ingilterede tup bebek yaptiranlar..deneyimlerimiz!!!!!

doktora yapiyorum...burasi dun ve bugun soguk ve yagmurlu...biz dogu tarafindayiz, bati taraflari her daim sicak ama, izmir gibi...

Ben Istanbulu cok seviyorum..Baska ulkerede gittim ama yok bizim ulkemiz gibi.Sicacik ve cok guzel...Dusununce bile mutlu oluyorum ama kismetmis geldik buralara..Burayida seviyorum ama ulkemiz farkli.Seviyormusun Amerikayi? Kac yildan beri oradasiniz..Eger cevap vermek istemezsen hic onemli degil canim

Ben Istanbulu cok seviyorum..Baska ulkerede gittim ama yok bizim ulkemiz gibi.Sicacik ve cok guzel...Dusununce bile mutlu oluyorum ama kismetmis geldik buralara..Burayida seviyorum ama ulkemiz farkli.Seviyormusun Amerikayi? Kac yildan beri oradasiniz..Eger cevap vermek istemezsen hic onemli degil canim

canim 8 yildir buradayiz biz, daha dogrusu esim 20 yildir burada, biz 8 yillik evliyiz...cok seviyorum burayi ama ailemi de ozluyorum...niye cevap vermiyim, istedigini sor:))
siz kac yillik evlisiniz, esinle yaslariniz kac?

canim 8 yildir buradayiz biz, daha dogrusu esim 20 yildir burada, biz 8 yillik evliyiz...cok seviyorum burayi ama ailemi de ozluyorum...niye cevap vermiyim, istedigini sor:))
siz kac yillik evlisiniz, esinle yaslariniz kac?

Oylesine soruyorum..Aslinda bende mumkun oldugunca ayrintidan kaciniyorum..Cunku bazi arkadaslarim bu siteyi takip ediyor.Ben ailem disinda kimseye tedavi oluyoruz ya da Tup bebek yaptirdik demiyorum.Bu nedenle ayrintiya girmeyecegim ancak, esim benden bir hayli buyuk.Ama cok seviyorum kendisini..Inanilmaz iyi bir insan!!Aslinda esimin problemi ailesinde yok.Kucukken atesli hastalik gecirmis :((

Benim esimi ailem (ozellikle annem) hic istemediler..Birincisi yabanci ,ikinciside benden buyuk olmasiydi..Simdi mutlu oldugumuzu duyunca (gormeden de)
mutlu oluyorlar..

Oylesine soruyorum..Aslinda bende mumkun oldugunca ayrintidan kaciniyorum..Cunku bazi arkadaslarim bu siteyi takip ediyor.Ben ailem disinda kimseye tedavi oluyoruz ya da Tup bebek yaptirdik demiyorum.Bu nedenle ayrintiya girmeyecegim ancak, esim benden bir hayli buyuk.Ama cok seviyorum kendisini..Inanilmaz iyi bir insan!!Aslinda esimin problemi ailesinde yok.Kucukken atesli hastalik gecirmis :((

Benim esimi ailem (ozellikle annem) hic istemediler..Birincisi yabanci ,ikinciside benden buyuk olmasiydi..Simdi mutlu oldugumuzu duyunca (gormeden de)
mutlu oluyorlar..

Profilimden yasimi gorebilirsin !!!

mutlu oluyorlar..

canim benim esim de buyuk sayilir, 46 yasinda...
erkekler sperm oldugu surece baba olabiliyor,60 hatta 70 yasinda bile... onemli olan kadinin yasi...

Son düzenleme:
Profilimden yasimi gorebilirsin !!!

canim, yasini goremedim profilinden...ya cok kucuksun benden ya da cok buyuksun, o yuzden yazmiyorsun:))) saka bir yana bu konuda ne arkadas ne kimse, kimseyi takmam, sen de takma...
bu arada brans olarak meslektasiz:))

Son düzenleme:
canim, yasini goremedim profilinden...ya cok kucuksun benden ya da cok buyuksun, o yuzden yazmiyorsun:)))
bu arada brans olarak meslektasiz:))

Ben sizden kucugum..Ama ne farkeder ki degil mi? Ayni dertten muzdarip insanlariz..Benim sansim sadece sizden biraz daha fazla...
Amannnn oyle bile olsada tup bebegim tutmadi iste...

