorum. rabbim hepimizin yardımcısı olsun . işimiz zor ama imkansız değil.

sende sorun ne ????

cok uzuldum
hakkında hayırlısı olsun
ınsallah en yakın zamnda tekrardan meelegın gelır canm

tamam canım ben şuan hayıt içiyorum günde 3 defa ,akşamlarıda adaçayı koca bir bardak bende hipotiroidi haşimato
var onun içinde dereotu kürüne başladım buay sonuçu görücez bakalım:))

Bende de hipotiroidi var, infertilite sebebim olur kendisi
Dereotunu duydum ama uygulayamadım.
Kürü nasıl hazırlanıyor, tarifini yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…