İngiliz Kemal Atv

işin içine kenan girince her dizi muhteşem olur.site ilk kuruldu facede ilk üyelerden biri bendim.azraa taaa eylülde başlayacak diziye niye şimdiden konu açtın yahu :))
bence kenanın karşısına uygun rol ne tuba büyüküstün nede cansu dere kenana yakışacak bi kaç isim şunlar dan biri olmalı bence birce akalay,zeynep tokuş,selin demiratar yada EN ÇOK YAKIŞTIRDIĞIM BADE İŞÇİL

Selin Demiratar hiç sevmediğim bir oyuncu. Yok yok olmaz.

Ama Birce süper olurdu yaa.

işin içine kenan girince :jeyyar:
eylül de değil ezelden açarım

belli ne kadar bilinçli olduğunuz maş. hiçbi diziyi kaçırmıyosunuz aman bu yolda gidin,Allah akıl fikir versin ne diyeyimki

belli ne kadar bilinçli olduğunuz maş. hiçbi diziyi kaçırmıyosunuz aman bu yolda gidin,Allah akıl fikir versin ne diyeyimki

Daha dizi başlamadan polemiklerle topiği kirletmek istemiyorum.

Polemik yaratmak kendi bildiğinize inanmak istiyorsanız gidin başka birini bulun onun için.

Ben bu topikte dizi tartışırım başka şey değil.

Size güzelce cevap verdim ama nedense siz güzellikten anlamıyorsunuz.

Evet siz inanmak istediğinize inanın.

Siz medyayı istediğiniz gibi algılayın.

İstersem size sayfalarca bilimsel açıklama yapabilirim ama değişen bir şey olmayacağına eminim.

Siz kendi doğrularınızla devam edin hanımefendi.

Ne de olsa mükemmel bir tv izleyicisisiniz.

Asla medyanın etki alanına girmezsiniz.

Ya da girmediğinizi iddaa edersiniz

Gelecek sezon yayınlanması planlanan İngiliz Kemal dizisinin oyuncu kadrosu henü...z belli değil. Dizinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun oynayacağı konuşuluyor. Dizide kendisine Ezel dizisindeki rol arkadaşlarından Cansu Dere Barış Falay Yiğit Özşener'in de eşlik edeceği söyleniyor. Tuba Büyüküstün, Beren Saat, ve Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşmeler sürdüğü Söylenmekte..

bu dizi noldu ne zamandır merak ediyorum..yayınlanmayacak mı acaba...önümüzdeki sezona mı kaldı? kenan imirzalıoğlunu çok beğeniyorum...oyunculuğu da çok başarılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…