Cok uzuldum cok, ancak atlattim artik..Sen beni daha iyi anlarsin.

Ben sizden kucugum..Ama ne farkeder ki degil mi? Ayni dertten muzdarip insanlariz..Benim sansim sadece sizden biraz daha fazla...
Amannnn oyle bile olsada tup bebegim tutmadi iste...

Cok uzuldum cok, ancak atlattim artik..Sen beni daha iyi anlarsin.

burada hep birlikte hamilelik donemlerimizi de paylasagiz insallah...

Tabii canim..Annem neler yasamis cocugu olmuyor diye ama artik zaman oyle degil.Ne guzel sagliklisiniz iste!! Dert etme olur isallah..Hepimizde ayni durum.Uzulmemek lazim..

Bizde artik Istanbulda merkezleri arastiriyoruz..Ailemde yardimci oluyor bana.Boylesi hayirlisiymis.Kismetse Temmuz veya Aralikta tedavim baslamayi dusunuyorum..Ne zaman gidecegime daha karar veremedim..

Umarim turkiye sana ugurlu gelir ve bu sefer tedavin sonuc verir senin icin hangisi uygun olacaksa hangi ayda kafan daha rahat olacaksa o ayda git derim :):) Butun ayrintilarida bizimle paylas lutfen

ben hep erkenden baslarim test yapmaya...ovulasyondan sonra 9. gun baslarim...boylece yavas yavas alistiririm kendimi negative...obur turlu bosa umut ediyor insan...sen hic yapmadin mi simdiye kadar?
bu arada yasini hic yazmadin ama ben merak ediyorum:))

Gunaydin etlidolmacim,

Sabahin korunde kalktim, testimi yaptim arkadasim.Maalesef negatif. : ((Karalari baglasam mi?? : ))

Alisigim ben negatifi gormeye..Supriz olmadi ancak, hala adet olamadim..

Neyse sali gunune kadar beklerim, sonra doktora gidecegim.

Gunaydin etlidolmacim,

Sabahin korunde kalktim, testimi yaptim arkadasim.Maalesef negatif. : ((Karalari baglasam mi?? : ))

Alisigim ben negatifi gormeye..Supriz olmadi ancak, hala adet olamadim..

Neyse sali gunune kadar beklerim, sonra doktora gidecegim.

selam canim,
ov. testleri yapmis miydin, yani ne zaman ovulation oldu biliyor musun? stresli bir cycle olduysa yumurtlaman da gec olmustur...
Yumurtlaman gec olduysa ve iliski de olduysa hala umut var...

Selam Etlidolma ve Sirinreza,

Keyifler nasil?? Ben iyiyim, uc gunluk tatil iyi geldi.

Biletimi aldim , 31 Agustos Istanbul yolcuyum, yuppeee.

Etlidolmanin dedigi gibi AMH degerime kafayi takmis durumdaydim ama artik kafama fazla takmiyorum. Bir yumurta bir spermle hamile kalanlar var burda , nasip kismet isi . Hayirliysa olur degilse olmaz diye dusunuyorum. Bir de burda fazla takilip herkesin yazdigini okuyunca insanin kafasi karisiyor!!

Etlidolma , bende seni Ankara'da saniyordum :))) Ne kadar kalacaksin ABD 'de ?? Nasil orda hayat memnunmusun??

Sirinreza'cim yaptigin her pregnancy testi negative cikinca sakin uzulme , sen calismalara devam et. Ben senin kendiliginden de hamile kalacagini dusunuyorum, daha cok gencsin . Annen de 4 sene beklemis , demek ki sen kisa bir zaman sonra hamilesin canim benim.

