Selam Etlidolma ve Sirinreza,
Keyifler nasil?? Ben iyiyim, uc gunluk tatil iyi geldi.
Biletimi aldim , 31 Agustos Istanbul yolcuyum, yuppeee.
Etlidolmanin dedigi gibi AMH degerime kafayi takmis durumdaydim ama artik kafama fazla takmiyorum. Bir yumurta bir spermle hamile kalanlar var burda , nasip kismet isi . Hayirliysa olur degilse olmaz diye dusunuyorum. Bir de burda fazla takilip herkesin yazdigini okuyunca insanin kafasi karisiyor!!
Etlidolma , bende seni Ankara'da saniyordum :))) Ne kadar kalacaksin ABD 'de ?? Nasil orda hayat memnunmusun??
Sirinreza'cim yaptigin her pregnancy testi negative cikinca sakin uzulme , sen calismalara devam et. Ben senin kendiliginden de hamile kalacagini dusunuyorum, daha cok gencsin . Annen de 4 sene beklemis , demek ki sen kisa bir zaman sonra hamilesin canim benim.
Nasil gecti Bank Holiday? Havalar da malum cok guzel !!! Haziran geldi hala yorgani kaldiramadim ya

((
1 Haziranda vitaminlere ve hormon ilacina basliyorum, rejime basladim zaten , 2 kilo verdim bile. Sigaraya hala devam

(( Agustos basi nicotine patch kullanmaya baslayacagim. Zaten doktor da hem kilo vermeye calisip hem sigarayi birakamazsin dedi, kilo vermen daha onemli benim icin demisti. Sigara-kahve ikilisi resmen beni tutsak etti kendine

( ki ben universiteden sonra sigaraya basladim , 23 yasimda kendime cok kiziyorum bu konuda.
Ikinize de sevgilerimi yolluyorum. All the best, take care xxx