infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

geçmiş olsun. bebeğini kaybetmen üzücü. panik yapma .. relaks ol lütfen. çok şükür ki hamile kalabiliyosun. rabbim bi daha ki sefere bebeğini kucağına almayı nasip etsin. yine olacak üzme kendini....

Nil cim yumurtan var negüzel eninde sonunda hamile kalıcaksın ozaman klasik tüp bebek yöntemi yumurta kalitesini bozuyor döllenip bölünebilir
ama genetik yapısı bozuk olduğu için tutunamıyorlar artık klasik yöntemi doktorlar pek kullamıyor, erken yumurta yetmezliği olan ve senin gibi
hastalarda mini tüp bebek yöntemini uyguluyorlarbence bide mini tüp denemelisin hem maliyeti normale göre daha düşük.ro..... daki ilaç
için bende çok ümütliyim doktorlar orada bunu reçete ediyorlarmış bi başlayabilsek...Bende erken yumurta yetmezliği var 3 tüp denedim
ilkinde 2 yumurta ikincide 1 üçüncüde 0 neyazıkki yani sen şanslısın üzülme benim donörden başka şansım yok r..... ki ilacı içip mini denicem son kez
sonra donör

Bende de hipotiroidi var, infertilite sebebim olur kendisi
Dereotunu duydum ama uygulayamadım.
Kürü nasıl hazırlanıyor, tarifini yazar mısın?

Bendede hipotiroidi var malesef dereotu kürünü günde 3 kez yemeklerden 15 dakika önce bir tatlı kaşığına denk gelicek
şekilde çiğneyip bir bardak su ile yutuyorsun netten araştır daha iyi olur

merhaba cnm bendede kist var tüp bebek tedavisinden sonra ilaçlardan oldu ve bende dogum kntrol hapı kullanamıyorum yumurta çıkmıyor sonra baskı yapıyor yaşım 26 cylo prognova dedin dogum kntrol hapı gibi bişeymi nedir ?

doğum kont hapı değil yumurtalıkları baskılamıyor ama kist i eritiyor hormonları düzenliyo

doğum kont hapı değil yumurtalıkları baskılamıyor ama kist i eritiyor hormonları düzenliyo

anladım cnm çok sagol eger bu ayki kntrolümde kistler gitmemişse dogum kntrol hapı değilde bu senin kullandıgından alayım o zaman ya valla bıktım bu kistlerden artık.

cok uzuldum
hakkında hayırlısı olsun
ınsallah en yakın zamnda tekrardan meelegın gelır canm
sağol canımbenim inşallah bir atlatsam şu süreci inşallah sizlerle olmak iyi geliyor umut ve arayış içine girdim ya atlatıyorum demekki

geçmiş olsun. bebeğini kaybetmen üzücü. panik yapma .. relaks ol lütfen. çok şükür ki hamile kalabiliyosun. rabbim bi daha ki sefere bebeğini kucağına almayı nasip etsin. yine olacak üzme kendini....
şükür nilciğim birdahakine daha sağlam kayıpsız ilerlemek için uğraşıyorum işte Allah hepimize tez zamanda versin çok özel bir duyguymuş şu romen ilacından ümidim var araştırıyorum bakalım

canım bak doğum kontrol hapları fsh ı yükseltiyormuş bence sen diğerini kullan sonuçta kistlerini yok etmek için kullanacaksın ya hormon değerlerini bozma bitaneciğim hormon değerlerinede iyi geliyorsa hiç durma bence sen normal yolla hamiş olacaksın

anladım cnm çok sagol eger bu ayki kntrolümde kistler gitmemişse dogum kntrol hapı değilde bu senin kullandıgından alayım o zaman ya valla bıktım bu kistlerden artık.

evet canım bencede, hem doğru söylüyorlar fsh ı yükseltiyo

cnm merhaba o romanyadan gelen ilaçları duymuştum biz nasıl getirtebiliriz bende denemek istiyorum ama romanyada tanıdığım kimse yok

cnm bende meryem suresine inananlardanım bende bir hafta kadar okudum sonra takip edemedim birde 40 gün boyunca nasıl okunacak adetiyken okunabiliğr mi?

selam kızlar
sivatan ve tüm arkadaşlar yeni topik hayırlı uğurlu bol hamilelik haberiyle dolsun

sevgiler hepinize

çok mantıklı geldi banada keza bende de burun kemiğinde yamukluk oluştuktan sonra (yoğun sinizütten sonra )bu durum olmuş olabilir. ki halen sinizüt problemi yaşıyorum.deneyeceğim bende.vede sık sık idrar yolu enfeksiyonu olurum o kadar dikkat etmeme rağmen.bilgi paylaşımın için teşekkürler nil cim

Meryem süresi evet bende duydum.akşam namazı ile yatsı arasında okumanın faydalı olacağını duymuştum
hayırlısı

çok geçmiş olsun sabır ve şans ve kollarının bir an önce dolmasını diliyorum

nilcim hayırlı olsun arkadaşına bebeği.umarım sende en kısa zamanda alırsın kucağına sağlıkla.arkadaşında sorun neydi sakıncası yoksa
istikrarlı ve inatçı bir şekilde hazırladığın programına devam arkadaşım

selam kızlar
sivatan ve tüm arkadaşlar yeni topik hayırlı uğurlu bol hamilelik haberiyle dolsun

sevgiler hepinize

selam iremcim saolsun sivatan sayesinde yeni topiğimize kavuştuk...
inş topiğimiz hamiş haberleriyle dolar taşar

aynen iremcim anlattığın tüm sorunlar bende de var neyazıkki...
burun kemiğinde yamukluk olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi dr...
ama ben cesaret edemedim sinüzitte var
idrar yolu enfeksiyonuyla başım belada zaten en son 4 hafta önce acillik oldum yine
kullandığım antibiyotikler kısa süreli olarak geçiriyor sonra yine aynı
saolsun nilin önerisi bana da mantıklı geldi bende en kısa zamanda deniycem...
inş faydasını görürüz

nilcim önerin için çok teşekkür ederim aynı rahatsızlıkları bende çekiyorum
en kısa zamanda çörekotu yağını bende alıp deniycem inş faydasını görürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…