• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İngilizce iş

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
ingilizceyi çok iyi bilen eleman arıyorlar yurtdışı alım satım yapacak telefonda ve mail yoluyla
Ücret 2000 tl öğle yemeği iş yerine ait sizce iyimi azmı ücret

Ben az bulup kabul etmemistim ..
Emeklerimi kimsenin 2000 lirasina satmam yani bu benim dusuncem ..
Ingilizce is ne demek birde ?

Ithalat ihracat mevzuatlarini biliyorsan 3500
Hic tecrube yoksa bence 2500 iyi ..
Sehir istanbul mu ufak bir yer mi ?
Servisi var mi ?
Calisma saatleri ne ?
Kac gun is gunu
Sigortayi asgari ucretten mi yatircak falan filan
Şehir ankara pzt-cuma iş
Sabah 9-6
Tecrübem yok
Lise mezunuyum

Şehir ankara pzt-cuma iş
Sabah 9-6
Tecrübem yok
Lise mezunuyum

Ya aslinda ise ne kadar ihtiyacin olmasina da bagli biliyor musun ?
Mesela paran varsa kastirirsin biraz daha yuksek maas icin .
Ama yoksa el mahkum kabul edersin
Lise mezunu oldugun icin aslinda iyi bir deneyim olur
Tecruben olur
Hakkinda hayirlisi
Bu arada cumartesi pazar tatil olmasi da avantaj .

Şehir ankara pzt-cuma iş
Sabah 9-6
Tecrübem yok
Lise mezunuyum
Lise mezunu tecrübesiz birine göre şartlar ve maaş uygun bence, zamanla artar belki, yükselirsin. Biz üniversite mezunu olduğumuz halde bulamıyoruz yani, demek ki onlara asıl lazım olan şey çok iyi derecede İngilizce. Ankara'da olsaydım ben başvururdum :D

lise mezunusun tecrüben yok ve 2000 le işe başlayacaksın çok iyi bence kaçırma bu fırsatı. bi yerden başlamak gerek zamanla zaten yükselirsin, yükseldikçe maaşın da artar.
insanlar 1300 liraya mutsuz oldukları işlerde çalışıyorlar mecburiyetten.
vay be ingilizceyi çok iyi bilmek bu kadar avantajlı mıymış ben de öğreneceğim :kahve::rapci:

2000i çok bile söylemiş tecrübesiz biri için. ben mühendis halimle 1700e çalışıyordum :KK70:
İnsanlar ne zorluklarla çalışıyor asgari ücrete. Sadece dil kullanarak alabileceğin çok iyi bir maaş bence.

Ithalat ve ihracatta dil gerekiyor tahmininizce ...
Ayrica bu ayyyy bi dil biliyor iyi ki tavirlarda bir bitmedi yani ..
Sizin muhendis olan haliniz bile dil bilmiyorsaniz ise yaramamali :KK66:

2000i çok bile söylemiş tecrübesiz biri için. ben mühendis halimle 1700e çalışıyordum :KK70:
İnsanlar ne zorluklarla çalışıyor asgari ücrete. Sadece dil kullanarak alabileceğin çok iyi bir maaş bence.
Mesele sadece dil kullanmak değil aslında. Zaman zaman ciddi sıkıntılara düşebilen bir sektör olması dezavantaj olabilir. Elbette ithalat ve ihracat bitmez ama kötü ekonomiden falan bayağı etkilenir. Bunun dışında Türkçe olarak bile iletişim kurmak zaman zaman dünyanın en zor işiyken yabancı dilde hataya düşmeden doğru bir iletişim kurmak kolay değil. Evet tecrübesiz olmasına rağmen iş imkanı güzel ama sık sık iş başvurusu yapan biri olarak tecrübesizler için de gayet güzel işler olabiliyor. Benim bir arkadaşım evine sadece 1 vasıta uzaklıkta, dil ve tecrübe gerektirmeyen, sadece telefonda teknik destek verebileceği, sadece hafta içi 9-6 şeklinde çalışma düzeni olan bir iş buldu, lise mezunları içindi ama o üniversite mezunuydu ve maaşı da 1750 mi 1850 mi öyle birşey. Normal şartlarda asgari ücret olur öyle işlere. :) Mesela ben de bu aralar popomu bile kımıldatmayarak, sadece klavyede parmaklarımı konuşturarak para kazanıyorum ve bir aylık kazancım asgari ücretten fazla.

Ben geçenlerde ünlü bir holdingin insan kaynakları müdürünün verdiği bir seminere katıldım, adam diyor ki işsiz çok ama personel bulabilmek de zor, siz binlerce iş başvurusuna aldanmayın gerçekten aradıkları gibi personel bulmakta zorlanıyor çoğu firma, dedi.

Mesleğiniz ve tecrübeniz yoksa hiç kaçırmayın o işi. Mesele sadece dil bilmekte bitmiyor çünkü. Bilginiz ve tahsiliniz yok sonuçta. Şu durumda gayet iyi bir maaş bence.

lise mezunusun tecrüben yok ve 2000 le işe başlayacaksın çok iyi bence kaçırma bu fırsatı. bi yerden başlamak gerek zamanla zaten yükselirsin, yükseldikçe maaşın da artar.
insanlar 1300 liraya mutsuz oldukları işlerde çalışıyorlar mecburiyetten.
vay be ingilizceyi çok iyi bilmek bu kadar avantajlı mıymış ben de öğreneceğim :kahve::rapci:

+++++++10000000

Kacirmayin konu sahibesi

Back
X