Nasil gecti Bank Holiday? Havalar da malum cok guzel !!! Haziran geldi hala yorgani kaldiramadim ya:(((

1 Haziranda vitaminlere ve hormon ilacina basliyorum, rejime basladim zaten , 2 kilo verdim bile. Sigaraya hala devam :((( Agustos basi nicotine patch kullanmaya baslayacagim. Zaten doktor da hem kilo vermeye calisip hem sigarayi birakamazsin dedi, kilo vermen daha onemli benim icin demisti. Sigara-kahve ikilisi resmen beni tutsak etti kendine:(( ki ben universiteden sonra sigaraya basladim , 23 yasimda kendime cok kiziyorum bu konuda.

Ikinize de sevgilerimi yolluyorum. All the best, take care xxx

ladym, canim daha simdilik burdayiz, en azindan vatandas olana kadar, greencard'imiz var, ama vatandaslik icin bir sure daha beklememiz gerekiyor...
sen yine de hamile kalmadan once sigarayi en azindan azalt...hamile kalinca birakmasi cok zor oluyor cunku...hem hamilelik hormonlari hem de sigarayi birakmis olmanin verdigi mutsuzluk birbirine karisinca cok kotu oluyor insan...ben 9 haftalik idin kurtaj oldugumda...4-5 hafta sadece gunde 1 tane ictim hamile iken, acyip sikintiliydi...2-3 hafta sonra alismistim ama...sonra uzuntuden yine basladim...ben sana diyorum ama kendimde iciyorum:)))
senin de dedigin gibi, amh'yi takmana gerek yok cunku zaten hormon alacaksin, buyuyecek yumurtalarin bir sekilde...insallah bolbol yumurtan cikar da bir kismini da dondurtursun...dondurulmuslarla maliyet yariya iniyormus galiba, bilemiyorum sana o konu hakkinda bisey soylediler mi?
baby dust to you:)))))

ladym, canim daha simdilik burdayiz, en azindan vatandas olana kadar, greencard'imiz var, ama vatandaslik icin bir sure daha beklememiz gerekiyor...
sen yine de hamile kalmadan once sigarayi en azindan azalt...hamile kalinca birakmasi cok zor oluyor cunku...hem hamilelik hormonlari hem de sigarayi birakmis olmanin verdigi mutsuzluk birbirine karisinca cok kotu oluyor insan...ben 9 haftalik idin kurtaj oldugumda...4-5 hafta sadece gunde 1 tane ictim hamile iken, acyip sikintiliydi...2-3 hafta sonra alismistim ama...sonra uzuntuden yine basladim...ben sana diyorum ama kendimde iciyorum:)))
senin de dedigin gibi, amh'yi takmana gerek yok cunku zaten hormon alacaksin, buyuyecek yumurtalarin bir sekilde...insallah bolbol yumurtan cikar da bir kismini da dondurtursun...dondurulmuslarla maliyet yariya iniyormus galiba, bilemiyorum sana o konu hakkinda bisey soylediler mi?
baby dust to you:)))))

Gecen sene birakmistm sigarayi cok kilo aldim , sonra yine basladm , ne illet birsey bu ya:((( Zaten hemen hemen hiciryerde icilmiyor burda , icenlerde 2. Sinif vatandas muamelesi goruyor yine de birakamiyorum !!!

1 sene embryo dondurma ucretsiz, transfer ucreti 2150 tl. Insallah dedigin gibi 4-5 tane olsa zaten sadece 2 tane kullanacagim gerisi dondurulur. Dondurulmuslarla hamile kalan daha cok var sanki burda.

Sen kendiliginden hamile kaldin sanirim, tup dusunuyormusun?

Biz istemedik 10 sene kadar , belli bir yastan sonra da zormus onu anladik...

Merhaba sirinreza ayni durumu bende yasadim 6 gun geciktim fakat testler hep negatif cikiyordu. Benki herzaman cok duzenli adet olmusumdur. Su haftasini falan soyleyen testlerden yaptim yine negatif sonra doktora gittik buradakileri biliyorsun bakmadilar bana dedilerki bu cok normal sikintili bir donemdir strestendir hamile olsan cikardi 10 gunu gecerse adetin ozaman gelirsin 1 haftalik gecikme zaten normal dediler ve ben ilk defa o ay 9 gun gecikmeli adet oldum. Umarim sen hamilesindir bebek kendini sakliyordur. Ama degilsende uzulme boyle sikintiyla bekleyen herkeste oluyor sanirim. Kac gun gecikti seninki ?

