• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infex ve gebelik

srp4135

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
133
Mrb hocam gecen hafta perşembe embriyo transferimi yaptiniz, benim şöyle bi sıkıntım var progestan vuruluyorum 2 şişe oda kalcamda apse yapti genel cerraha çıkmam gerektiği söylendi hastanenizden , çıktım ve infex kullanmam gerektiği söylendi yine de tereddütüm var size danışmadan yutamadim hapi :( infex kullanirsam sıkıntı olur mu bu arada idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı 1 aralik kan testi günüm

Mrb hocam gecen hafta perşembe embriyo transferimi yaptiniz, benim şöyle bi sıkıntım var progestan vuruluyorum 2 şişe oda kalcamda apse yapti genel cerraha çıkmam gerektiği söylendi hastanenizden , çıktım ve infex kullanmam gerektiği söylendi yine de tereddütüm var size danışmadan yutamadim hapi :KK43: infex kullanirsam sıkıntı olur mu bu arada idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı 1 aralik kan testi günüm

Mrb hocam gecen hafta perşembe embriyo transferimi yaptiniz, benim şöyle bi sıkıntım var progestan vuruluyorum 2 şişe oda kalcamda apse yapti genel cerraha çıkmam gerektiği söylendi hastanenizden , çıktım ve infex kullanmam gerektiği söylendi yine de tereddütüm var size danışmadan yutamadim hapi :KK43: infex kullanirsam sıkıntı olur mu bu arada idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı 1 aralik kan testi günüm
Merhaba : öncelikle tebrik ederim. Bu ilacı gebelıkte güvenle kullanabılısınız. Güzel bir gebelik geçirmeniz dileğiyle.

Back
X