İngilizce konuşma

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Arkadaslar selamlar herkese;)evde bebegim le vakit geçirirken ingilizceden uzaklastigimi farkettim. İngilizce konuşmamı ilerletebilecegim ücretsiz program önerilerinize açığım. Tesekkurler

Ben dil öğrenme uygulamalarını kullanamıyorum, sıkılıyorum. Dil değiştirme siteleri var. Language exchange.
Anadili ingilizce olan kişileri bulup sohbet etmeye başlayabilirsiniz. O da Türkçe öğrenmek istiyorsa siz de Türkçe öğretiyorsunuz o şekilde.

Arkadaslar selamlar herkese:KK66:evde bebegim le vakit geçirirken ingilizceden uzaklastigimi farkettim. İngilizce konuşmamı ilerletebilecegim ücretsiz program önerilerinize açığım. Tesekkurler

Programlar bir zaman sonra playback gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Kitap okuyabilir, altyazısız film izleyebilir veya çeviri yapabilirsiniz.

Inglizce film izleyin ve inglizce kitaplar okuyun. Özel alaniniz varsa (ekonomi gibi mesela) ona göre yazilar secin

Memrise diye bır telefon uygulaması var. Seviyemize uygun mu bilmiyorum ama

International sosyal medya gruplarina uye olun ilgi alaniniza hitap eden. Dil ogrenmek icin olanlara degil, o gruplarin kalitesi dusuk oluyor bence. Cocuk var ya ebeveyn gruplari olabilir, hobi veya dizi film fan gruplari olabilir. Hem az az dile maruz kalirsiniz hem de eglenceli olur, hem yeni seyler ogrenirsiniz.

Hello Talk isimli bir app var onu indirebilirsiniz telefonunuza. Ogrenmek istediginiz dilde konusan insanlarla sohbet edebiliyorsunuz anlamadiginiz yerlerde ceviri destegi vs. var. Ayrica karsi taraf yanlis yazimlarinizi da duzeltiyor ogrenme amacli bir uygulama tamamen. Ben bir ara kullaniyordum, onerebilirim.

Bbc nin 6 minutes english diye bir aplikasyonu var, vocabulary ve listening açısından epey yardımı dokunuyor, tavsiye ederim

Back
X