Gecen sene birakmistm sigarayi cok kilo aldim , sonra yine basladm , ne illet birsey bu ya:((( Zaten hemen hemen hiciryerde icilmiyor burda , icenlerde 2. Sinif vatandas muamelesi goruyor yine de birakamiyorum !!!

1 sene embryo dondurma ucretsiz, transfer ucreti 2150 tl. Insallah dedigin gibi 4-5 tane olsa zaten sadece 2 tane kullanacagim gerisi dondurulur. Dondurulmuslarla hamile kalan daha cok var sanki burda.

Sen kendiliginden hamile kaldin sanirim, tup dusunuyormusun?

Biz istemedik 10 sene kadar , belli bir yastan sonra da zormus onu anladik...

hic sorma...''bebek yapmak ne ki, bes dakkalik is, once kariyer'' dedim, demez olaydim...hamile kalanlarin tebrik edildigini duydugum zamanlar ''neyini tebrik ediyorlar ki, sevismelerini mi?" derdim...simdi anladim ki hamile kalmak gercekten tebrik edilecek bir olaymis:)))

tup bebegi dusunuyorum, dusunmez miyim, imkanim olsa hemen bugun giderdim TR'ye, lakin esim suan izin alirsa isini kaybeder ve mumkunati yok benzer kosullarda bir daha is bulamaz...malum, tup bebek olaylari falan, biraz birikim yapmamiz lazim, ben de ogrenciydim hep, hic calismadim...

gecen sene kendiligimden gebe kaldim ama 9 haftalikken dusuk oldu maalesef:(((

dondurulmuslarla ucret epey iyiymis ya, dedigin gibi ben de cok duydum burda ikincide dondurulmuslarla gebe kalan diye...insallah bizim dondurulmuslara ihtiyacimiz kalmaz...

sirinreza, sen hic bahsetmedin ama senin dondurulmuslar var miydi?

Son düzenleme:
allah kolaylik versin ingiltrrede saglik isleri cok agir yuruyor

Selam Etlidolma ve Sirinreza,

Keyifler nasil?? Ben iyiyim, uc gunluk tatil iyi geldi.

Biletimi aldim , 31 Agustos Istanbul yolcuyum, yuppeee.

Etlidolmanin dedigi gibi AMH degerime kafayi takmis durumdaydim ama artik kafama fazla takmiyorum. Bir yumurta bir spermle hamile kalanlar var burda , nasip kismet isi . Hayirliysa olur degilse olmaz diye dusunuyorum. Bir de burda fazla takilip herkesin yazdigini okuyunca insanin kafasi karisiyor!!

Etlidolma , bende seni Ankara'da saniyordum :))) Ne kadar kalacaksin ABD 'de ?? Nasil orda hayat memnunmusun??

Sirinreza'cim yaptigin her pregnancy testi negative cikinca sakin uzulme , sen calismalara devam et. Ben senin kendiliginden de hamile kalacagini dusunuyorum, daha cok gencsin . Annen de 4 sene beklemis , demek ki sen kisa bir zaman sonra hamilesin canim benim.

Nasil gecti Bank Holiday? Havalar da malum cok guzel !!! Haziran geldi hala yorgani kaldiramadim ya:(((

1 Haziranda vitaminlere ve hormon ilacina basliyorum, rejime basladim zaten , 2 kilo verdim bile. Sigaraya hala devam :((( Agustos basi nicotine patch kullanmaya baslayacagim. Zaten doktor da hem kilo vermeye calisip hem sigarayi birakamazsin dedi, kilo vermen daha onemli benim icin demisti. Sigara-kahve ikilisi resmen beni tutsak etti kendine:(( ki ben universiteden sonra sigaraya basladim , 23 yasimda kendime cok kiziyorum bu konuda.

