Merhaba öncelikle böyle bir konu açtiginiz için çok tesekkürler..
Ben de sizden bir tavsiye rica edecegim, son iki senedir okulda fazla ingilizce dersi görmüyoruz ve bu yüzden dili çok hizli bir sekilde unutmaya basladim. Aslinda ingilizcem çok iyiydi ama dedigim gibi pratik yapmadigim için çabuk unuttum diyebilirim.
Bana neler önerirsiniz ? Mesela okumasi kolay ingilizce kitap isimleri vs, ya da önereceginiz baska metotlar var mi ? Daha önce biri bu soruyu sorduysa kusura bakmayin, sayfalari okuyamadim..
Simdiden tesekkürler, ve size de derslerinizde basarilar diliyorum.
merhabalar çok teşekkür ederim, öncelikle şunu söylemek istiyorum aslında bilgileri unutmuyorsunuz sadece kullanılmadığı için yavaş yavaş belleğimiz onları geri dönüşüm kutusuna atıyor diyelim, ama kullanmaya başladığınız mesela kitap okumak gibi, tekrar yükleme yapcaktır aynı, bilgisayarlarımızda ki gibi, kitap ismine gelince bu konu tamamen zevk ile ilgili mesela ben macera severim belki siz klasik seversiniz...oxford un her seviyeye uygun cd li romanları bulunmakta, temin etmenizi öneririm, gerektiği yerden cd den dinlersiniz, ince kitaplar zaten sıkılmazsınız okurken, maddi olarakta çok yüksek değil uygun fiyatları, ilgi alanınıza giriyorsa yazma ve dinlemeyide deneyebilirsiniz, haftasonu oturup kısa bir paragraf şeklinde o hafta içinde geçen önemli konuları yazabilirsiniz, yabancı dizi şiddetle tavsiye ediyorum, bölümü dil olmayan arkadaşlar bile ciddi kelime öğreniyor, yardımcı olabildiysem sevinirim, başarılar diliyorum.
ingilizce öğretmenliği eğitim fakültesinde okuyorum yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa sınavlar,çalışma yöntemleri,kaynak kitaplar vs ile ilgili memnuniyetle olurum
it's not just a matter of getting more burger for the buck. ben sadece bu cümleye bi çeviri önerisi bekliyorum
canım bende sınavlara hazırlanıyorum sorularımı soracağım sana cevaplarsan çok sevinirim
ingilizce öğretmenliği eğitim fakültesinde okuyorum yardımcı olmamı istediğiniz bir konu varsa sınavlar,çalışma yöntemleri,kaynak kitaplar vs ile ilgili memnuniyetle olurum
daha önce faydalı olabilecek güvenilir birkaç site paylaşmıştım, bunlar yardımcı olabilir,sanırım link paylaşmak yasak arkadaşlar bende burda isimleri yazıyorum
gramer için: herkeseinglizce.com ziyaret edebilirsiniz temel isteyenler için temel inglizce var
kelime için: seslisözlük.net daha advanced isteyenler 'online oxford veya longman' tercih edebilir
dinleme için: ekolayingilizce.com daha ileri seviye isteyenler ' britishcouncil' tercih edebilir okuma parçalarıda yer almakta
internette çok fazla site var ama önemli olan doğru ve güvenilir olanı seçmek bence, bunlar daha anlaşılır ve uygun siteler diye düşünüyorum kolay gelsin hepinize
merhaba,
Ben pre ıntermedıate yenı bıtırdım tam ıntermedıate gectım hocam yurtdısına gıttı. Kursa gıtmek ıstemıyorum cunku cogu kar amacı guduyor,bısey ogrenemıyorsun.
Evde kendım calısmak ıstıyorum,ıngılızce ogrenmeyı ve konusmayı cok ıstıyorum,neler yapmalıyım,nasıl bır yl ızlemelıyım??ınternet dokuman dolu ama ben yararlı Dokuman nerelerden bulabılırım
bol bol ingilizce film izleyebilrseniz çok faydasını görürsünüz bga hanım.Merhaba,
Benim sorunum speaking ile. Çat pat konusurum derdimi anlatırım ama akıcı konusamam bu nedenle de konusmaya çok çekiniyorum. Etrafımda konusabileceğim kımse yok. Bunun ıcın mneriniz var mıdır?
Teşekkurler
Merhaba,
Benim sorunum speaking ile. Çat pat konusurum derdimi anlatırım ama akıcı konusamam bu nedenle de konusmaya çok çekiniyorum. Etrafımda konusabileceğim kımse yok. Bunun ıcın mneriniz var mıdır?
Teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?