Ikinize de sevgilerimi yolluyorum. All the best, take care xxx

Gunaydin LadyM,

Guzel haberlerini almak ve kendini toplamis oldunu gormek cok guzel!!!!Ben de saglikla bebegini eline alacagina inaniyorum..Ne guzel simdiden 2 kilo verebilmissin..Supersin canim!!Isallah en kisa zamanda da sigarayi birakabilirsin.

Sansimiza Hafasonu hava fena degildi..Biz cumartesi gunu Natural History Museum`a gittik..Cok kalabalikti.Cocugunu alan gelmis..Cocuklara mi bakayim, dinazorlara mi bakayim bilemedim..: )) Eglenceli bir gundu..
Haftasonu gezdik, dolastik..Bugun yine kapali ve yagmurlu maalesef ..iki gun acik hava, iki hafta yagmurlu..

Hala adet olmazsam cumaya doktora gitmeyi dusunuyorum..Gelismelerden haberdar ederim..

Sevgiler

hic sorma...''bebek yapmak ne ki, bes dakkalik is, once kariyer'' dedim, demez olaydim...hamile kalanlarin tebrik edildigini duydugum zamanlar ''neyini tebrik ediyorlar ki, sevismelerini mi?" derdim...simdi anladim ki hamile kalmak gercekten tebrik edilecek bir olaymis:)))

tup bebegi dusunuyorum, dusunmez miyim, imkanim olsa hemen bugun giderdim TR'ye, lakin esim suan izin alirsa isini kaybeder ve mumkunati yok benzer kosullarda bir daha is bulamaz...malum, tup bebek olaylari falan, biraz birikim yapmamiz lazim, ben de ogrenciydim hep, hic calismadim...

gecen sene kendiligimden gebe kaldim ama 9 haftalikken dusuk oldu maalesef:(((

dondurulmuslarla ucret epey iyiymis ya, dedigin gibi ben de cok duydum burda ikincide dondurulmuslarla gebe kalan diye...insallah bizim dondurulmuslara ihtiyacimiz kalmaz...

sirinreza, sen hic bahsetmedin ama senin dondurulmuslar var miydi?

Merhaba Etlidolma,

Benim 12 tane embriyom vardi..Ancak hepsi 2.kalite idi..Bu nedenle bana iki tane transfer yapilmisti.2. kalite embriyolari dondurmuyorlarmis..Dolayisiyla bu zorlu surecten elimizde hicbirsey kalmadi..Saglik olsun!!

Isallah bebeklerimize en kisa zamanda kavusuruz arkadasim

Merhaba sirinreza ayni durumu bende yasadim 6 gun geciktim fakat testler hep negatif cikiyordu. Benki herzaman cok duzenli adet olmusumdur. Su haftasini falan soyleyen testlerden yaptim yine negatif sonra doktora gittik buradakileri biliyorsun bakmadilar bana dedilerki bu cok normal sikintili bir donemdir strestendir hamile olsan cikardi 10 gunu gecerse adetin ozaman gelirsin 1 haftalik gecikme zaten normal dediler ve ben ilk defa o ay 9 gun gecikmeli adet oldum. Umarim sen hamilesindir bebek kendini sakliyordur. Ama degilsende uzulme boyle sikintiyla bekleyen herkeste oluyor sanirim. Kac gun gecikti seninki ?

Gunaydin Pembesisekercim,

Bank holiday`iniz umarim guzel gecmistir..Nasilsin? Var mi doktordan (yapilan testlerden) haber?

Bu ayimi ben pek anlamadim.Stres yapmadim ama ??? Bilmiyorum..Dun kahverengi lekelenmeler oldu..Iste basladi dedim ama bugun sabah birsey yok yine..Anlamadim.!!!!!!.Neyse takmayacagim ..Oluruna birakiyorum ..Belki bugun baslar..Olmazsa da persembe gunu test yapacagim yine ..Cuma da doktor..Bu tur durumlari ihmal etmemek lazim..Belki tup bebek tedavi sonrasi kist olusmustur da olmuyordur..

Back
X